Vi tror på bæredygtige rejser

Hvert år rejser næsten en million med Apollo. Og en omfattende rejsevirksomhed som vores medfører et stort ansvar. Og vi er klar over, at turisme bringer både positive og negative virkninger, og vi arbejder derfor aktivt for at maksimere de positive effekter og minimere de negative for at skabe en bæredygtig rejse.

Apollo vil gøre det let for folk at opdage nye dele af verden, forskellige kulturer, sprog, religioner og traditioner. Vi er inspireret af ideen om, at kendskab til, erfaring med og interaktion med vores verdenslande bidrager positivt til at øge indsigt, respekt og forståelse for mennesker fra forskellige kulturer og lande.

Apollos bæredygtighedsarbejde fokuserer på hele rejsen: herhjemme, på flyet og ude på destinationerne. Arbejde er inddelt med fokus på menneskerettigheder, klimaforandringer bæredygtige produkter og en bæredygtig leverandørkæde. 

  • Apollo øger kontinuerligt kravene for bæredygtighed hos leverandører og samarbejdspartnere. 
  • Apollo arbejder aktivt for at minimere klimaaftrykket.
  • Apollo arbejder aktivt gennem branchesamarbejde for at bidrage til udviklingen af bæredygtig turisme.

Siden 2015 har Apollo været en del af den privatejede tyske gruppe REWE Group. REWE Groups bæredygtighedsstrategi fokuserer på alle dens forretningsområder for at skabe og gøre bæredygtige alternativer tilgængelige inden for turisme og forbrug. Her kan du læse mere om REWE Groups bæredygtighedsarbejde.

Apollo hører under DERTOUR Group, hvis bæredygtighedsarbejde er sammenfattet i”Committed to the World”. Her kan du læse mere om DERTOURS bæredygtighedsarbejde og det arbejde, der udføres inden for rammerne af DERTOUR Foundation.

Vores certificeringer


Vores bæredygtighedsarbejde