X-fit og funktionel træning med Sarah Lindasdatter Krarup

Hvis du er vild med Crossfit, cirkeltræning og sjove workouts, så er Sarahs træning lige noget for dig! Sarah tager i sin træning udgangspunkt i x-fit og fokuserer på alle de elementer, som crossfit består af: styrke, gymnastiske øvelser for alle niveauer, øvelser med kropsvægt og kettlebells/dumbbells/barbells, og cardio så som roning, sjip, løb, bike, box jumps og burpees.

Crossfit er så charmerende, at alle kan træne sammen på tværs af niveauer, og alle får en effektiv og sjov træning ud af det. Sarah er højtuddannet inden for CrossFit, har afholdt træningskamps i flere år samt konkurrerer selv i CrossFit, olympisk vægtløftning, styrkeløft og fitness. Glæd dig til et ægte power boost med Sarah.


Holdbeskrivelser

WOD: Workout Of the Day, dagens træning for hele kroppen, hvor alle kan deltage.

AMRAP: As Many Rounds As Possible, her skal du nå så mange runder du overhovedet kan, på et specifikt tidsinterval, alle kan være med, det er dig selv der sætter baren.

EMOMs: Every Minute On the Minute, intervaltræning på tid.

BW WOD: Bodyweight Workout, her trænes der udelukkende med egen kropsvægt.

Olympic lifting: Her har du mulighed for at prøve kræfter med vægtløftning, efter de helt officielle olympiske standarder og regler. *Vær opmærksom på at dette ikke tilbydes på alle hoteller grundet udstyr.

Power lifting: Dødløft, bænkpres, og squats.

TABATA: 20 sekunders træning, 10 sekunders pause af 8 omgange.


Program

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 daglige træningspas, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres på rejsemålet.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen.

Info om ugen

Pris: Deltagelse i træningen er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

Dato & hotel:

21.-28. April 2022, La Pared - powered by Playitas

28. april-5. Maj 2022, La Pared - powered by Playitas

11.-18. Juni 2022, Cavo Spada, Kreta

 Dette indgår:           

  • Alt træning med Sarah Krarup
  • Hotel & træningsresort i topklasse

Book La Pared - 21-28 april

Book La Pared - 28 april-5 maj

Book Cavo Spada 11-18 juni

Kontakt os: sports@apollorejser.dk

 


Om instruktøren


 

Sarah Krarup

Sarah er en ægte sportsnørd med en stor erfaring i sporten. Sarah startede for 14 år siden med at træne CrossFit og har været fan af netop dette lige siden. ’Træning har givet mig mange års erfaring, rejser, venskaber, og nogen af de bedste oplevelser i livet’. Gennem årene har Sarah haft forskellige positioner inden for sportsbranchen. Blandt andet har hun været daglig manager af fitnescenteret Butchers Garage. Desuden har Sarah været med til at oprette, samt undervise, flere militær træningscamps i Danmark. Herudover har Sarah tidligere erfaring med at undervise i udlandet, og har i over 7 år, kørt mange forskellige træningscamp udenlands. Til dagligt arbejder Sarah som advokat hos Novo Nordisk, samt træner dagligt og er konkurrence aktiv inden for CrossFit.

 

Sarah har disse uddannelser:

CrossFit Level 1

CrossFit Olympic Lifting

CrossFit Powerlifting

CrossFit Gymnastics

Training for warriors


Om hotellen


 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas »​

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Hotel Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis på Kreta er et hotel af en høj standard og en del af Apollo Sports hotellerne. Her bor du lige ud til stranden, har All Inclusive, samt mulighed for at benytte hotellets spa, behandlinger i spaen og de øvrige faciliteter som hotellet byder på. Især sport og fitness har særlig gode faciliteter både udenfor og indendørs. Der tilbydes holdtræning, cykling, tennis og gode løberuter i nærområdet omkring hotellet. Den 12.-19. maj 2017 blev hele hotellet omdannet til en olympisk træningslejr, hvor det svenske OL-hold trænede før vinter OL i Sydkorea i 2018. 

Læs mere om Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels