Billige rejser og tilbud - book nu og få en billig ferie!

Her finder du alle vores billige rejser, rabatter, tilbud og kampagner, der er aktuelle lige nu. Siden opdateres ofte - så hold godt øje løbende med vores tilbud, hvis du vil have en billig rejse!

Rabat på luksushoteller

LIGE NU: Op til 50 % rabat på udvalgte luksushoteller!

Bo på 4- eller 5-stjernede hoteller til super gode priser på udvalgte afgange i december og januar. Først til mølle. 

Se de udvalgte hoteller
Vores bedste tilbud til Dubai og Emiraterne

Vores bedste tilbud til Dubai og Emiraterne

Uanset om du leder efter det mest prisvenlige, om du rejser som familie eller par, så har vi noget til dig i de magiske Emirater.

Se alle tilbud her

Billig All Inclusive til sommer

Tilkøb All Inclusive på udvalgte hoteller fra KUN kr. 500,- pr. voksen og kr. 250,- pr. barn for en uge til sommeren 2019!

Læs mere her
Rejs til nytår

Nytår i verdens storbyer

Skyd nytåret ind i en storby og oplev nytårs aften i udlandet. Vælg blandt mange festlige storbyer rundtomkring i verden...

Se nytårsrejser her
Børn rejser for 1 kr

Sommer 2019: Børn rejser fra 1 kr

Giv børnene skønne ferieminder - booker du nu, kan du tilmed udnytte de ekstra gode børnepriser fra kun 1 kr på  udvalgte hoteller i udvalgte perioder!

Bestil rejsen i dag
Billige rejser - store familier

Ferier for store familier

Tag på ferie med hele den store familie! Her har vi samlet nogle af vores bedste hoteller for de større familier eller en gruppe til vinter.

Find hotellerne her
Tilkøb pension for 1 krone

Tilkøb pension for 1 krone

I øjeblikket kan du tilføje halvpension eller All Inclusive for kun 1 kr * på udvalgte hoteller.

Se tilbud her
Rejser til Mauritius

Sammensæt din vinterrejse selv...

Hvis du skal rejse langt væk til vinter, kan du sammensætte din rejse præcis som du vil. Vælg selv rejselængden, fly og hotel! 

Find fleksible vinterrejser her

Find billige rejser med Apollo

Billige rejser er vi vilde med hos Apollo, og derfor har vi altid et stort udvalg af gode rejsetilbud. Du finder let en billig rejse her på siden, hvor du kan klikke dig videre til vores bedste rejsetilbud og naturligvis vores billige afbudsrejser. Vi opdaterer jævnligt siden med nye rejsetilbud, så hold godt øje, hvis du er på udkig efter billige rejser til sydens sol. Apollo er en af Danmarks største rejsearrangører, så vi har noget for enhver smag – både trygge og enkle rejsemål og nye, spændende steder i den store, vide verden. Om sommeren har vi især fokus på destinationer i Sydeuropa, mens flere af vores vinterrejsemål ligger i tropiske områder i bl.a. Asien og Caribien. 

Ønsker du flere tilbud på billige rejser så tilmeld dig vores nyhedsbrev.