Move your body with Billy Magg

Velkommen på en uge fyldt med glæde og energi! Lyder det ikke herligt? Følg med os til Egypten eller Fuerteventura og nyd sol, svømning og motion samtidig med, at du kommer til at lade dine batterier op og få fornyet livskvalitet. Les Mills Nordic Træneren, Billy Magg, kommer på besøg i løbet af ugen og tilbyder træning og bevægelsesglæde for alle. Sammen skal vi træne alt fra fitness til dans og styrke.


Holdbeskrivelser

LES MILLS SH’BAM - Klassen er for dig der vil danse, svede og give slip til skøn musik og enkle trin. Velegnet til alle uanset træningsbaggrund. (45 min)

LES MILLS BODY ATTACK - Sporty og energisk. Gennem hurtige dynamiske bevægelser arbejder vi med vores kondition og udholdenhed til rytmisk musik. Velegnet til alle uanset træningsbaggrund. (55 min)

LES MILLS BODYJAM – Dansetimen uden grænser! I løbet af timen bygger vi trinkombinationer for at danse en fuld koreografi til sidst. Velegnet til dig, der har deltaget i gruppetræningstimer før. (55 min)

LES MILLS CORE - Styrke til hele din kerne af kroppen. Ved hjælp af gummibånd og/eller vægte arbejder vi med de store muskelgrupper, der styrker vores kerne under en effektiv time. Velegnet til alle uanset træningsbaggrund. (45 min)

STYRKE - Enkel styrke- og konditionstræning som passer til alle! Ved hjælp af kropsvægt og forskellige vægte arbejder vi i intervalformat, for effektivt at inkludere større muskelgrupper og hjertet. Velegnet til alle uanset træningsbaggrund. (45 min)


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 daglige træningspas, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres på rejsemålet.


Hvordan booker jeg og hvad kostar det?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen.

*OBS! Visse træningspas på Playitas kan være mod betaling.


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller passer alle der synes om en aktiv livsstil og rejser du alene, vil du aldrig være ensom. På et sportshotel er det altid let at finde nye træningsbekendtskaber og ligesindede. Følg med på en træningsrejse med et fuldspækket program og deltag i det du vil. Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau og du bestemmer selv tempoet undervejs. Fra 15 år.

Info om ugen

Pris: Deltagelse i træningen er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

OBS! Visse træningspas på Playitas kan være mod betaling. 

Dato & hotel:

 Dette indgår:           

  • Træning med Billy
  • Hotel & træningsresort i topklasse

Book Aqua Vista - Powered by Playitas Book Playitas Resort

Kontakt os: sports@apollorejser.dk

 

 


Præsentation af instruktøren


 

Billy Magg

Billy Magg

Mit navn er Billy Magg og jeg bor i Stockholm. Jeg har arbejdet med gruppetræning i over 8 år, og jeg elsker følelsen af ​​at være ét med musik og bevægelse, sammen med en gruppe mennesker. Jeg arbejder som master træner for Les Mills Nordic og uddanner nye og eksisterende instruktører og deltager ved diverse stævner og events.

Efter en time hos mig kan jeg garantere, at du går svedig hjem med et smil på læben. Så vær med og oplev glæden, du vil ikke fortryde det!

 


Om hotellerne


 

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

 

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas »​