HIIT & Yoga

Nanna Henriksen

Velkommen til en svedig uge med gæsteinstruktør Nanna fra Danmark, der guider dig gennem hold som HIIT, core, booty-burn, spinning og yoga.


Om træningen med Nanna

Holdtræningen er designet til at sikre, at du får mest muligt ud af din træning, mens du har det sjovt og udfordrer dig selv. Med fokus på teknologi, høj intensitet og bevægelser, der passer til alle, vil timerne være perfekte for alle, der kan lide holdtræning. I modsætning til højintensive træningspas kan du også deltage i slow-flow- eller hatha yoga for at falde til ro og arbejde med mobilitet, udstrækning og vejrtrækning. 


Holdbeskrivelser

Pilates er en helkropstræning, hvor vi arbejder med kernestabilitet, balance og styrke med et sigte om at tone og styrke kroppens muskulatur. Pilates udføres på en måtte og vi opnår resultater ved at bruge tyngdekraften og din krops egen modstand. Det er en klasse der er ideel til alle niveauer og du vil blive udfordret på din grundstyrke og på din udholdenhed. Pilates vil forbedre din fleksibilitet, kropsholdning, styrke og balance. (45 min)

Step basic er en begyndertime, hvor alle kan være med til at lære basistrinene på stepbænken. Der er plads til både dem, der aldrig har prøvet step før og dem der har steppet mange gange før. Timen består af en let opvarmning og herefter en kombination af basistrin, som ender ud i 2 små koreografier. Step giver sved på panden, god koordination og godt humør. (45 minutter)

Cardio Attack er en højintensiv workout, hvor pulstræning er i fokus. Timen er opdelt i 5 blokke, som alle kombinerer kropsvægtsøvelser med fokus på kondition. Cardio attack er for dig som vil udfordres i en sveddryppende træningssession med fuld power hele vejen i gennem. (45 minutter).

Bodypump/tone er en muskelopbyggende time med 5-6 blokke, hvor forskellige styrketræningsøvelser er sat sammen i sæt og udført i takt til motiverende musik. Øvelserne er sat sammen med fokus på at gennemgå en fuldkropstræning ved brug af bodybars/vægtstænger og håndvægte. Alle kan være med uanset erfaringsniveau og styrke. Timen er for dig, som vil styrke og tone dine muskler i en powerful og sjov workout. (45 min)

HIIT-træning kombinerer vi korte intervaller af intens konditionstræning med styrkende øvelser. Både med egen kropsvægt og let vægt udfordres hele kroppen i en intensiv workout med fokus på fuld udnyttelse af tiden for størst mulig forbrænding og bedst mulige resultater. Øvelserne kan skaleres ned så alle kan deltage, ung som gammel. Med fuld power, sved og smil kan du på 45 minutter give din kondition et boost. (45 min.)

Booty-burn træningen er en træning med hovedfokus på styrke. Med masser af ben- og baldeøvelser, hvor der enten arbejdes med vægte, booty bands eller egen kropsvægt, får du maksimal træning for underkroppen.

Core er et mellemintensivt træningspas med fokus på især, med mave- og lændemusklerne. Dette træningspas bidrager til en sund og stærk kropsholdning, hvor du vil blive grundigt guidet i at udføre øvelserne med kropskontrol for på den måde at styrke kroppens kerne.  (45 min. /30 min.)

Hatha-yoga undervisningen med langsom flow og med et twist af yin yoga, vil være den perfekte måde at starte eller afslutte dagen på. Du bliver guidet gennem forskellige stillinger på et grundlæggende niveau, mens vi fokuserer på sindet og vejrtrækningen. Du behøver ikke at være superfleksibel eller en erfaren yogi. Det er 45 minutter klasse med kropskontrol, stræk fred og egenomsorg.

Spinning er en træningsform med fokus på udholdenhed, styrke, intervaller og høj intensitet. Med god musik giver vi den masser af gas på spinningscykelen. Timen vil bestå af 3-4 forskellige blokke hver med et forskelligt fokus for at udfordre dine grænser, din kondition og din udholdenhed.


Program

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 hold hver dag, undtagen ankomst- og afrejsedagen. Programmet præsenteres på stedet på hvert hotel.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage på de forskellige hold, uanset niveau. Alle hold afholdes på engelsk. Udover gæsteinstruktørerens hold, kan du også deltage i hotellets regelmæssige udvalg af sportsgrene og aktiviteter.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dem, der bor på det pågældende hotel i den aktuelle uge for gæsteinstruktøreren. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen, hvorefter du booker din rejse som normalt. Ingen forhåndstilmelding er nødvendig for at deltage i sessionerne.  


 

Information om ugen

Pris: Al træning med gæsteinstruktøren i løbet af ugen er gratis, når du booker en rejse til hotellet i den pågældende uge.

Dato:

11. - 18. okt 2023, Aqua Vista - powered by Playitas

17. - 24. dec 2023, Aqua Vista - powered by Playitas

22. - 29. mar 2024, La Pared - powered by Playitas

Afrejselufthavn: København, Billund

Dette er inkluderet: :           

  • Alle hold med gæsteinstruktøren  

  • Aktiviteter i henhold til hotellets faste program  

  • Topklasse hotel & træningsfaciliteter

Book Aqua Vista - powered by Playitas

Book La Pared - powerede by Playitas

Kontakt: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren

Nanna Henriksen

Om Nanna Henriksen

Nanna er 25 år og har været uddannet instruktør i 7 år. Hun afholder træningspas som BodyTone, BodyFit, HiiT, core, cykel/spinning, step, cardiotræning, booty, aqua, yoga og pilates. Nanna brænder for gruppetræning og er instruktør på et fitnesscenter i Danmark. Når Nanna ikke er instruktør, læser hun psykologi eller, som hun selv siger, dyrker "træning" med hjernen. Alle Nannas klasser passer til alle. Når timen er slut, skal alle have følelsen af, at de er blevet udfordret af Nanna personligt. Nanna har tidligere arbejdet for Apollo og Playitas i både Egypten og Grækenland. 


Om hotellerne

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas