Swedish Training Camp, Padel – Tennis – Gruppetræning, Playitas Resort

Nyhed! Lær at spille padel og tennis på samme tur! 

Vær velkommen på træningstur med Swedish Training Camp, til en skøn blanding af padel, tennis og gruppetræning! Vi fylder dagene med træning, sol, svømning og skønt fællesskab på Playitas Resort. Instrukørerne fra Swedish Training Camp vil inspirere dig med deres passion og glæde for bevægelse og fysisk udvikling. Kombineret med foredrag, god mad og skønt fællesskab med ligesindede kan det kun blive en god uge! 

Vi har sammensat et komplet ugeprogram, der passer til alle og du vælger selv hvor meget eller lidt du vil deltage i. Hver dag tilbyder vi en buffet med træningspas og aktiviteter at deltage i samt daglig padel- og tennistræning. 


Holdbeskrivelser 

Powerwalk – Vi går så hurtigt, at sveden løber ned af ryggen på os. 

Padel – Alle får mulighed for at spille 90 minutter hver dag. Vi deles op i grupper. 

Tennis – Alle får mulighed for at spille 90 minutter hver dag. Vi deles op i grupper. 

Intervaller - Distance og intervaller, i omgivelserne omkring hotellet. 

Intervaller med teknik - Forskellige intervaller på ruter og forskellige tidsintervaller. Vi gennemgår også gode tips og teknikker til at forbedre løb. Dette kan også gøre som powerwalking i stedet for løb.  

Styrke - Udvikling indenfor styrketræning. Vi træner 3 muskelgrupper pr session samt en cardio del, hvor vi roterer i 4 forskellige cirkler. Styrkeboksen er på programmet hver dag under vores træningsture og er værdsat af alle, både erfarne og nybegyndere. Vi hjælper alle med at tage træningen til næste niveau, og du vil mærke en udvikling på kun 1 uge. 

Cardio Hiit - Højintensiv træning for øget kondition og fedtforbrænding. Det er kontrasten til styrke, nemlig pulstræning. Layoutet er det samme som i styrke, det vil sige 4 forskellige cirkler indeholdende forskellige cardioøvelser. Cardio Hiit er også en tilbagevendende session hver dag hele ugen. Perfekt til at komme i bedre form og udfordre dig selv. Alle kan deltage, da vi arbejder i tidsintervaller helt individuelt i gruppen. 

MBL - ​​Fokus på at styrke mave, balder og lår. Rigtig god til også at styrke omkring knæled, hofter og kernen. En træning som også er god til at forebygge skader.  

Boot Camp - Træning i lokalområdet eller på stranden med kroppen og naturen som redskaber. Masser af teamwork og high fives. Legesygt og sjovt! 

Core - Kropskontrol i slowmotion. Fokus på mave, ryg og mobilitet. 

Stræk & afspænding - Vi blødgør og strækker kroppen i langsomme bevægelser. Vi kan både starte og slutte af med afspænding og mindfulness. Foregår barfodet til flydende musik. 


Program

Programmet vil blive præsenteret her på siden inden længe. 

*Bemærk venligst, at programmet er foreløbigt og kan ændres. 


Hvem kan rejse med?

Rejsen er velegnet fra begynder til en god motionist og konkurrencespiller. Vi lægger stor vægt på kommunikation og den enkelte person og at alle føler sig godt tilpas. Det betyder, at ingen behøver at føle sig alene på noget tidspunkt.

Dette er også en tur hvor du sagtens kan rejse alene afsted. Du vil med garanti møde nye venner, som du vil have det fantastisk med og sammen skabe minder for livet.

Pris fra: 10.498, - pr. person* 

Dato og hotel: 

22.-29. marts 2024, Playitas Resort 

Dette indgår: 

  • Fly tur/retur inkl. bagage og mad 
  • Transfer tur/retur 
  • Delt dobbeltværelse* 
  • Halvpension (morgenmad og aftensmad) 
  • Alt træning på programmet 
  • Foredrag med bobler 
  • Goodiebag med tøj 
  • Hotel & træningsresort i topklasse 

*rejser du alene kommer der enkeltværelsestillæg på 1.800, -  

TILMELD TIL REJSEN 

Kontakt os:sports@apollorejser.dk   

 


Om Swedish Training Camp


Swedish Training Camp er med og er en del af virksomheden Golden Wellness AB, som ejes og drives af Petra og Håkan. Både Petra og Håkan arbejder fuldtid med events og træningsvirksomheden Golden Wellness. Swedish Training Camp har visionen, "At få så mange mennesker som muligt i bevægelse og få dem til at forstå de positive effekter af det". 

Det skal være sjovt, enkelt, og svedigt at inspirere til glæde ved træning og livet, at tænke enkelt og ikke komplicere tingene, og at turde tænke ud af boksen! Swedish Training Camp har mange års erfaring med at arrangere træningsrejser (over 60 træningsture i bagagen) og som instruktører for andre træningsvirksomheder i Norden. 


Instruktører på turen

Petra Alm-Johansson – Uddannet personlig træner og ernæringsrådgiver. Over 25 års erfaring som gruppetræningsinstruktør. Foredragsholder, sundhedsinspirator og fysisk træner for forskellige elitehold i Sverige. Arbejder med event& træningsfirmaet Golden Wellness på fuld tid. 

Håkan Johansson - Certificeret tennistræner, padeltræner og fysisk træner med over 30 års fuldtidserfaring. Certificeret mental coach. Opgaver som personlig træner og fysisk træner i forskellige sportsgrene på eliteniveau gennem mange år. 

Afhængigt af antallet af rejsende på turen, har vi flere andre fantastiske instruktører med på rejsen. De har alle også mange års erfaring med træningsture. Disse vil blive præsenteret i programmet senest 2 måneder før afrejse. 


Om hotellet

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas »​