Padelrejser med Apollo

Padelrejser - spil padel på ferien!

Når du tager på padelrejse, får du en sjov og udfordrende måde at holde dig aktiv på under ferien. Kombinér sol- og badeferie med at spille padel! Padeltennis har udviklet sig til en rigtig favoritsport hos spillere i alle aldre.

Padel er blevet den næststørste sport i Spanien, og det er lige så almindeligt at spille sammen med hele familien, som det er at spille med vennegruppen. Book padelrejser til vores hoteller med padelbaner, hvor vejret er vidunderligt, solrigt og varmt. Padeltennis kan spilles af alle og er utroligt sjovt!


Her kan du spille padel!

Favorithoteller med padelbaner

Sivota Retreat - powered by Playitas

På Sivota Retreat - powered by Playitas findes 3 nybyggede padelbaner. Holdcoaching 1-2 timer/dag indgår. Udstyr kan lejes på hotellet. Nogle gange arrangerer vi endda turneringer og kampe.

Læs mere om Sivota Retreat - powered by Playitas

Porto Plomari

Vores Mondo Boutique-hotel Porto Plomari på Lesvos i Grækenland har en fin padelbane. Kombiner solbadning og svømning med at spille padeltennis på et unikt hotel.

Læs mere om Porto Plomari

Levante - powered by Playitas

På Levante - powered by Playitas kan du spille padel på to gode padelbaner. Spil i grupper og bliv guidet gennem spillet af en træner eller lej en bane og spil på egen hånd med din rejsekammerat.

Læs mere om Levante - powered by Playitas

Playitas Resort

Der findes fire padelbaner på Playitas Resort. Vi tilbyder baneleje, holdspil, individuelt spil og coaching (mod betaling). Du booker din padel på destinationen, vi holder åben kl. 07.00-22.00 dagligt.

Læs mere om Playitas Resort

Porto Myrina - powered by Playitas

På Porto Myrina - powered by Playitas tilbyder vi 3 nybyggede baner. Holdcoaching 1-2 timer/dag indgår. Udstyr kan lejes. Nogle gange arrangerer vi også turneringer og kampe.

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas

Aqua Vista - powered by Playitas

På Apollo Sport-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas i Egypten findes tre padeltennisbaner samt mulighed for lektioner for både voksne og børn. 

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas

Bliv klogere på padeltennis og bliv klar til dine padelrejser

Hvordan spiller man padeltennis?

Hvordan spiller man padeltennis?

Man kan sige, at Padel (eller padeltennis) er en blanding mellem tennis og squash. Det spilles på en bane med to halvdele af banen adskilt af et net, ligesom tennis. Du kan dog også bruge væggene omkring banen når du spiller padeltennis, som mere ligner squash.

Det er let at lære og spille, hvilket er en af ​​grundene til, at padel er blevet så populært. Alle kan spille, gamle og unge og erfarne som begyndere.

Padelbattet ligner tennisketsjeren, men har ingen strenge, og slå-overfladen har huller i stedet. Det er lige så let at bruge almindelige tennisbolde som lidt mindre tennisbolde. Pointsystem er ligesom i tennis, og du spiller ofte double mellem to par spillere.

Vidste du dette om padel?

  • Padel er Spaniens næststørste sport
  • Argentina har over 4 millioner spillere
  • Padel er blevet spillet på krydstogtskibe siden 1920-tallet
  • Størrelsen på banen er 10m x 20m
  • Forskellen på en padelbold og en tennisbold er trykket i bolden
Padelbaner på Kanarieøerne

Spil padel på Kanarieøerne

Padel på Fuerteventura

Skal padelrejsen gå til Fuerteventura? Spil padel på Playitas Resort, som har fået 4 nyetablerede padelbaner. Udover at kunne spille padel, så finder du også et af Kanarieøernes største fitnesscentre, tennisbaner, cykelcenter og en olympisk pool på 50 meter. Hvis du vil kombinere en behagelig ferie med sport og motion, er dette det oplagte valg. Lad padelrejsen gå til Fuerteventura.

Padel på Gran Canaria

Frister det med en padelrejse til populære Gran Canaria anbefaler vi padelcentret Holycan Tennis & Padel Club. Her venter 3 padelbaner, og det er let at leje alt det nødvendige udstyr. Hvis du hellere vil købe dit eget udstyr, er der også en padeludstyrsbutik. Selvfølgelig er der også en bar og café, hvis du har brug for et øjeblik til at hvile i solen.

 

Book træningsrejse, grupperejse eller træningslejr

Book din træningsrejse, træningslejr, løberejse, klubrejse, vennegruppe eller træningscenter. Er du en person med stort socialt netværk kan du Blive din egen rejsearrangør. Ønsker du hjælp med din booking eller har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os:

Telefon: 70 21 44 55 Kl. 09.00-15.00.
Almene spørgsmål: sports@apollorejser.dk
Book grupperejse: grupperejser@apollorejser.dk

Ved bookingforespørgsler via email angiv venligst kontaktoplysninger, navn og alder. 


Flere hoteller med padelbaner

Perfekte for dig der vil kombinere sol og bad med padel