Cardio Week

Aktivitus

Tag med Aktivitus' erfarne og kvalificerede trænere på Apollo Sports hotels Sivota Retreat - powered by Playitas og Playitas Resort til en uge med svømning, løb og cykling!


Ugens program

Se eksempler på programmer for ugerne nedenfor.

*Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i programmets indhold og timing.

Sivota Retreat - powered by Playitas

20. maj REJSEDAG

21. maj Morgenjog 20-30min + EM Løbeteknik 60min

22. maj Langt pas på cykel 2-3t

23. maj Morgenjog 20-30min + Forelæsning Træningsteori Konditionering sport 60min

24. maj Cykeltræning distance med intervaller 90min-2t

25. maj Morgenjog 20-30min + Laktatmålt tærskelsession inkl. forelæsning (max 8 personer) 90min

26. maj Langpas trail 90min

27. maj HJEMREJSE

Playitas Resort

1. oktober REJSEDAG

2. okt Morgenjog 20-30 min + EM i løbeteknik 60 min

3. okt Social morgensvømning + intervalløb

4. okt Morgenjog 20-30min + Foredrag Træningsteori Fitness Sport 60min

5. okt Lang løbetur 90-120min

6. okt Morgenjog 20-30min + Laktatmålt tærskelsession inkl. foredrag (max 8 pers) 90min

7. okt Social morgensvømning + Konkurrence - Aquathlon

8. oktober HJEMREJSE


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset tidligere niveau, og al undervisning foregår på engelsk. Ud over gæsteinstruktørens undervisning kan du også deltage i hotellets almindelige udbud af sport og aktiviteter.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dem, der bor på det pågældende hotel i den uge, hvor gæsteopvisningen finder sted. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen og derefter bare booke din rejse som normalt. Det er ikke nødvendigt med forhåndstilmelding for at deltage i holdene. 


Cykel - Medbring egen eller leje?

Hvis du ønsker det, er det muligt at medbringe din egen cykel som specialbagage mod et ekstra gebyr. Men det er selvfølgelig også muligt at leje en cykel på stedet for hele ugen, hvis man ønsker det. På ture med guide kan deltagerne leje cykler. 

Medbring en cykel selv

Hvis du vil have din egen cykel med på turen (mod et ekstra gebyr), skal du booke den på flyet og tilføje en transfer på destinationen i to trin.

Bemærk at du skal booke cykelfragten på flyet så hurtigt som muligt efter at have modtaget din bookingbekræftelse, da vi ikke kan garantere, at der er ledige pladser på flyene!

Trin 1: Når du booker din rejse via bookingformularen, skal du sætte kryds i boksen under "tilvalg", hvor der står, at du ønsker en cykeltransfer på destinationen, til en pris af ca. 350-400,- afhængigt af destinationen.

Trin 2: Når du har booket din rejse og modtaget din bookingbekræftelse, skal du logge ind på din booking via "Min rejse" på Apollorejser.dk. Du logger ind med dit bookingnummer og efternavn, klikker på fanen "tilvalg" og scroller derefter ned til bunden af siden.

Tryk på boksen "Forudbestil sæde og specialbagage", og du bliver sendt til det relevante flyselskab, hvor du nemt kan booke og betale for cyklen ved at klikke på fanen "ekstra bagage".  
  
Cyklen skal pakkes korrekt for at undgå skader på den øvrige bagage. Drej styret en kvart omgang, fjern pedalerne, og tøm slangen for luft. Den bedste måde at transportere din cykel på er at pakke den i en cykelkuffert.

Information om ugen

Pris: Al træning med gæsteinstruktøren i løbet af ugen er gratis, når du booker en rejse til hotellet i den pågældende uge.

* Nogle af holdene med den aktuelle gæsteinstruktør på Playitas Resort kan koste ekstra, i henhold til Playitas' ordinære program.

Dato & hotel: 

20.-27. maj 2024, Sivota Retreat – powered by Playitas

1. -8. okt 2024, Playitas Resort

Afrejse fra: København

Dette indgår: 

  • Alle hold med gæsteinstruktøren
  • Aktiviteter i henhold til hotellets faste program
  • Hotel og træningscenter i topklasse

Book Sivota Retreat

Book Playitas Resort

Kontakt os: sports@apollorejser.dk


Om instruktørerne


 

Om Aktivitus

Aktivitus er Sveriges førende virksomhed inden for fitnesstest og coaching og har effektiviseret sine kunders fitnesstræning i 12 år. Aktivitus arbejder med fysiologiske tests, træningsprogrammer, teknikanalyser, individuel personlig træning og gruppetræning og henvender sig til eliteidrætsudøvere, motionister, sportsklubber og virksomheder. I årenes løb har Aktivitus udført mere end 12.000 fysiologiske tests og skrevet over 5.000 individuelt tilpassede træningsprogrammer for begyndere til eliteatleter. Aktivitus har mange års erfaring med at arrangere træningsrejser og lægger stor vægt på, at alle deltagere får god træning med udgangspunkt i deres eget niveau. Træningsferier i verdensklasse.

Johan Hasselmark arbejder som site manager hos Aktivitus Stockholm. Uddannet civilingeniør fra KTH, reserveofficer og en af Sveriges mest meriterede multisportsatleter. 30 års konkurrenceerfaring inden for udholdenhedssport og har i de sidste 20 år konkurreret på internationalt niveau i multisport/adventure racing og x-triathlon.

Jessica Unogård arbejder som seniortræner og testleder på Aktivitus-klinikken i Stockholm. Hun er en populær træner blandt både eliteatleter og begyndere og træner i en lang række sportsgrene som løb, cykling, triatlon, multisport, swimrun og OCR. Hun er selv en ambitiøs fitnessatlet, som i år har rettet blikket mod verdensmesterskaberne i ÖtillÖ - Swimrun.


Om hotellerne


 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenoveret og unikt hotel beliggende i Sivota på det græske fastland, placeret i naturskønne omgivelser. Hotellet tilbyder en bred vifte af træningsfaciliteter med blandt andet et nybygget fitnesscenter med frivægte, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et cykelcenter. Vores powered by Playitas-hoteller garanterer et højt niveau på alt lige fra service til sportsinfrastruktur, træning og sund mad for såvel aktive feriegæster som professionelle og eliteudøvere, og på dette hotel får du også Sports Inclusive.

Læs mere om Sivota Retreat - powered by Playitas

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas