BikeStreamers On Tour Apollo Bike Week

Levante – powerede by Playitas

Går du med tanker om at rejse i 2024? Så har vi planlagt en helt speciel rejse. Der vil være fokus på én bestemt ting, og det er at give jer deltagere en helt særlig oplevelse. Det bliver en solrig cocktail af socialt samvær, fed musik, effektiv træning, afslapning, og vi vil gøre alt for at give dig en uforglemmelig uge.


Om turen

Vi vil sørge for fantastiske biketimer hver eneste dag, fordelt på fire meget erfarne instruktører. Alle timer foregår tæt på stranden med havudsigt, så det er umuligt at forestille sig en federe location. I løbet af ugen vil vi afholde et bikeevent, hvor man som deltager har mulighed for at køre med alle instruktører. Selvom bike er i fokus, vil der også være mulighed for at udforske resortet samt de omkringliggende områder.


Ugens program

Deltagerne fra henholdsvis Jylland og Sjælland rejser på forskellige tidspunkter, og derfor skal vi nok sørge for at afvikle bike både første og sidste dag. Alle andre dage vil der være fire timer hver eneste dag, og dermed masser af muligheder for at træne. Vi sørger for, at der er timer både om morgenen, formiddagen samt eftermiddagen, og det præcise program vil blive færdiggjort i ugerne op til turen.

Vi skal selvfølgelig nok sikre, at der er sociale arrangementer undervejs, da vi bygger på fællesskab.

Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i programmets indhold og tidspunkter. Endeligt program oplyses 2 uger før afrejse.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage, uanset alder og erfaring. Bike er en meget skånsom træningsform, og man bestemmer selv, hvor hårdt det bliver!


Om BikeStreamers

Under Corona-pandemien var der store perioder uden adgang til et fitnesscenter, hvilket skabte grundlaget for Bikestreamers. Flere instruktører havde online biketimer på forskellige platforme, men da Bikestreamers gik i luften den 1/8-2020, ændrede online bike sig for altid. Her 3½ år efter har Bikestreamers etableret sig som den største danske online bike streaming service.

Info om ugen

Pris: fra 8.195

Afrejse fra: København & Billund

Dato & hotel: 

6. - 13. oktober 2024, Levante - powered by Playitas

Dette indgår: 

  • Fly tur/retur
  • Bagage + håndbagage
  • Transfer tur/retur
  • Ophold i delt dobbeltværelse/lejlighed på Levante – powerede by Playitas
  • Måltider: Halvpension (Morgen- og aftensbuffet)
  • Træning med instruktør ifølge program med BikeStreamers
  • Hotel- og fitnessfaciliteter i topklasse

*Enkeltværelsestillæg 2.900,-

Book her

Kontakt: sports@apollorejser.dk  


Om instruktørne


 

Kim Lahn Lindgaard har undervist i bike siden 2001 og arbejder derudover til daglig som producer og radiovært. Der er ingen tvivl om, at Kim har en stor kærlighed for musik og går passioneret og professionelt til værks, når hans timer skal bygges op. Kim kommer langt ud over scenekanten og spreder godt humør hver gang. Alt sammen ting, der gør, at Kim er absolut en af de mest brugte bikeinstruktører i Danmark. Kim er ambassadør og konsulent for Intelligent Cycling hvor han udføre arbejde med at mixe musikken til nogle af programmerne.

En kæphest for Kim er at timen skal være effektivt, føles som om den flyver i tid og det skal være en realistisk træning

Jesper Skovhave arbejder til dagligt i IT-branchen som IT-projektleder. Privat er han kæreste med Ditte og har to børn på henholdsvis 2 og 10 år. Jesper startede som bikeinstruktør i 2006 og har stor erfaring – både som instruktør og med at uddanne andre instruktører. Han begyndte som virtuel instruktør hos ClubVirtual i Holland tilbage i 2012, og her 12 år senere er han Danmarks mest erfarne onlineinstruktør til dato. Jesper fungerer samtidig som ambassadør/konsulent for Intelligent Cycling, hvilket indebærer blandt andet introduktion af systemet til nye centre. Han er en meget passioneret instruktør, som sørger for, at musik og træning altid går op i en højere enhed. Denne passion vil også kunne mærkes på timerne, da Jesper brænder igennem og sikrer en fed oplevelse for alle.

Rikke Kirkegaard bor lige uden for Århus og er uddannet klinisk diætist. Hun arbejder også som familiebehandler med speciale i spiseforstyrrelser og har sin egen klinik i Århus centrum. Udover dette er hun meget aktiv og har flere uddannelser inden for fitness, indoor cycling (som det primære), styrkehold og yoga. Rikke brænder for at sammensætte og udføre en god cykeltime til perfektion, og du kan være sikker på, at program og musik følges ad, samtidig med at du får en god træning. På cyklen vil du blive mødt med højt humør og smil. På Rikkes timer er der plads til alle.

Jesper “JAS” Sørensen er 56 år. Han har været bikeinstruktør siden 2013, altså 11 år. Jesper er en ildsjæl og iværksætter indenfor bikeverdenen. Først kom ØrBike eventet, som de fleste i dag kender, siden har han været involveret i begivenheder som Slotseventet, NytårsEventet, TourEventet, Facebooksiden “Erfaringsudveksling for indoor bikeinstruktører”, og flere andre ting. Jesper har sit primære job med at sælge cykeltøj til cykelforhandlere i Danmark.

Jesper har 2 faste hold i BikeStreamers om ugen samt 2 gange om ugen i Fitnesscentre i Odense og Midtfyn. Jesper har været eventinstruktør utallige gange og ofte med en kreativ tilgang til indslag og ting, der sker undervejs på timen. Han har undervist i Mixprogrammer, musikforståelse og intelligent Cycling (det sidste dog ikke officielt). På Jespers timer lægger han stor energi og omhu i flowet i bukken, temaer og helheden. Jesper går højt op i at guide, så alle ved, hvad der kommer til at ske, helst på en motiverende måde.


Om hotellet


 

Levante - powered by Playitas

Her er der tale om et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familien, par, enlige rejsende og højt præsterende sportsfolk, ligesom det også egner sig til den almindelige motionist. Her bestemmer du selv tempoet og kan træne så meget eller så lidt, som du vil, og det bedste er, at de fleste aktiviteter er inkluderet i prisen under konceptet "Sports Inclusive". Levante - powered by Playitas ligger på Rhodos' østkyst og har en perfekt beliggenhed i rolige omgivelser, direkte på Afandou-stranden. Med en uovertruffen vifte af sports- og træningsmuligheder, en dejlig sandstrand, høj hotelkomfort og generøse poolområder, får du alt, hvad du behøver for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Læs mere om Levante - powered by Playitas