Billige rejser og tilbud - book nu og få en billig ferie!

Her finder du alle vores billige rejser, rabatter, tilbud og kampagner, der er aktuelle lige nu. Siden opdateres ofte - så hold godt øje løbende med vores tilbud, hvis du vil have en billig rejse!

Rejs i marts med rabat

Spar 500,- pr. person på skønne rejsemål i marts

Skal du rejse i marts, så er det nu, du skal slå til! Vi giver netop nu internetrabat på udvalgte rejsemål med afrejse i hele marts 2019. 

Se mere her
Vores bedste tilbud til Dubai og Emiraterne

Oplev Dubai og Emiraterne fra 3.798,-

Uanset om du leder efter det mest prisvenlige, om du rejser som familie eller par, så har vi noget til dig i de magiske Emirater.

Se alle tilbud her

Gratis All Inclusive

Tag på krydstogt med All Inclusive – Helpension og drikkepakke indgår* hvis du booker i perioden 15/12 2018 - 28/2 2019.

Se tilbuddet her
Billige rejser til sommer

Sommerens billigste rejser

Vi har gjort det nemt og har samlet alle vores billige sommerrejser ét sted, så du får det fulde overblik.

Se dem her
Børn rejser for 1 kr

Sommer 2019: Børn rejser fra 1 kr.

Giv børnene skønne ferieminder - booker du nu, kan du tilmed udnytte de ekstra gode børnepriser fra kun 1 kr. på  udvalgte hoteller i udvalgte perioder!

Bestil rejsen i dag
Billige rejser - store familier

Ferier for store familier

Tag på ferie med hele den store familie! Her har vi samlet nogle af vores bedste hoteller for de større familier eller en gruppe til vinter.

Find hotellerne her
Rejser til Mauritius

Sammensæt din vinterrejse selv...

Hvis du skal rejse langt væk til vinter, kan du sammensætte din rejse præcis som du vil. Vælg selv rejselængden, fly og hotel! 

Find fleksible vinterrejser her

Rejs uden enkeltværelsestillæg

Vi har samlet alle de hoteller, som du ikke skal betale enkeltværelsestillæg på til sommeren 2019. 

Se mere her

Find billige rejser med Apollo

Billige rejser er vi vilde med hos Apollo, og derfor har vi altid et stort udvalg af gode rejsetilbud. Du finder let en billig rejse her på siden, hvor du kan klikke dig videre til vores bedste rejsetilbud og naturligvis vores billige afbudsrejser. Vi opdaterer jævnligt siden med nye rejsetilbud, så hold godt øje, hvis du er på udkig efter billige rejser til sydens sol. Apollo er en af Danmarks største rejsearrangører, så vi har noget for enhver smag – både trygge og enkle rejsemål og nye, spændende steder i den store, vide verden. Om sommeren har vi især fokus på destinationer i Sydeuropa, mens flere af vores vinterrejsemål ligger i tropiske områder i bl.a. Asien og Caribien. 

Ønsker du flere tilbud på billige rejser så tilmeld dig vores nyhedsbrev.