Billige rejser og tilbud - book nu og få en billig ferie!

Her finder du alle vores billige rejser, rabatter, tilbud og kampagner, der er aktuelle lige nu. Siden opdateres ofte - så hold godt øje løbende med vores tilbud, hvis du vil have en billig rejse!

Tag børnene med på ferie fra kun 1 krone

Tag børnene med på ferie fra kun 1 krone

Booker du nu, kan du tilmed udnytte de ekstra gode børnepriser fra kun 1 krone på populære hoteller når du rejser i august.

Se omfattede hoteller her
Rejser til paradis

Rejser til paradis for hele familien

Se vores familiepakker til paradisdestinationer som Thailand og Bali samt vores billigste frapriser.

Se vores rejser til paradis
Formel 1 i Barcelona

Formel 1 i Barcelona

Interesserer du dig for fart og spænding? Da anbefaler vi Formel 1 Grand Prix på Circuit de Catalunya. Årets løb foregår 10.-12. maj 2019.

Se Formel 1 rejser her
Rejser til Mauritius

Sammensæt din vinterrejse selv...

Hvis du skal rejse langt væk til vinter, kan du sammensætte din rejse præcis som du vil. Vælg selv rejselængden, fly og hotel! 

Find fleksible vinterrejser her
specielle varigheder

Ekstraordinære rejselængder

Tag et kort afbræk til sol og varme i foråret - eller forkæl dig selv med en lidt længere rejse på 11 eller 13 dage og kom helt ned i gear.

Rejs f.eks. 4 dage til Alanya fra kun 1.198,-
Rejser i vintersæsonen 2019/2020

Rejser i vintersæsonen 2019/2020

Bestil din vinterrejse til sæsonen 2019/2020 senest 31. maj 2019, så er din rejse omfattet af vores prisgaranti.

Se mere om rejsemål og prisgaranti her
Billige rejser - store familier

Ferie for store familier

Tag på ferie med hele den store familie! Her har vi samlet nogle af vores bedste hoteller for de større familier eller en gruppe til vinter.

Find hotellerne her

Premiumrejser – en social ferie

Kom med os til en social rejse sammen med andre rejsende, hvor oplevelsesrige udflugter, lækre hoteller, flyrejse og flere måltider er inkluderet. 

Se mere her

Find billige rejser med Apollo

Billige rejser er vi vilde med hos Apollo, og derfor har vi altid et stort udvalg af gode rejsetilbud. Du finder let en billig rejse her på siden, hvor du kan klikke dig videre til vores bedste rejsetilbud og naturligvis vores billige afbudsrejser. Vi opdaterer jævnligt siden med nye rejsetilbud, så hold godt øje, hvis du er på udkig efter billige rejser til sydens sol. Apollo er en af Danmarks største rejsearrangører, så vi har noget for enhver smag – både trygge og enkle rejsemål og nye, spændende steder i den store, vide verden. Om sommeren har vi især fokus på destinationer i Sydeuropa, mens flere af vores vinterrejsemål ligger i tropiske områder i bl.a. Asien og Caribien. 

Ønsker du flere tilbud på billige rejser så tilmeld dig vores nyhedsbrev.