Strong, fit and flexible

Natacha Amelung

Deltag i en træningsuge med fokus på træningsteknik, styrke og mobilitet sammen med Natacha  Amelung. Natacha er en uddannet personlig træner og fysioterapeut og har over 10 års erfaring som instruktør. Træningen er for alle, og tilpasses deltagernes niveau.


Om ugen

Træningsugen er dedikeret til at forbedre din styrke, fleksibilitet og mobilitet gennem en bred vifte af holdaktiviteter. Du vil opleve en alsidig træning, der udfordrer din krop på flere niveauer. Styrketræningssessionerne vil have fokus på at opbygge muskelstyrke gennem vægtløftning og kropsøvelser. Fleksibilitets- og mobilitetsholdende vil hjælpe dig med at øge din bevægelighed og smidighed. Konditionstræningerne vil bidrage til at forbedre din udholdenhed og øge dit energiniveau. Så tag del i denne uge med fokus på at forbedre din fysiske præstation, øge din kropsbevidsthed og fremme dit velvære.


Holdbeskrivelser

Social run er for begyndere og øvede. Kom med til fælles løb i det skønne landskab. Vi starter med en stille opvarmning hvorefter vi begiver os ud på en hyggelig løberute på ca. 5 km. Til dem som ønsker at fortsætte, vil der være mulighed for intervaltræning, bakkeløb eller en længere distance. Kom med og se de flotte omgivelser på Fuerteventura.

Body tone strammer lidt ekstra op i kroppen, så deltag på bodytone. Her har vi fokus på styrke, puls og udholdenhed. Alle kan deltage på sit eget niveau. Der er garanteret sved og smil.

Power Yoga er en dynamisk yogastil, som øger din muskelstyrke og kardiovaskulær udholdenhed. Timen bygger på Vinyasa Yoga, hvor man bevæger sig i flow gennem forskellige stillinger. Timen starter i et roligt tempo med fokus på vejrtrækning og simple bevægelser. Herfra øges intensiteten, hvor du guides sikkert igennem forskellige flows.

Yin Yoga er perfekt for dig, som gerne vil ned i gear, stresse af eller udspænde kroppen. Du bliver guidet gennem forskellige yoga stillinger i et roligt tempo, som giver dig mulighed for at komme dybere ned i kroppen. Stillingerne holdes mellem 2 - 5 minutter, hvor vi undervejs arbejder med vores vejrtrækning, sind og kropsbevidsthed.

Strong & Flexible er en træning som kombinerer både styrke, fleksibilitet og balance. Du får hjælp til hvordan du kan forbedre din mobilitet og bevægelighed gennem forskellige øvelser, kombinationer og teknikker.

HIIT sætter ild i kalorierne, hvor du i korte intervaller får mulighed for at presse dig selv på din kondition og styrke. En fantastisk og effektiv træningsform.


Program

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 hold hver dag, undtagen ankomst- og afrejsedagen. Programmet præsenteres på stedet på hvert hotel.


Hvem kan deltage?  

Alle kan deltage på de forskellige hold, uanset niveau. Alle hold afholdes på engelsk. Udover gæsteinstruktørerens hold, kan du også deltage i hotellets regelmæssige udvalg af sportsgrene og aktiviteter.


Hvordan booker jeg, og hvor meget koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dem, der bor på det pågældende hotel i den aktuelle uge for gæsteinstruktøreren. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen, hvorefter du booker din rejse som normalt. Ingen forhåndstilmelding er nødvendig for at deltage i sessionerne.  

Information om ugen

Pris: Al træning med gæsteinstruktøren i løbet af ugen er gratis, når du booker en rejse til hotellet i den pågældende uge.

Dato & hotel:

11.-18. oktober 2024, Aqua Vista - powered by Playitas

Afrejselufthavn: København, Billund

Dette er inkluderet:           

  • Alle hold med gæsteinstruktøren
  • Aktiviteter i henhold til hotellets faste program
  • Topklasse hotel & træningsfaciliteter

Book Aqua Vista - powered by Playitas

Kontakt: sports@apollorejser.dk

 


Om instruktøren


Natacha Amelung

Natacha har gennem de sidste 9 år undervist som instruktør i både reformer, Yoga, Dans, Bungee Fly og meget meget mere. I Natacha får du en erfareren instruktør som altid har et smil på læben. Udover at være uddannet holdinstruktør i adskillige hold, er Natacha også certificeret personlig træner og lige nu læser hun til fysioterapeut. Ved siden af Natachas’s studie arbejder hun som holdinstruktør i to forskellige fitnesscentre. ’Jeg lægger stor vægt på teknik, kropsbevidsthed og individuel tilpasning, således at du kan udvikle dig mest effektivt. Jeg håber at se dig på mit hold, hvor vi sammen med høj energi, sved på panden og et smil på læben, får sat gang i kalorieforbrændingen, øget vores styrke og udfordret vores funktionalitet.’ Natacha har desuden god erfaring hos Apollo Sports, da hun tidligere har arbejdet som træningsinstruktør rundt omkring på flere af vores sportshoteller. Følg Natacha på instagram her


Om hotellet


 

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas