Billige rejser og tilbud - book nu og få en billig ferie!

Her finder du alle vores billige rejser, rabatter, tilbud og kampagner, der er aktuelle lige nu. Siden opdateres ofte - så hold godt øje løbende med vores tilbud, hvis du vil have en billig rejse!

Grækenland

Oplev Grækenland til sommer fra 1.998,-

Gå på opdagelse i vores 22 græske rejsemål og mere end 380 hoteller. Vil du bo ved stranden, med lokal charme eller i byen med liv og stemning? 

Find din græske favorit her
Hoteltilbud til sommer

Hoteltilbud til sommer - spar 20%

Udvalgte hoteller har ekstra gode tilbud til sommer, og du kan bl.a. opleve skønne Mallorca, klassikeren Kreta eller hvad med det krystalklare vand på Cypern

Se de gode tilbud her

Gratis All Inclusive

Tag på krydstogt med All Inclusive – Helpension og drikkepakke indgår* hvis du booker i perioden 15/12 2018 - 28/2 2019.

Se tilbuddet her
Rejser til Mauritius

Sammensæt din vinterrejse selv...

Hvis du skal rejse langt væk til vinter, kan du sammensætte din rejse præcis som du vil. Vælg selv rejselængden, fly og hotel! 

Find fleksible vinterrejser her
specielle varigheder

Ekstraordinære rejselængder

Tag et kort afbræk til sol og varme i foråret - eller forkæl dig selv med en lidt længere rejse på 11 eller 13 dage og kom helt ned i gear.

Rejs f.eks. 4 dage til Alanya fra kun 1.998,-
Rejser i vintersæsonen 2019/2020

Rejser i vintersæsonen 2019/2020

Bestil din vinterrejse til sæsonen 2019/2020 senest 31. maj 2019, så er din rejse omfattet af vores prisgaranti.

Se mere om rejsemål og prisgaranti her
Billige rejser - store familier

Ferie for store familier

Tag på ferie med hele den store familie! Her har vi samlet nogle af vores bedste hoteller for de større familier eller en gruppe til vinter.

Find hotellerne her

Find billige rejser med Apollo

Billige rejser er vi vilde med hos Apollo, og derfor har vi altid et stort udvalg af gode rejsetilbud. Du finder let en billig rejse her på siden, hvor du kan klikke dig videre til vores bedste rejsetilbud og naturligvis vores billige afbudsrejser. Vi opdaterer jævnligt siden med nye rejsetilbud, så hold godt øje, hvis du er på udkig efter billige rejser til sydens sol. Apollo er en af Danmarks største rejsearrangører, så vi har noget for enhver smag – både trygge og enkle rejsemål og nye, spændende steder i den store, vide verden. Om sommeren har vi især fokus på destinationer i Sydeuropa, mens flere af vores vinterrejsemål ligger i tropiske områder i bl.a. Asien og Caribien. 

Ønsker du flere tilbud på billige rejser så tilmeld dig vores nyhedsbrev.