Yoga, HIIT & Boxing
Sophie Langkjær

Kom med på en trænings uge på dejlige La Pared - powered by Playitas med den erfarne og glade Sophie. Du har mulighed for at afprøve forskellige former for yoga og træning og mærke at din krop kan klare ting, du måske slet ikke vidste. Alle kan være med, uanset niveau og erfaring. Har du god erfaring inden for yoga er der også rig mulighed for at blive ekstra udfordret i Mandala Vinyasa. Læs mere om de forskellige yoga- og træningsformer herunder. 


Holdbeskrivelser

Vinyasa: Sophies vinyasa-timer er legende, kreative, svedige, og de vil helt sikkert efterlade dig med en opløftende følelse i kroppen.

Yin og meditation: Sophies yin- og meditationstimer er smeltende bløde og vil få dig til at føle dig rolig, afslappet, centreret og næret i egen krop og sind. Hun underviser i klasserne fra et kinesisk medicinsperspektiv.

Mandala vinyasa: Mandala-timerne starter med yin, går over til en yang-øvelse og slutter med yin før Shavasana. Disse klasser vil blive omkring et af de fire elementer - ild, luft, jord eller vand. Elementerne er forbundet med specifikke anatomiske kropsdele. Vi vil flyde 360 ​​grader rundt på måtten. Der vil være mange gentagelser, som skaber mulighed for, at du kommer i en meditativ tilstand, hvor åndedræt og bevægelser bliver til ét. Det er en meget stærk praksis, så anbefalingerne er at have prøvet noget vinyasa yoga før.

Slow flow: Sophies langsomme flow klasser er meget intuitive. Det er som en blid vej ind i kroppen, hvor der vil være plads til, at du kan opdage alle dele af kroppen, der er forbundet med dit åndedræt. Der kan også være små bider af yin og meditation i denne form.

HIIT: Sophies HIIT klasser er primært baseret på øvelser bestående af egen kropsvægt. Klasserne vil være bygget op af Tabata blokke på 4 min. og HIIT blokke på 12 min. Imellem blokkende vil der være kortere eller længere pauser, alt efter hvad behovet på holdet er.
Sophie har en legende tilgang til bevægelse, og det vil du hurtigt kunne mærke i hendes HIIT klasser. 
Med inspiration fra yoga og Martial arts, vil Sophie invitere dig til at finde dit eget flow stadie, hvor du bevæger dig med din vejtrækning, bruger den som et anker til at være tilstede med dig selv, også når det bliver rigtig hårdt. 

Motions boksning: På Sophies motions boksnings hold vil du blive udfordret fysisk og højst sandsynligt også mentalt. Du kommer til at arbejde med forskellige slag i kombination med cardio krævende øvelser. Sophie er også lidt af en teknik nørd og der vil derfor også være fokus på den tekniske del af boksning, alt afhængig af det niveau du kommer med. 


Program

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 daglige træningspas, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres på rejsemålet.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen. 

Information om ugen

Pris: Deltagelse i træningen er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge. 

Dato:

8. - 15. dec 2023

1. - 8. mar 2024

Afrejselufthavn: København, Billund

Hotel: La Pared - powered by Playitas

Dette indgår:                    

  • Alt træning med Sophie
  • Hotel og træningsresort i topklasse

Book La Pared - powered by Playitas

Kontakt: sports@apollorejser.dk  

 


Om instruktøren


 

Sophie Langkjear

Sophie har altid elsket at bruge sin krop. Da hun begyndte sin yogarejse for 7 år siden, opdagede hun, at yoga gav hende noget, ingen anden bevægelsespraksis havde givet hende – ro i krop og sind.

Hun er uddannet sygeplejerske og oplever, at yoga giver hende et særligt overblik i situationer, hvor det hjælper at være rolig.

Sophie tog sin første yogalæreruddannelse i 2018, og har undervist på ugebasis lige siden. Hendes passion for yoga er uendelig, og hun elsker at inspirere andre til at blive en bedre udgave af sig selv. Hun er en rolig og hjertevarm lærer, og det er vigtigt for hende at få sine elever til at føle sig trygge på måtten og forlade dem med lethed og en selvkærlig tilgang.

Læs mere om Sophie på hendes hjemmeside: www.wyldspirityoga.com

Følg med på instagram her: https://www.instagram.com/wyldspirityoga

 


Om hotellet

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas
Yoga, HIIT & Boxing
Sophie Langkjær