Movement week with Eva

Velkommen på en uge fyldt med bevægelsesglæde sammen med svenske Eva Niklasson. I løbet af ugen arbejder vi med kroppen som helhed med alt fra fitnesspas til styrkepas. Vi træner hele kroppen eller mere specifikt, kroppens kerne. Træn mobilitet, smidighed og afslut med afspænding. Træningen er let tilgængelig og for alle uanset niveau, baggrund og tidligere erfaring.


Holdbeskrivelser

Les Mills BODYBALANCE®, er en blid blanding af yoga, tai chi og pilates, der holder dig centreret og rolig. Ved hjælp af fokus, vejrtrækning og en række nøje udvalgte bevægelseskombinationer træner du funktionel styrke, balance og bevægelighed til blød musik. Kombinationen af ​​teknikker og bevægelser giver dig en fysisk træning, samt indre balance og harmoni. Sessionen er 45 eller 55 min.

Les Mills CORE®, er en hård funktionel og effektiv træning, der styrker hele kroppen med fokus på torsoen. Du arbejder med modstand i form af elastikker og vægtskiver, som gør det muligt at tilpasse belastningen og samtidig udfordre kroppen maksimalt. Sessionen er 30 eller 45 min.

MRL - ​​Mave, balder, lår. En intervalbaseret konditions- og styrketræning med stepbænk som hjælp. Kondition og styrke til ben og mave kombineret med trinkombinationer på stepbænk Med trinkombinationerne er det let at opnå en høj puls. Her får vi bevægelsesglæde og træningen er for alle og er derfor let at følge med på. Sessionen afsluttes med et kortere udstræk. Sessionen er 45 min.

Muskeltræning - Muskeløvelser for hele kroppen med elastik som værktøj og egen kropsvægt. Funktionel træning hvor vi arbejder igennem hele kroppen, ben, sæde, ryg, mave, arme og skuldre. Træningen passer til alle, øvelser er lette. Tempoet er langsommere, hvilket betyder, at effekten er stor. Sessionen er 45 min.

TABATA - Intervalbaseret fitness- og styrketræning. Intervallerne involverer arbejde i 20 sekunder og hvile i 10 sekunder, dette gentages 4 gange.  Udstyr kan være som stepbænk, snore, ministropper, vægtskive og egen kropsvægt. Variationerne er uendelige. Alle kan deltage på deres eget niveau. Sessionen afsluttes med et kortere udstræk. Sessionen er 45 eller 55 min.

Stræk og afslapning - En roligere time hvor vi fokuserer på at strække og smidgøre vores krop. Timen er Yoga-inspireret, men fokuserer på længere stræk for at få kroppen til at restituere, eller forberede sig på mere motion.


Program  

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 klasser hver dag, dog med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Det fulde program præsenteres ude på det specifikke hotel efter ankomst.


Hvordan booker jeg og hvad er prisen?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt, til det aktuelle hotel, den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen forhåndstilmelding for at deltage i træningen.

*Nogle af sessionerne med den nuværende gæsteinstruktør på Playitas Resort kan være mod et ekstra gebyr, ifølge Playitas almindelige program.


Hvem kan deltage?

Vores træningshoteller passer til alle som kan lide en aktiv ferie og en aktiv livsstil, uanset niveau. På et sportshotel kan du altid finde nye træningsmakkere uanset om du rejser selv, med venner, eller som familie. Følg på en spændende ferie fyldt med træning, hvor du selv vælger at deltage i det du har lyst til, hvornår du har lyst. Der er rig mulighed for at afprøve noget nyt og udfordre dig selv, men du kan samtidig også slappe af præcis som du selv har lyst til.

Info om ugen

Pris: Al træning i løbet af ugen er gratis og er inkluderet i prisen, når du bestiller en træningsrejse til det pågældende hotel i denne uge.

*Nogle af sessionerne med den nuværende gæsteinstruktør på Playitas Resort kan være mod et ekstra gebyr, ifølge Playitas' faste program.

Datoer og hoteller:
11.-18. juli 2023 La Pared - powered by Playitas

18.-25. juli 2023 La Pared - powered by Playitas

12.-19. sep 2023, Playitas Resort

Afrejsested:

Stockholm, Gøteborg & København.

Inkluderet i rejsen:

  • Al træning i løbet af ugen med gæsteinstruktør Eva Niklasson
  • Topklasse hotel & træningsfacilitet

Book La Pared - powered by Playitas Book Playitas

 

Kontakt os: Sports@apollorejser.dk

 


Instruktøren på rejsen

Eva Niklasson 

Eva har arbejdet i træningsbranchen i 35 år, instruerer gruppetræning og styrketræning og arbejder som personlig træner. Eva brænder for at undervise i motion og se den glæde, der spredes, når effekten af ​​fysisk aktivitet opnås. Eva mener, at alle kan deltage i en eller anden form for træning, så længe man finder sit eget niveau og tør være modig. Sammen vil vi være stærke!


Om hotellet

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas »​

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas »​