Velkommen til en uge fyldt med glæde og energi!

Lyder det ikke dejligt? Kom med til Aqua Vista - powered by Playitas og nyd sol, svømning og motion, der genoplader dine batterier og livskvalitet. Les Mills Nordic Trainer Billy Magg er gæst i løbet af ugen og tilbyder træning og bevægelsesglæde for alle. Sammen skal vi træne alt fra fitness til dans og styrke.


Holdbeskrivelser

LES MILLS SH’BAM - Klassen er for dig der vil danse, svede og give slip til skøn musik og enkle trin. Velegnet til alle uanset træningsbaggrund. (45 min)

LES MILLS BODY ATTACK - Sporty og energisk. Gennem hurtige dynamiske bevægelser arbejder vi med vores kondition og udholdenhed til rytmisk musik. Velegnet til alle uanset træningsbaggrund. (55 min)

LES MILLS BODYJAM – Dansetimen uden grænser! I løbet af timen bygger vi trinkombinationer for at danse en fuld koreografi til sidst. Velegnet til dig, der har deltaget i gruppetræningstimer før. (55 min)

LES MILLS CORE - Styrke til hele din kerne af kroppen. Ved hjælp af gummibånd og/eller vægte arbejder vi med de store muskelgrupper, der styrker vores kerne under en effektiv time. Velegnet til alle uanset træningsbaggrund. (45 min)

STYRKE - Enkel styrke- og konditionstræning som passer til alle! Ved hjælp af kropsvægt og forskellige vægte arbejder vi i intervalformat, for effektivt at inkludere større muskelgrupper og hjertet. Velegnet til alle uanset træningsbaggrund. (45 min)


Program

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 daglige træningspas, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres på rejsemålet.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dem, der bor på det relevante hotel i den relevante uge af udekampen. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen, så er det bare at bestille din rejse som normalt. Der kræves ingen forhåndstilmelding for at deltage i sessionerne.

 

Info om ugen

Pris: Al træning i løbet af ugen er gratis og er inkluderet i prisen, når du bestiller en træningsrejse til det pågældende hotel i denne uge.

Dato & hotel:

Flere datoer kommer snart!

Afrejse fra: København

 Dette indgår:           

  • Træning med gæsteinstruktør Billy Magg
  • Hotel & træningsresort i topklasse

Book 

Kontakt os: sports@apollorejser.dk

 

 


Om instruktøren


 

Billy Magg

Billy Magg

Mit navn er Billy Magg og jeg bor i Stockholm, Sverige. Jeg har arbejdet med gruppetræning i over 8 år, og jeg elsker følelsen af ​​at være ét med musik og bevægelse sammen med en gruppe mennesker. Jeg arbejder som master træner for Les Mills Nordic og uddanner nye og eksisterende instruktører samt er til stede ved diverse stævner og events.

Efter en time hos mig kan jeg garantere, at du går svedig afsted med et smil på læben. Så vær med og oplev glæden, du vil ikke fortryde det!

 


Om hotellet


 

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas