X-fit og funktionel træning med Sarah Lindasdatter Krarup

Hvis du er vild med Cross fit træning, cirkeltræning og sjove workouts, så er Sarahs træning lige noget for dig! Sarah tager i sin træning udgangspunkt i x-fit og fokuserer på alle de elementer, som crossfit består af: styrke, gymnastiske øvelser for alle niveauer, øvelser med kropsvægt og kettlebells/dumbbells/barbells, og cardio så som roning, sjip, løb, bike, box jumps og burpees.

Cross fit er så charmerende, at alle kan træne sammen på tværs af niveauer, og alle får en effektiv og sjov træning ud af det. Sarah er højtuddannet indenfor træning, og har afholdt træningskamps i flere år samt konkurrerer selv i Cross fit, olympisk vægtløftning, styrkeløft og fitness. Glæd dig til et ægte power boost med Sarah.


Holdbeskrivelser

WOD: Workout Of the Day. Workout for alle niveauer med inspiration fra X-fit/funktionel træning.

Endurance workout: Workout med inspiration fra X.fit med fokus på endurance og høj puls. 

Gymnastics workshops: Handstand/headstand workshops, gymnastik til X-fit som fx handstand push-ups, toes to bar, pull-ups, pistols mv.

Olympic lifting: Vi træner snatch og clean & jerk, som er de olympiske løft og slutter af med en teknisk WOD indeholdende olympiske løft.

Power hour: Vi fokuserer på dødløft, bænkpres, og/eller squats og slutter af med en power session.

Foamrolling: Dynamisk afspænding af kroppen ved hjælp af foamroller. 

Running WOD: Hold for alle bestående af en X-fit nspireret workout indeholdende løb (400-800 m pr omgang)

Kettlebell WOD: X-fit inspireret workout med fokus på kettlebells.

WOD teens: Workout Of the Day. Workout for alle niveauer med inspiration fra X-fit/funktionel træning tilpasset teenagere.


Program

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 daglige træningspas, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres på rejsemålet.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen.

Info om ugen

Pris: Deltagelse i træningen er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

Dato & hotel:

24.-31. marts 2023, La Pared - powered by Playitas

31. marts-7. april 2023, Playitas Resort

21.-28. maj. 2023, Porto Myrina - powered by Playitas

4.-11. juli 2023, La Pared - powered by Playitas

11.-18. juli 2023, Playitas Resort

18.-25. juli 2023, Playitas Resort

25.juli-1. august 2023, Playitas Resort

1.-8. august 2023, Playitas Resort

3.-17. september 2023, Levante - powered by Playitas

 Dette indgår:           

  • Alt træning med Sarah Krarup
  • Hotel & træningsresort i topklasse

Book La Pared - powered by Playitas

Book Playitas Resort

Book Porto Myrina - powered by Playitas

Book Levante - powered by Playitas

Kontakt os: sports@apollorejser.dk

 


Om instruktøren


 

Sarah Krarup

Sarah er en ægte sportsnørd med en stor erfaring i sporten. Sarah startede for 14 år siden med at træne CrossFit og har været fan af netop dette lige siden. ’Træning har givet mig mange års erfaring, rejser, venskaber, og nogen af de bedste oplevelser i livet’. Gennem årene har Sarah haft forskellige positioner inden for sportsbranchen. Blandt andet har hun været daglig manager af fitnescenteret Butchers Garage. Desuden har Sarah været med til at oprette, samt undervise, flere militær træningscamps i Danmark. Herudover har Sarah tidligere erfaring med at undervise i udlandet, og har i over 7 år, kørt mange forskellige træningscamp udenlands. Til dagligt arbejder Sarah som advokat hos Novo Nordisk, samt træner dagligt og er konkurrence aktiv inden for CrossFit.

 

Sarah har disse uddannelser:

CrossFit Level 1

CrossFit Olympic Lifting

CrossFit Powerlifting

CrossFit Gymnastics

Training for warriors


Om hotellen


 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas »​

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas »​

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padel på et af hotellets tre nye padelbaner. 

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas »​

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er vores nyeste powered by Playitas-hotel. Her er der tale om et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familien, par, enlige rejsende og højt præsterende sportsfolk, ligesom det også egner sig til den almindelige motionist. Her bestemmer du selv tempoet og kan træne så meget eller så lidt, som du vil, og det bedste er, at de fleste aktiviteter er inkluderet i prisen under konceptet "Sports Inclusive". Levante - powered by Playitas ligger på Rhodos' østkyst og har en perfekt beliggenhed i rolige omgivelser, direkte på Afandou-stranden. Med en uovertruffen vifte af sports- og træningsmuligheder, en dejlig sandstrand, høj hotelkomfort og generøse poolområder, får du alt, hvad du behøver for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Læs mere om Levante - powered by Playitas