Padelrejser med Apollo

Padeltennis & Padelrejser - find den populære ketsjersport på flere af vores hoteller

Padeltennis har udviklet sig til en rigtig favorit hos spillere i alle aldre. Det er vanskeligt at finde en bedre måde, at holde sig aktiv på under ferien. Kombinér sol og bad med at spille padel!

Padel er blevet den næststørste sport i Spanien, og det er lige så almindeligt at spille sammen med hele familien, som det er at spille med vennegruppen. Tag på en padelrejse på et vores hoteller med padelbaner, hvor vejret er vidunderligt, solrigt og varmt. Padeltennis kan spilles af alle og er utroligt sjovt!


Her kan du spille padeltennis på ferien

Favorithoteller med padelbaner

Sivota Retreat - powered by Playitas

På Sivota Retreat - powered by Playitas findes 3 nybyggede padelbaner. Holdcoaching 1-2 timer/dag indgår. Udstyr kan lejes på hotellet. Nogle gange arrangerer vi endda turneringer og kampe.

Læs mere om Sivota Retreat - powered by Playitas

Porto Plomari

Vores Mondo Boutique-hotel Porto Plomari på Lesvos i Grækenland har en fin padelbane. Kombiner solbadning og svømning med at spille padeltennis på et unikt hotel.

Læs mere om Porto Plomari

Playitas

Fra den 1. april 2021 står der fire padelbaner klar på Playitas Resort. Vi tilbyder baneleje, holdspil, individuelt spil og coachning (mod betaling). Du booker din padel på destinationen, vi holder åben kl. 07.00-22.00 dagligt.

Læs mere om Playitas Resort

Porto Myrina - powered by Playitas

På Porto Myrina - powered by Playitas tilbyder vi 3 nybyggede baner. Holdcoaching 1-2 timer/dag indgår. Udstyr kan lejes. Nogle gange arrangerer vi også turneringer og kampe.

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas

Aqua Vista - powered by Playitas

På Apollo Sport-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas i Egypten findes tre padeltennisbaner samt mulighed for lektioner for både voksne og børn. 

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas

Bliv klogere på padeltennis

Hvordan spiller man padeltennis?

Hvordan spiller man padeltennis?

Vidste du dette om padel?

Padelbaner på Kanarieøerne

Padelbaner på Kanarieøerne

Book træningsrejse, grupperejse eller træningslejr

Book din træningsrejse, træningslejr, løberejse, klubrejse, vennegruppe eller træningscenter. Er du en person med stort socialt netværk kan du Blive din egen rejsearrangør. Ønsker du hjælp med din booking eller har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os:

Telefon: 70 21 44 55 Kl. 09.00-15.00.
Almene spørgsmål: sports@apollorejser.dk
Book grupperejse: grupperejser@apollorejser.dk

Ved bookingforespørgsler via email angiv venligst kontaktoplysninger, navn og alder.