Billige rejser og tilbud - book nu og få en billig ferie!

Her finder du alle vores billige rejser, bedste tilbud og kampagner, der er aktuelle lige nu. Siden opdateres ofte - så hold godt øje løbende med vores tilbud på billige rejser og rejs til sol og varme til attraktive priser!

Afbudsrejser

Find billige pakkerejser med hoteller og fly eller kun fly. Her kan du bestille en afbudsrejse med afrejse indenfor de næste 90 dage. Book i dag og rejs i morgen!

Ugens Deal!

Lige nu får du 500,- i rabat pr. person på rejser til De Forenede Arabiske Emirater med afrejse fra 1. august 2024 - 14. april 2025.

Billige rejser i september

September er en fantastisk måned at rejse i, da mange rejsemål byder på vidunderlige temperaturer, mens tempoet er roligere. Find en billig ferie i september.

Læs mere og book

Vinterens favorithoteller til gode priser

Spar op til 3.600,- på vinterens favorithoteller!

Børnepriser fra 998,- i sommerferien

Lige nu har vi lave priser på flere af sommerens populære familiehoteller. Børnepriserne starter fra kun 998,- for fly+hotel i sommerferien.

Børn spiser for 0,- på udvalgte hoteller

Lækre middage, skønne drikke og is i store mængder til børnene for ingenting. Her får du overblikket over alle hotellerne med dette smagfulde tilbud!


Apollo anbefaler! - Her får du meget for pengene...

Apollos hotelfavoritter. Book din ferie i dag!

Galera Beach
• Alle lejligheder har havudsigt

Galera Beach

apollo mondo family
Mythos Beach Resort
* Generationshotel med faciliteter for alle

Mythos Beach Resort

apollo mondo family
Almyra Hotel & Village
• Midt på fantastiske Long Beach

Almyra Hotel & Village

apollo mondo family
Alegria Beach Resort
• Perfekt for børnefamilier

Alegria Beach Resort

apollo sports
Playitas Resort
• Sports-, ferie- og træningsparadis

Playitas Resort


Flere tilbud & tips

Læs mere om hvorfor Apollo er det trygge valg. Se vores nyheder eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Apollo er det trygge valg

Her kan du læse mere om, hvad der er inkluderet, når du bestiller en rejse hos os.

Læs mere

Afbudsrejser

Find billige pakkerejser med hoteller og fly eller kun fly. Her kan du bestille en afbudsrejse med afrejse indenfor de næste 90 dage. Book i dag og rejs i morgen!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Find billige rejser med Apollo

Billige rejser er vi vilde med hos Apollo, og derfor har vi altid et stort udvalg af gode rejsetilbud. Du finder let en billig rejse her på siden, hvor du kan klikke dig videre til vores bedste rejsetilbud og naturligvis vores billige afbudsrejser. Vi opdaterer jævnligt siden med nye rejsetilbud, så hold godt øje, hvis du er på udkig efter billige rejser til sydens sol. Apollo er en af Danmarks største rejsearrangører, så vi har noget for enhver smag – både trygge og enkle rejsemål og nye, spændende steder i den store, vide verden. Om sommeren har vi især fokus på destinationer i Sydeuropa, mens flere af vores vinterrejsemål ligger i tropiske områder i bl.a. Asien og Caribien. 

Ønsker du flere tilbud på billige rejser så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Hvordan finder jeg billige rejser?

Hos Apollo har vi samlet alle vores billige rejser og aktuelle ferietilbud på vores tilbudsside: https://www.apollorejser.dk/tilbudrabatter - Hold dig opdateret her og få del i de billigste rejser.

Hvor meget kan jeg spare ved at købe billige rejsetilbud?

Der er ofte mange penge at spare på billige rejser hos Apollo. Du kan nemt spare kr. 3.000,- eller mere ved at benytte vores billige rejsetilbud.

Kan jeg booke billige rejser med All Inclusive?

Du finder også ofte billige rejser med All Inclusive hos Apollo på vores tilbudsside: https://www.apollorejser.dk/tilbudrabatter - en rejseform der for mange er synonymet med frihed og fuldt overblik over feriebudgettet.

Hvornår skal jeg booke for at få billige rejser?

Det kan oftest betale sig at booke i god tid - 4-6 måneder før du ønsker at rejse. Her vil udvalget være størst af billige rejser.


Find og book rejsen her