Cykelrejser

Cykelrejser & mountainbikerejser

Landevejscykling, triathlon eller mountainbike? Kilometer efter kilometer på asfalt, grus, over grene og ned ad bakker, med Apollo Sports kan du dyrke den cykelsport der passer dig.

Vi tager dig med på single track og cykler i spor i junglen, i bjergene og i nogle af de mest elskede cykel destinationer. Du kan også vælge at leje den cykel du har behov for - landevejscykel, gravelbike, MTB eller E-bikes på de fleste af nedenstående hoteller, hvor vi selv har udforsket sporene eller fået lokale tips fra cykelentusiaster. Vi har også gjort det enkelt for dig, at medbringe din egen cykel på fly og bus.

Lav din egen cykel- eller mountainbikerejse

Er i en privat gruppe, cykelklub eller andet, så hjælper vi jer med cykelrejsen. Med hjælp fra cykeleksperterne fra Apollo Sports, så sammensætter vi drømme cykelrejsen.

Send en forespørgsel


Aktuelle cykelrejser

Tag på en ferie med fokus på cykling. Træn på forskellige niveauer afhængig af om du er nybegynder eller trænet...

Afrejsedato Event Hotel / Rejsemål  
SEPTEMBER 2021
26. september BFC Indoor Bike Week Playitas, Fuerteventura Læs mere
29. september Single Track - Kappadokien Kappadokien, Tyrkiet Læs mere
OKTOBER 2021
6. oktober Single Track - Kappadokien Kappadokien, Tyrkiet Læs mere


Hoteller med gode cykelruter

Der findes masser af gode cykelforhold på vores Apollo Sports-hoteller og forskellige rejsemål - Mallorca, Fuerteventura og Gran Canaria er klassiske rejsemål, men de samme muligheder findes også i Grækenland, Egypten og Thailand. Kører du MTB anbefaler vi også Vidamar Resorts på Madeira.

Sivota Retreat - powered by Playitas, Grækenland

Her findes mange herlige ruter, både for landevej, MTB (hardtail) og gravel. Nybygget cykelcenter med kvalitetscykler.

Læs mere om hotellet

Playitas Resort – 100% træningshotel, Fuerteventura

På Playitas Resort på Fuerteventura er der gode forudsætninger for både landevejscykling og mountainbike. Her findes cykelcenter med landevejscykler, MTB, gravelbikes og meget mere. Gode veje med sparsom trafik.

Læs mere om hotellet

Porto Myrina - powered by Playitas, Grækenland

Her kan du leje både ryttercykler, såvel som gravel- og mountainbikes i det nyetablerede cykelcenter. Følg med på de såkaldte social rides og udforsk området eller giv dig i kast med en Wahoo Kickr Bike.

Læs mere om hotellet

Thanyapura Sports Hotel, Thailand

Thanyapura er Sydøstasiens største sportshotel, med faciliteter i verdensklasse. Her cykler du i tropiske omgivelser på gode veje med lidt trafik. Hotellet tilbyder også cykelture i hold.

Læs mere om hotellet

La Pared - powered by Playitas, Fuerteventura

La Pared er perfekt for dig der elsker bjerge og udfordrende stigninger. Giv dig i kast med bjerget El Cardon, som ligger lige i nærheden eller tag på jagt efter vilde spor i det Mars lignende landskab.

Læs mere om hotellet

Aqua Vista - powered by Playitas, Egypten

I nærområdet findes der lange strækninger, særligt velegnet til tempotræning. Triatleterne stortrives i dette miljø med få højdemeter. De fleste af vejene har begrænset trafik og er brede med god plads til både kameler og biler.

Læs mere om hotellet

Bliv inspireret af vores film

Se hvordan det er at bo og cykle rundt på Fuerteventura og Playitas Resort.