Cardio, Strength & Yoga

Tonje Lien Wold

Bo en uge på vores skønne Apollo Sports hotel Sivota Retreat - powered by Playitas, og deltag i varierede træningsprogrammer med fokus på glæde, mestring og bevidsthed. Fra intense cykelsessioner til afslappende yin yoga, tilpasset alle niveauer og behov.


Om ugen

Med sin erfaring og passion vil Tonje Lien Wold guide dig gennem dynamiske sessioner, der styrker din krop og dit sind og bringer dig tættere på dine fitnessmål. Udforsk en verden af bevægelse og indre ro under hendes vejledning.


Holdbeskrivelser

Spinning musikken fører os gennem to arbejdsperioder i en intervalbaseret session. Cyklen gør det nemt at få en skånsom, men hård session for alle, og den vil variere mellem tunge pedaler, tempo og stående perioder.

Crosstraining er en blanding af styrke og kondition, som du møder på disse sessioner, der består af stationer. Det er en chance for at udfordre sig selv både fysisk og mentalt med både krævende øvelser og tekniske elementer. Alle øvelser vil blive forklaret efter behov og kan omfatte lunges, snatches, burpees, push presses, renegade rows osv.

Strength giver mulighed for at fylde på med tunge vægte og udfordre din styrke. Hver session har øvelser for hele kroppen, men med ekstra fokus på et område, f.eks. baller eller arme. Sessionerne er inddelt i supersæt med to øvelser ad gangen, så to forskellige muskelgrupper udfordres i hvert sæt.

Vinyasa yoga er en dynamisk yogaklasse med bevægelser, der kan føles som en dans. Eller måske er du ny i yoga og vil fokusere på det grundlæggende. Vinyasa er en flydende yogastil, og selv om den ofte kan være udfordrende, skal den også få din krop til at føle sig godt tilpas. Mit hovedmål er at hjælpe dig med at opnå det. Alle niveauer er velkomne, uanset erfaring, da timerne starter med grundlæggende bevægelser og opbygges i kompleksitet/intensitet derfra, tilpasset deltagerne på den pågældende time.

Yinyoga er den behagelige og afslappende yogastil, hvor vi holder stillingerne i 3-5 minutter. Målet er at kunne trække vejret dybt og roligt hele vejen igennem, så hver stilling/stræk vil have muligheder, der passer til alle kropstyper - selv hvis du tror, du er for stiv til at dyrke yoga!

 

Info om ugen

Pris: Al træning med gæsteinstruktøren i denne uge er indgår, når du booker en rejse til hotellet i den uge.

Dato & hotel: 

30. sept.-7. okt. 2024, Sivota Retreat - powered by Playitas

Afrejse fra: København & Billund

Indgår: 

  • Alle sessioner med gæsteinstruktøren  
  • Aktiviteter i henhold til hotellets faste program  
  • Hotel og fitnesscenter i topklasse

Book Sivota Retreat - powered by Playitas

Kontakt os: sports@apollorejser.dk


Program

Gæsteinstruktøren har 2-3 hold hver dag, med undtagelse af ankomst- og afrejsedagen. Programmet præsenteres på stedet på hvert hotel.  


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset tidligere niveau. Al undervisning foregår på engelsk. Ud over gæsteinstruktørens undervisning kan du også deltage i hotellets almindelige udbud af sport og aktiviteter. 


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er indgår for dem, der bor på det pågældende hotel i den pågældende uge. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til datoen for træningsugen, og så skal du bare booke din rejse som normalt. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig for at deltage i undervisningen.Om instruktøren


 

Tonje Lien Wold

Tonje Lien Wold

Tonje elsker varieret træning, og hvordan det giver energi og adgang til store oplevelser. Som instruktør er hun meget inspireret af at se folk finde glæde ved at træne gennem mestring og få lov til at tage del i deres udvikling gennem personlig feedback. Hun er uddannet personlig træner og har kurser i mange gruppetræningskoncepter, som hun har undervist i gennem mange år, samtidig med at hun arbejder som sportsfotograf.

 


Om hotellet


 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenoveret og unikt hotel beliggende i Sivota på det græske fastland, placeret i naturskønne omgivelser. Hotellet tilbyder en bred vifte af træningsfaciliteter med blandt andet et nybygget fitnesscenter med frivægte, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et cykelcenter. Vores powered by Playitas-hoteller garanterer et højt niveau på alt lige fra service til sportsinfrastruktur, træning og sund mad for såvel aktive feriegæster som professionelle og eliteudøvere, og på dette hotel får du også Sports Inclusive.

Læs mere om Sivota Retreat - powered by Playitas