Dance & Movement Week

Teresia Björkqvist

I løbet af nogle bestemte uger vil solstrålen Teresia Björkqvist besøge os på vores Playitas-hoteller. Teresias største passion i livet er dans og gruppetræning i alle dens forskellige former. Når Teresia besøger os, kommer du til at deltage i masser af dans - intense dansetimer i træningsformat og dansetimer i forskellige stilarter på begynderniveau. Men det kan også ske, at andre gruppetræningspas dukker op i skemaet.

Teresias session er for ALLE, alle kan deltage uanset tidligere træning/dansebaggrund. Velkommen til at dele danseglæden, glæden ved bevægelse og energi med Teresia!

Holdbeskrivelser

Dansehold/danselektioner som 80'er Dance Aerobics, AfHo (et motionshold, hvor vi opbygger en længere, enkel koreografi inspireret af afro- og house-dansestilarter), BoyBand/GirlBand fun class (dans de originale moves til throwback-sange som Backstreet Boys og Spice Girls). Hiphop begynderhold (lær at danse Old School Hiphop), Broadway Jazz begynderhold (lær at danse ShowJazz til sangene fra musicalklassikere), LES MILLS BODYJAM (et udfordrende dansehold i et træningsformat inspireret af Hiphop og House, hvor vi opbygger en længere koreografi),

LES MILLS DANCE (et træningshold med enkle seje dansetrin til den nyeste musik, hver sang giver sin egen koreografi), Børnedans.

LES MILLS CORE er en effektiv træning til cool musik med fokus på at styrke din core. Vi træner mave, ryg, sæde/hofter, skuldre/skuldre i løbet af timen for at styrke din kropsholdning, forebygge skader i hverdagen og gøre dig stærk til anden træning. Du bruger din egen kropsvægt, elastikker og vægtskiver som redskaber. Du tilpasser intensiteten og træningsniveauet til dine egne behov.

LES MILLS SHAPES er en "low impact"-træning, hvor vi arbejder med flere gentagelser med lav belastning i intervaller. Timen er inspireret af Pilates, Barre & Power Yoga. Du forbedrer din udholdenhedsstyrke ved at finde dit såkaldte "hot spot" i løbet af timen, dvs. den brændende fornemmelse i musklerne. Du bruger din egen kropsvægt, elastikker og vægtskiver som redskaber. Du tilpasser intensiteten og træningsniveauet efter dine egne behov.

LES MILLS BODYATTACK er en højintens konditionstræning inspireret af sport, aerobic og styrke. Alt foregår til energisk musik. Du udfordrer din udholdenhedsstyrke og kondition ved hjælp af atletiske aerobic-inspirerede bevægelser, sportsinspirerede bevægelser og almindelige øvelser som squats, lunges, push-ups m.m. Du tilpasser intensiteten og træningsniveauet efter dine egne behov.

LES MILLS BODYBALANCE er en blanding af yoga, tai chi og pilates. Omhyggeligt strukturerede serier af bevægelser og stillinger til moderne musik. Timen forbedrer fleksibilitet, mobilitet, balance og styrke. Timen starter med en Tai Chi-opvarmning, efterfulgt af flere forskellige yogasange, Pilates-sangene foregår midt i timen, og timen slutter med en afspænding/meditation. 

Step MRL er en session, der veksler mellem fitness og styrke, indeholder 3 fitnessblokke, hvor vi arbejder med fitness ved hjælp af traditionelle step-up-bevægelser på stepbrættet og 3 styrkeblokke, der fokuserer på MRL (mave/bule/lår). Opsætningen er enkel og let at følge fra starten. Du tilpasser intensiteten og træningsniveauet ud fra dine egne behov.

Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres efter ankomst på hotellet.

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage i de forskellige klasser, uanset tidligere niveau. Alle klasser afholdes på engelsk. Udover gæsteinstruktørens pas kan du også deltage i hotellets faste udbud af sport og aktiviteter.​

Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt og til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen/yogaen.

*Visse træningspas med gæsteinstruktøren på Playitas kan være mod et ekstra betaling for deltagelse, i følge Playitas faste program. 

Information om ugen

Pris: Deltagelse i træningen er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

*Nogle af sessionerne med den nuværende gæsteinstruktør på Playitas Resort kan være mod ekstra betaling, ifølge Playitas almindelige program.

9.-16. sept 2024, Sivota Retreat - powered by Playitas

25. okt - 1. nov 2024, Playitas Resort

21.-28. feb 2025, Playitas Resort

Afrejselufthavn: København

Dette indgår:                    

  • Træning i løbet af ugen med Teresia Björkqvist
  • Hotel og træningsresort i topklasse 

Book Sivota Retreat - powered by Playitas

Book Playitas Resort

Kontakt os: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren

Teresia Björkqvist

Teresia, 27 år, er en pige med masser af energi, som er født og opvokset på Gotland, men nu bor i Stockholm, hvor hun er instruktør på STC Training Club. Teresia har en baggrund som danser, hvor hun repræsenterede Sverige ved verdensmesterskaberne i hiphop og trænede på Broadway Dance Centre i New York. Teresia har gennemført flere træningsprogrammer, bl.a. Aerobic Weekends, The Academy, Improve Educations, Procedos og Les Mills. Teresia har også arbejdet som gruppetræningsleder i flere fitnesscentre i Stockholm City og har været med til at udvikle flere forskellige gruppetræningskoncepter i store fitnesscenterkæder i Sverige. I 2020 og 2022 var Teresia nomineret til "Årets gruppetræningsinstruktør" i Fitnessfestivalens Guldhjärtat-konkurrence. Vi er så glade for, at Teresia besøger os, du vil ikke gå glip af Teresias glæde, energi og passion, som hun spreder i sine klasser!


Om hotellet

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenoveret og unikt hotel beliggende i Sivota på det græske fastland, placeret i naturskønne omgivelser. Hotellet tilbyder en bred vifte af træningsfaciliteter med blandt andet et nybygget fitnesscenter med frivægte, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et cykelcenter. Vores powered by Playitas-hoteller garanterer et højt niveau på alt lige fra service til sportsinfrastruktur, træning og sund mad for såvel aktive feriegæster som professionelle og eliteudøvere, og på dette hotel får du også Sports Inclusive.

Læs mere om Sivota Retreat - powered by Playitas