Billige rejser og tilbud - book nu og få en billig ferie!

Her finder du alle vores billige rejser, bedste tilbud og kampagner, der er aktuelle lige nu. Siden opdateres ofte - så hold godt øje løbende med vores tilbud på billige rejser og rejs til sol og varme til attraktive priser!


Apollo anbefaler! - Her får du mest for pengene...

Apollos hotelfavoritter til ekstra gode priser. Book din ferie i dag!

HM Tropical
• Nær stranden

HM Tropical

Afrejse den 7/8
Melmar
• Populært hotel

Melmar

Afrejse den 7/8
Blue Sea Apartments
• 50 meter til stranden

Blue Sea Apartments

Afrejse den 7/8

Se flere billige rejser og tilbud her

Sommerkup i september: Spar op til 50%

Start eftreråret på den bedste måde - med en rejse i september. Nyd afslappende dage ved poolen, et dejligt opvarmet hav og lune sommeraftener på en af ​​vores mange sommerdestinationer. Spar op til 50% på rejser i september!

Læs mere og book

Ugens deal! Kroatien

Kroatien er det perfekte rejsemål for dig, som drømmer om strandliv og azurblåt hav, eventyrlige middelalderbyer, majestætisk natur og livlige promenader. I år kan du rejse til Kroatien i august og september - og netop nu får du 500,- i rabat på alle vores rejser til Kroatien. Book senest 8/8!

Læs mere og book

Sommerrejser for voksne

Vi har samlet vores bedste tip til hoteller, der er særligt velegnede til dig, der rejser uden børn, lige nu til rigtig gode priser! 

Se tilbud her

Sommerens bedste familieferie i august

Netop nu har vi ekstra gode gode på nogle af vores mest populære familiehoteller.

Se mere og bestil

Få 500,- i rabat pr. person!

Få 500,- rabat pr. person når du booker din vinterferie til Fuerteventura, Dubai, Gran Canaria, La Gomera, Madeira eller Tenerife, inden 31/7. Gælder for rejser til vinter i perioden 1/10 2021-1/5 2022.

Se alle rejser til vinter

Børn spiser gratis på Mondo Family-hoteller

Når voksne tilkøber pension spiser børn under 12 år gratis på alle vores Apollo Mondo Family hoteller til sommer. (Gælder kun nybookinger.)

Læs mere og book

Afbudsrejser

Er du klar på at rejse med kort varsel? Her kan du finde billige pakkerejser med hoteller og fly samt uspecificeret indkvartering og fly i sidste øjeblik. Book i dag og rejs i morgen!

Book en afbudsrejse

Flere tilbud & tips

Læs mere om hvorfor Apollo er det trygge valg. Se vores nyheder eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Apollo er det trygge valg

Her kan du læse mere om, hvad der er inkluderet, når du bestiller en rejser hos os.

Læs mere

Sommernyheder 2021

Her har vi samlet vores nye vidunderlige destinationer og hoteller til sommeren 2021. Find din favorit i dag!

Se alle nyheder

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Find billige rejser med Apollo

Billige rejser er vi vilde med hos Apollo, og derfor har vi altid et stort udvalg af gode rejsetilbud. Du finder let en billig rejse her på siden, hvor du kan klikke dig videre til vores bedste rejsetilbud og naturligvis vores billige afbudsrejser. Vi opdaterer jævnligt siden med nye rejsetilbud, så hold godt øje, hvis du er på udkig efter billige rejser til sydens sol. Apollo er en af Danmarks største rejsearrangører, så vi har noget for enhver smag – både trygge og enkle rejsemål og nye, spændende steder i den store, vide verden. Om sommeren har vi især fokus på destinationer i Sydeuropa, mens flere af vores vinterrejsemål ligger i tropiske områder i bl.a. Asien og Caribien. 

Ønsker du flere tilbud på billige rejser så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Hvordan finder jeg billige rejser?

Hos Apollo har vi samlet alle vores billige rejser og aktuelle ferietilbud på vores tilbudsside: https://www.apollorejser.dk/tilbudrabatter - Hold dig opdateret her og få del i de billigste rejser.

Hvor meget kan jeg spare ved at købe billige rejsetilbud?

Der er ofte mange penge at spare på billige rejser hos Apollo. Du kan nemt spare kr. 3.000,- eller mere ved at benytte vores billige rejsetilbud.

Kan jeg booke billige rejser med All Inclusive?

Du finder også ofte billige rejser med All Inclusive hos Apollo på vores tilbudsside: https://www.apollorejser.dk/tilbudrabatter - en rejseform der for mange er synonymet med frihed og fuldt overblik over feriebudgettet.

Hvornår skal jeg bestille for at få billige rejser?

Det kan oftest betale sig at bestille i god tid - 4-6 måneder før du ønsker at rejse. Her vil udvalget være størst af billige rejser.