Dance & Movement Week

Teresia Björkqvist

I løbet af nogle bestemte uger vil solstrålen Teresia Björkqvist besøge os på vores Playitas-hoteller. Teresias største passion i livet er dans og gruppetræning i alle dens forskellige former. Når Teresia besøger os, kommer du til at deltage i masser af dans - intense dansetimer i træningsformat og dansetimer i forskellige stilarter på begynderniveau. Men det kan også ske, at andre gruppetræningspas dukker op i skemaet.

Teresias session er for ALLE, alle kan deltage uanset tidligere træning/dansebaggrund. Velkommen til at dele danseglæden, glæden ved bevægelse og energi med Teresia!

Holdbeskrivelser

Danspass herunder 80'er Dance Aerobic, AfHo (Afro/House), BoyBand/GirlBand (dans de originale bevægelser til tilbagevendende sange som Backstreet Boys og Spice Girls). Hip Hop (lær at danse Old School Hip Hop), Broadway Jazz (lær at danse ShowJazz til musikalske klassikere), Kids Dance, LES MILLS BODYJAM (en udfordrende dansetime i et træningsformat inspireret af Hip Hop og House).

Cirkelphy stationsbaseret intervaltræning, hvor hele kroppen kan trænes

Funktionel træning, der berører alle evner - kondition, styrke, eksplosivitet, mobilitet og hvor vi kommer til at bevæge os i alle forskellige bevægelsesplaner

LES MILLS CORE er en effektiv træning til cool musik med fokus på at styrke din Core. Din Core omfatter mave, ryg, lænd, hofter og skuldre, som er muskler, der har en stabiliserende funktion for kroppen. En skadesforebyggende session, hvor du træner funktionel styrke, der styrker hele din krop. Du bruger din egen kropsvægt, gummibånd og vægtskiver som værktøj.

HIIT står for High Intensity Intervals og er en form for intervaltræning, hvor du arbejder i korte intervaller med høj intensitet.

LES MILLS BODYATTACK er en sportsinspireret cardio-træning, der udfordrer og udvikler din styrke, kondition og udholdenhed. Denne højintensive klasse kombinerer atletiske, aerobic-inspirerende bevægelser med styrke- og stabiliseringsøvelser, alt sammen sat til højenergi, energigivende musik. Velegnet til alle uanset træningsbaggrund.

Cardio Step er en intens step-træning for hele kroppen, hvor du får mulighed for at udfordre din kondition og benstyrke (numse/lår). Layoutet er enkelt og nemt at følge fra starten. Du tilpasser træningsintensiteten og øvelserne ud fra dine behov.

LES MILLS BODYBALANCE er en blanding af Yoga, Tai Chi og Pilates. Omhyggeligt struktureret række af bevægelser og stillinger med kontrolleret vejrtrækning til moderne musik. Klassen giver dig forbedret fleksibilitet, balance og styrke. Timen afsluttes med en afspænding/meditation.

Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres efter ankomst på hotellet.

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage i de forskellige klasser, uanset tidligere niveau. Alle klasser afholdes på engelsk. Udover gæsteinstruktørens pas kan du også deltage i hotellets faste udbud af sport og aktiviteter.​

Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt og til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen/yogaen.

*Visse træningspas med gæsteinstruktøren på Playitas kan være mod et ekstra betaling for deltagelse, i følge Playitas faste program. 

Information om ugen

Pris: Deltagelse i træningen er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

*Nogle af sessionerne med den nuværende gæsteinstruktør på Playitas Resort kan være mod ekstra betaling, ifølge Playitas almindelige program.

Dato: 27. oktober - 3. november 2023

Afrejselufthavn: København

Hotel: Porto Myrina - powered by Playitas

Dette indgår:                    

  • Træning i løbet af ugen med Teresia Björkqvist
  • Hotel og træningsresort i topklasse 

Book

Kontakt os: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren

Teresia Björkqvist

Teresia 26 år, en pige med meget energi, som er født og opvokset på Gotland, men som i dag bor i Stockholm, hvor hun i dag underviser i Nordic Wellness. Teresia har en baggrund som danser, hvor hun har repræsenteret Sverige ved Hip Hop World Championships og trænet på Broadway Dance Center i New York. Teresia har gennemgået flere træningskurser i træning, blandt andet fra Aerobicweekends, The Academy og Les Mills. Teresia har også arbejdet som gruppetræningsleder for flere fitnesscentre i Stockholm. I dag arbejder hun som træner hos Nordic Wellness, hvilket betyder, at hun uddanner nye gruppetræningsinstruktører. Teresia blev i 2020 og 2022 nomineret til "Årets gruppetræningsinstruktør" i Fitnessfestivalens guldhjertekonkurrence. Vi er så glade for, at Teresia kommer på besøg hos os, du vil ikke gå glip af Teresias glæde, energi og passion, som hun spreder på sine sessioner!


Om hotellet

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas