X-Fit & Functional Training

Sarah Lindasdatter Krarup

Hvis du er vild med Cross fit træning, cirkeltræning og sjove workouts, så er Sarahs træning lige noget for dig! Sarah tager i sin træning udgangspunkt i x-fit og fokuserer på alle de elementer, som crossfit består af: styrke, gymnastiske øvelser for alle niveauer, øvelser med kropsvægt og kettlebells/dumbbells/barbells, og cardio så som roning, sjip, løb, bike, box jumps og burpees.

Cross fit er så charmerende, at alle kan træne sammen på tværs af niveauer, og alle får en effektiv og sjov træning ud af det. Sarah er højtuddannet indenfor træning, og har afholdt træningskamps i flere år samt konkurrerer selv i Cross fit, olympisk vægtløftning, styrkeløft og fitness. Glæd dig til et ægte power boost med Sarah.


Holdbeskrivelser

WOD: Workout Of the Day. Workout for alle niveauer med inspiration fra X-fit/funktionel træning.

Endurance workout: Workout med inspiration fra X.fit med fokus på endurance og høj puls. 

Gymnastics workshops: Handstand/headstand workshops, gymnastik til X-fit som fx handstand push-ups, toes to bar, pull-ups, pistols mv.

Olympic lifting: Vi træner snatch og clean & jerk, som er de olympiske løft og slutter af med en teknisk WOD indeholdende olympiske løft.

Power hour: Vi fokuserer på dødløft, bænkpres, og/eller squats og slutter af med en power session.

Foamrolling: Dynamisk afspænding af kroppen ved hjælp af foamroller. 

Running WOD: Hold for alle bestående af en X-fit nspireret workout indeholdende løb (400-800 m pr omgang)

Kettlebell WOD: X-fit inspireret workout med fokus på kettlebells.

WOD teens: Workout Of the Day. Workout for alle niveauer med inspiration fra X-fit/funktionel træning tilpasset teenagere.


Program

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 daglige træningspas, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres på rejsemålet.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen.

Information om ugen

Pris: Deltagelse i træningen er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.*

Dato & hotel:

17.-24. mar 2024, Aqua Vista - powered by Playitas UDSOLGT

9.-16. jul 2024, Playitas Resort

16.-23. jul 2024, Playitas Resort

23.-30. jul 2024, Playitas Resort

6.-13. okt 2024, Levante - powered by Playitas

13.-20. okt 2024, Levante - powered by Playitas

 Dette indgår:           

  • Alt træning med Sarah Krarup
  • Hotel & træningsresort i topklasse

Book Aqua Vista - powered by Playitas

Book Playitas Resort

Book Levante - powered by Playitas

*Visse træningspas på Playitas kan være mod betaling. 

Kontakt: sports@apollorejser.dk

 


Om instruktøren


 

Sarah Krarup

Sarah er en ægte sportsnørd med en stor erfaring i sporten. Sarah startede for 14 år siden med at træne CrossFit og har været fan af netop dette lige siden. ’Træning har givet mig mange års erfaring, rejser, venskaber, og nogen af de bedste oplevelser i livet’. Gennem årene har Sarah haft forskellige positioner inden for sportsbranchen. Blandt andet har hun været daglig manager af fitnescenteret Butchers Garage. Desuden har Sarah været med til at oprette, samt undervise, flere militær træningscamps i Danmark. Herudover har Sarah tidligere erfaring med at undervise i udlandet, og har i over 7 år, kørt mange forskellige træningscamp udenlands. Til dagligt arbejder Sarah som advokat, samt træner dagligt og er konkurrence aktiv inden for CrossFit.

 

Sarah har disse uddannelser:

CrossFit Level 1

CrossFit Olympic Lifting

CrossFit Powerlifting

CrossFit Gymnastics

Training for warriors


Om hotellerne

 

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas

Levante - powered by Playitas

Her er der tale om et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familien, par, enlige rejsende og højt præsterende sportsfolk, ligesom det også egner sig til den almindelige motionist. Her bestemmer du selv tempoet og kan træne så meget eller så lidt, som du vil, og det bedste er, at de fleste aktiviteter er inkluderet i prisen under konceptet "Sports Inclusive". Levante - powered by Playitas ligger på Rhodos' østkyst og har en perfekt beliggenhed i rolige omgivelser, direkte på Afandou-stranden. Med en uovertruffen vifte af sports- og træningsmuligheder, en dejlig sandstrand, høj hotelkomfort og generøse poolområder, får du alt, hvad du behøver for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Læs mere om Levante - powered by Playitas