HYROX Pre Season Camp

Playitas Resort, Fuerteventura

Inden konkurrencesæsonen for alvor går i gang, lader vi op med en rigtig svedig træningslejr på et af Europas største sportshoteller. 
Den dobbelte europamester og nykårede verdensmester i HYROX, Alexander Roncevic, vil sammen med træningsprofilen og den personlige træner Anna Dahlbom og CrossFit Games-atleten Antonia Kottulinsky stå i spidsen for vores Pre Season Camp i slutningen af august.


Om ugen

Inden løbssæsonen går i gang, lader vi op med en rigtig svedig træningslejr på et af Europas største sportshoteller, Playitas Resort. 
I løbet af denne uge gennemgår vi, hvordan du kan tilrettelægge din træning til et løb, forfine teknikken i konkurrencemomenterne, løbe, løfte, ro og svede - under vejledning af erfarne trænere og HYROX-profiler. 

Træningen vil omfatte alt fra styrketræning, højintensiv træning og løb til HYROX-inspirerede workouts og teknikgennemgang. 
Uanset om du har deltaget i HYROX før eller skal løbe for første gang, kan du være sikker på, at alle træningssessioner vil blive tilpasset den enkelte.


Program

Det fulde program kommer 2 uger før afrejse.

*Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i programmets indhold og tidspunkter.


Hvem kan deltage?

Denne rejse henvender sig til dem, der sigter mod at gennemføre et HYROX-løb i den kommende sæson. 
Uanset om du har løbet før, eller om det er dit første løb, vil vores erfarne trænere finde et niveau, der passer til dig. 


 

Information om ugen

Pris fra: 9.998,-

Dato: 20.-27. aug 2024

Hotel: Playitas Resort, Fuertventura

Afrejse fra: København

Dette indgår:

  • Fly tur/retur
  • Mad om bord på flyet
  • Bagage + håndbagage
  • Transfer tur/retur
  • Indkvartering i delt dobbeltværelse
  • Halvpension (morgenmad og middag)
  • Træning og aktiviteter i henhold til programmet
  • Hotel og træningsfaciliteter i topklasse

* Enkeltværelsestillæg på 2.000,-

BOOK

Kontakt os: sports@apollorejser.dk


Om instruktørerne


Antonia Fält-Kottulinsky har deltaget i flere CrossFit Games og er velbevandret i alle de gymnastiske elementer, der indgår i funktionel fitness. Hun har trænet funktionel fitness siden 2015 og har fine meritter fra internationale konkurrencer, senest vandt hun Elfit Egypt i Egypten i november 2022 med hård modstand. Hun elsker at coache og har gjort det siden 2017, bl.a. på CrossFit Nordic i Stockholm, men holder også workshops rundt om i Sverige. Hun er certificeret CrossFit level 1-træner.

Anna Dahlbom arbejder som sundhedscoach og brænder for at se menneskers udvikling og resultater. Som coach er hun mål- og resultatorienteret og har en evne til at se personens individuelle behov og tilpasse træningen til den enkeltes forudsætninger. Hendes filosofi er, at man altid kan mere, end man tror, og det er præcis den følelse, hun gerne vil have frem - at vi skal turde gå uden for vores komfortzone!

Alexander Roncevic er regerende, dobbelt europamester og nykåret HYROX-verdensmester og har taget sporten med storm fra det øjeblik, han startede i 2018.
Hans metodiske, rolige tilgang til coaching og undervisning afspejles på banen, hvor han strategisk og metodisk kommer igennem hver etape - men resultaterne taler også for sig selv med hensyn til både styrke og hastighed. 
Siden han begyndte at køre, har han gennemført mere end 25 løb og stået på podiet efter næsten hvert eneste. 
Hvis der er nogen, der ved, hvordan man tilrettelægger sin træning og forbereder sig til et løb, er det Alex, og i det seneste år er han blevet booket til at afholde workshops for at dele sin viden om sporten og hjælpe flere mennesker med at nå deres mål.


Om hotellet


 

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas