Movement Week

Eva Niklasson

Velkommen på en uge fyldt med bevægelsesglæde sammen med svenske Eva Niklasson. I løbet af ugen arbejder vi med kroppen som helhed med alt fra fitnesspas til styrkepas. Vi træner hele kroppen eller mere specifikt, kroppens kerne. Træn mobilitet, smidighed og afslut med afspænding. Træningen er let tilgængelig og for alle uanset niveau, baggrund og tidligere erfaring.


Holdbeskrivelser

Les Mills BODYBALANCE®, er en blid blanding af yoga, tai chi og pilates, der holder dig centreret og rolig. Ved hjælp af fokus, vejrtrækning og en række nøje udvalgte bevægelseskombinationer træner du funktionel styrke, balance og bevægelighed til blød musik. Kombinationen af ​​teknikker og bevægelser giver dig en fysisk træning, samt indre balance og harmoni. Sessionen er 45 eller 55 min.

Les Mills CORE®, er en hård funktionel og effektiv træning, der styrker hele kroppen med fokus på torsoen. Du arbejder med modstand i form af elastikker og vægtskiver, som gør det muligt at tilpasse belastningen og samtidig udfordre kroppen maksimalt. Sessionen er 30 eller 45 min.

Les Mills Shapes® er den træning, du aldrig vidste, du havde brug for. Med en forfriskende blanding af Pilates, barre og power yoga med små kontrollerede øvelser former og styrker vi små og store muskelgrupper. Sessionen er intervalbaseret, men uden spring. Passet er 45 minutter.

Step up er en form for kardiovaskulær træning, du styrker dit hjerte og blodcirkulationen og øger din fysiske udholdenhed. Step up øves på et step up bræt hvor du går op og ned i forskellige koordinationsøvelser. Du træner også dine ben samt balance, en helkropstræning. Sessionen afsluttes med et stræk og varer 45 minutter.

Step up/ styrke. I denne session træner du intervalbaseret med elementer af muskeløvelser til overkroppen (se informationen under step up).Du skifter step-ups og muskeløvelser. Sessionen afsluttes med et stræk og varer 45 minutter.

Muskeltræning - Muskeløvelser for hele kroppen med elastik som værktøj og egen kropsvægt. Funktionel træning hvor vi arbejder igennem hele kroppen, ben, sæde, ryg, mave, arme og skuldre. Træningen passer til alle, øvelser er lette. Tempoet er langsommere, hvilket betyder, at effekten er stor. Sessionen er 45 min.

Aerobic er et fællesnavn for forskellige former for aerobic træning, træning med adgang til ilt, konditionstræning.
Denne aerobic session kan være Hi/Lo, med eller uden spring og sessionen er baseret på trinkombinationer til glad musik. Sessionen afsluttes med et kortere stræk og varer 45 minutter.

TABATA - Intervalbaseret fitness- og styrketræning. Intervallerne involverer arbejde i 20 sekunder og hvile i 10 sekunder, dette gentages 4 gange.  Udstyr kan være som stepbænk, snore, ministropper, vægtskive og egen kropsvægt. Variationerne er uendelige. Alle kan deltage på deres eget niveau. Sessionen afsluttes med et kortere udstræk. Sessionen er 45 eller 55 min.

HIIT er en intervaltræningssession med høj intensitet. Kombination af 8 stationer af styrke- og konditionsøvelser. Opsætningen af ​​sessionen er 50 sek arbejde og 30 sek hvile, 3 gange på hver station. Du besøger hver station kun én gang. Sessionen afsluttes med et stræk og varer 45 minutter.

Core pass er en lidt roligere funktionel og effektiv aflevering, der fokuserer på trunk- og slyngemusklerne, der forbinder overkroppen med underkroppen. Du opbygger styrke, stabilitet og udholdenhed i de muskler, der understøtter din core, forbedrer balancen og forebygger skader.
Vi træner primært med vores egen kropsvægt og der er mulighed for at tilpasse øvelsen, fordi vi arbejder i et langsommere tempo. Passet er 45 minutter

Stræk og afslapning - En roligere time hvor vi fokuserer på at strække og smidgøre vores krop. Timen er Yoga-inspireret, men fokuserer på længere stræk for at få kroppen til at restituere, eller forberede sig på mere motion.


Program  

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 klasser hver dag, dog med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Det fulde program præsenteres ude på det specifikke hotel efter ankomst.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage på de forskellige hold, uanset niveau. Alle hold afholdes på engelsk. Udover gæsteinstruktørerens hold, kan du også deltage i hotellets regelmæssige udvalg af sportsgrene og aktiviteter. Fra 15 år.


Hvordan booker jeg, og hvor meget koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dem, der bor på det pågældende hotel i den aktuelle uge for gæsteinstruktøreren. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen, hvorefter du booker din rejse som normalt. Ingen forhåndstilmelding er nødvendig for at deltage i sessionerne.  

Information om ugen

Pris: Al træning i løbet af ugen er gratis og er inkluderet i prisen, når du bestiller en træningsrejse til det pågældende hotel i denne uge.

Datoer og hoteller:
8.-15. mar 2024, Aqua Vista - powered by Playitas UDSOLGT
25. mar - 1. apr 2024, La Pared - powered by Playitas UDSOLGT
28. apr - 5. maj 2024, Levante - powered by Playitas
27. aug - 3. sept 2024, Playitas Resort
27. okt - 3. nov 2024, Levante - powered by Playitas

Afrejse fra:

Stockholm, Göteborg & København.

Dette er inkluderet:

  • Alle hold med gæsteinstruktøren 
  • Aktiviteter i henhold til hotellets faste program 
  • Topklasse hotel & træningsfaciliteter 

Book Aqua Vista - powered by Playitas

Book Levante - powered by Playitas

Book Playitas Resort

Kontakt os: Sports@apollorejser.dk

 


Om instruktøren

Eva Niklasson 

Eva har arbejdet i træningsbranchen i 35 år, instruerer gruppetræning og styrketræning og arbejder som personlig træner. Eva brænder for at undervise i motion og se den glæde, der spredes, når effekten af ​​fysisk aktivitet opnås. Eva mener, at alle kan deltage i en eller anden form for træning, så længe man finder sit eget niveau og tør være modig. Sammen vil vi være stærke!


Om hotellerne

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas

Her er der tale om et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familien, par, enlige rejsende og højt præsterende sportsfolk, ligesom det også egner sig til den almindelige motionist. Her bestemmer du selv tempoet og kan træne så meget eller så lidt, som du vil, og det bedste er, at de fleste aktiviteter er inkluderet i prisen under konceptet "Sports Inclusive". Levante - powered by Playitas ligger på Rhodos' østkyst og har en perfekt beliggenhed i rolige omgivelser, direkte på Afandou-stranden. Med en uovertruffen vifte af sports- og træningsmuligheder, en dejlig sandstrand, høj hotelkomfort og generøse poolområder, får du alt, hvad du behøver for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Læs mere om Levante - powered by Playitas

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas