Padel Camp med Swedish Padel Camp

Monte Feliz, Gran Canaria

Oplev en padelrejse ud over det sædvanlige i eksklusivt samarbejde med Swedish Padel Camp, hvor vi tager dig med til Apollo Sports' nyåbnede træningshotel Monte Feliz på Gran Canaria. Nyd en uge fyldt med intenst og coachet padel-spil, hvor hver dag er en mulighed for at forbedre din teknik og udvikle matchspillet.


Om rejsen

Vores padelrejser med Swedish Padel Camp er mindeværdige udviklingsrejser med fokus på at tage dit padel-spil til nye højder. Vi er omgivet af et fantastisk miljø, hvor teknik og kampspil bliver en naturlig del af din udvikling. Vores destination garanterer padelbaner af høj kvalitet, indkvartering, mad, restitution, fitnesscenter og andre aktiviteter. Ud over de fire timers coachet træning om dagen er der masser af plads til, at du kan nyde andre aktiviteter på Monte Feliz' almindelige sportsprogram (hvis du har lyst og energi).

Vores passion er at skabe en inkluderende og indbydende atmosfære. Vi stræber efter perfektion i alle detaljer for at sikre, at du får en uforglemmelig oplevelse med os. Ud over padlespillet byder turen på solrige dage, afslappende øjeblikke og en nærhed til havet og stranden. En forfriskende svømmetur i Atlanterhavet og en after workout er oplagte højdepunkter efter nogle intense timer på padlebanen.

 

For os handler denne tur ikke kun om at spille padel - det handler om at skabe minder og oplevelser, der vil blive hos dig længe efter, at solen er gået ned på Gran Canaria. Velkommen til en uge, hvor padel-spil og hygge går hånd i hånd, og hvor hvert øjeblik er en mulighed for personlig vækst og fællesskab.


Program

Programmet for ugerne vil blive præsenteret her inden længe.

*Vi forbeholder os retten til at foretage eventuelle justeringer. Du modtager det fulde program pr. mail ca. 2 uger før afrejse.


Hvem kan deltage?

  • Februar-turen er rettet mod mere øvede spillere. Det betyder Matchi-skala fra 5 og opefter.
  • April-turen er rettet mod aktive begyndere og derover. Det betyder Matchi-skalaen fra en solid 3 og op til en god fritids- og konkurrencespiller.

Vi lægger stor vægt på personlig kommunikation og på, at alle skal føle sig godt tilpas. Det betyder, at ingen behøver at føle sig alene. Det er også en rejse, hvor man sagtens kan rejse alene. Du vil møde mange nye venner, som du vil have det sjovt med og skabe minder for livet.


Om Swedish Padel Camp

Swedish Padel Camp er en del af virksomheden Golden Wellness AB, som ejes og drives af Petra og Håkan. Både Petra og Håkan arbejder fuld tid med event- og træningsvirksomheden Golden Wellness. Swedish Training Camp har visionen: "At få så mange mennesker som muligt i bevægelse og få dem til at forstå de positive effekter af det". Det skal være sjovt, enkelt og svedigt og inspirere til glæde ved træning og livet, til at tænke enkelt og ikke komplicere tingene, og til at turde gå ud af boksen, lave en high five og udfordre sig selv! Swedish Padel Camp har mange års erfaring med at arrangere padelrejser (over 100 rejser i bagagen) og som lejede instruktører for andre træningsfirmaer.

Priser fra 11.998,-

Dato:
15.-22. februar 2025, øvede
5.-12. april 2025 begyndere

Hotel: Monte Feliz

Afrejse fra: København & Billund

Dette indgår:

  • Fly tur/retur
  • Mad om bord på flyet
  • Bagage + håndbagage
  • Transfer tur/retur
  • Indkvartering i delt lejlighed på Monte Feliz
  • Halvpension (morgenmad & middag)
  • Superviseret træning i henhold til Swedish Padel Camp-programmet, 4 timers padel om dagen.
  • Førsteklasses hoteller og træningsfaciliteter

* Enkeltværelsestillæg 3.000,-

Værd at vide om grupperejser

Book feb 2025

Deadline for booking er 1. februar 2025, eller tidligere, hvis arrangementet er fuldt booket.

Book april 2025

Deadline for booking er 22. marts 2025, eller tidligere, hvis arrangementet er fuldt booket.

Kontakt: sports@apollorejser.dk


Om instruktørerne


 

Håkan Johansson – Certificeret padel- og tennistræner med over 30 års erfaring som tennistræner på fuld tid. Certificeret mentaltræner med mange års erfaring som coach, træner og fysisk træner i forskellige sportsgrene på eliteniveau. Arbejder med event- og træningsvirksomheden Golden Wellness AB på fuld tid.

Petra Alm-Johansson – Licenseret personlig træner og ernæringsekspert. Over 25 års erfaring som gruppetræningsinstruktør. Foredragsholder, sundhedsinspirator og fitnesstræner for forskellige elitehold i Sverige. Arbejder fuldtid med event- og træningsvirksomheden Golden Wellness AB.

Andre instruktører vil deltage i løbet af ugerne.


Om hotellet

Monte Feliz

Monte Feliz er beliggende på en bakke i Bahia Feliz på den sydlige del af øen og byder på helt nye sportsfaciliteter og udstyr i topklasse; fitnessrum, WOD-box, yoga, holdtræning, tennis, padel, pools og cykelcenter samt vandsport. Den høje beliggenhed i Bahia Feliz er enestående, og mulighederne for gruppe- og individuel træning er omfattende - både til lands og til vands. Som på alle vores Apollo Sports-hoteller er der garanti for et højt niveau af service, sportsinfrastruktur, træning og sund mad.

Læs mere om hotel Monte Feliz »