Yoga

Gabriela Hansen

Det unikke ved yoga er, at vi kombinerer både fysisk aktivitet og hvile, som mange mennesker har for lidt af i dagens samfund og hverdag. Derudover indeholder yoga opmærksomhedstræning for øget koncentration og åndedrætsøvelser, der øger lungekapaciteten og virker beroligende på krop og sind.

Gabriela Hansen er en selvsikker og motiveret yogainstruktør, der brænder for yoga. Hun tilpasser sine timer, så alle føler mestring. Du skal derfor være velkommen, uanset baggrund og om du har prøvet yoga før.


Holdbeskrivelser

Blød vinyasa: er en yoga der passer til alle og du behøver ingen forkundskaber. Vi har fokus på nærvær, vejrtrækning og arbejder med bevægelser, der strækker, styrker og øger mobiliteten. Intensitet er Lav/medium.

Blød mindful yoga: er en yoga, der passer til alle. Vi har fokus på nærvær, vejrtrækning og afspænding. Vi laver bevægelser for at blødgøre kroppen efter dagens aktiviteter og med en kort meditation og koncentrationsøvelse. Lav intensitet.

Ashtang yoga: er dynamisk yoga, hvor du laver stillingerne i en bestemt rækkefølge, og hvor vi fokuserer på at bevæge os i takt med åndedrættet. Øvelserne giver styrke, smidighed og balance. Vælg mellem begynder eller øvet.

Ashtanga yoga begynder: Velegnet til dem uden forudgående viden om yoga. (60-75 minutter). Vi gennemgår blandt andet åndedrætsteknikker, udforsker forskellige sværhedsgrader i solhilsenen, så alle har et passende alternativ. Vi laver også nogle stående, siddende og liggende øvelser. Intensitet er medium.

Ashtanga avancerede: velegnet til dem med erfaring med Ashtangayoga eller anden dynamisk yoga såsom Jivamukti, Vinyasa, Poweryoga. Der varieres efter lærerstillinger fra første og anden serie. Der gives forskellige muligheder for de fremskudte stillinger og yogaen tilpasses efter gruppen. Intensitetsniveau er medium/høj.

Vinyasaflow: er en legende, dynamisk yoga, hvor vi fokuserer på at bevæge os i takt med åndedrættet og med øvelser, der giver styrke, bevægelighed og balance. Dette er klassen for dem, der ønsker en energisk start på dagen. Moderat grad af intensitet.

Styrkeyoga: er et vinyasa flow, hvor vi har ekstra fokus på øvelser, der giver styrke. Dette er klassen for dig, der ønsker yoga kombineret med styrketræning. Intensitet er medium/høj.

Alle yogatimer afsluttes med en afslapningssession.

For mere information om Gabrielas yoga, se veldedighetyoga.com, facebook: veldedighet yoga, instagram: veldedighetyoga.


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2–3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres efter ankomst.


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller passer alle der synes om en aktiv livsstil og rejser du alene, vil du aldrig være ensom. På et sportshotel er det altid let at finde nye træningsbekendtskaber og ligesindede. Følg med på en træningsrejse med et fuldspækket program og deltag i det du vil. Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau og du bestemmer selv tempoet undervejs. Fra 15 år.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træningen er gratis for dig der bor på det valgte hotel i den pågældende uge. Klik på det blå bookinglink og gå til den aktuelle dato for træningsugen. OBS! Visse træningspas kan være mod betaling grundet stor efterspørgsel og et mindre antal pladser.

Info om ugen

Dato og hotel:

22.-29. september 2024, Levante - powered by Playitas

Afrejselufthavn: København, Billund

Dette indgår:

  • Alle hold med gæsteinstruktøren  

  • Aktiviteter i henhold til hotellets faste program  

  • Topklasse hotel & træningsfaciliteter

Book Levante - powered by Playitas

Kontakt os: sports@apollorejser.dk  


Om instruktøren og hotellerne

 

Gabriela Hansen

Gabriela Hansen

Gabriela er sygeplejerske og har mere end 25 års erfaring i sundhedssektoren og er desuden certificeret massør. Hun startede med yoga for 15 år siden, og det blev hurtigt en vigtig del af hendes liv. Det giver hende en stærkere, smidigere krop, bedre balance, bedre søvn, taknemmelighed og indre ro. Hun ville gerne dele yogaens vidunderlige værktøjer med andre,  så derfor tog hun sin første yogalæreruddannelse og begyndte at undervise for 10 år siden. Hun er autoriseret af Manju Pattabhi Jois til at undervise i Ashtanga yogas første og anden serie.

Hendes baggrund som sygeplejerske gør, at hun har stort fokus på at tilpasse yogastillingerne til den krop, man har. Hun giver ofte forskellige muligheder af stillinger, så alle kan vælge den mulighed, der passer dem bedst. Ved hjælp af viden, omsorg og leg vil hun skabe et miljø, hvor deltagerne føler sig trygge, afslappede og finder glæde ved yoga.

Få mere information om Gabrielas yoga her: https://veldedighetyoga.com/

Følg med på instagram: https://www.instagram.com/veldedighetyoga/


 

Levante - powered by Playitas

Her er der tale om et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familien, par, enlige rejsende og højt præsterende sportsfolk, ligesom det også egner sig til den almindelige motionist. Her bestemmer du selv tempoet og kan træne så meget eller så lidt, som du vil, og det bedste er, at de fleste aktiviteter er inkluderet i prisen under konceptet "Sports Inclusive". Levante - powered by Playitas ligger på Rhodos' østkyst og har en perfekt beliggenhed i rolige omgivelser, direkte på Afandou-stranden. Med en uovertruffen vifte af sports- og træningsmuligheder, en dejlig sandstrand, høj hotelkomfort og generøse poolområder, får du alt, hvad du behøver for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Læs mere om Levante - powered by Playitas