Grupperejser

Grupperejser

Vi hjælper med at skræddersy den perfekte grupperejse! Uanset hvilken type grupperejse du planlægger, hjælper vores erfarne rejsekonsulenter med alt det praktiske omkring grupperejsen.

I kan stole på et personligt engagement og støtte hele vejen. Rejsen skræddersys efter jeres ønsker og vi sørger naturligvis også for planlægning af arrangementer på rejsemålet, såsom middage og udflugter. Vi tilbyder mange forskellige rejser for store grupper, og forsøger at opfylde så mange ønsker som muligt.

Hvis i planlægger en grupperejse, så vent ikke med at sende en forespørgsel. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at vende tilbage med et tilbud, som passer jer.

  • Fornuftige helhedsløsninger
  • Rejser for både små og store grupper

Book grupperejse

7021 4455​
Mandag-fredag: 09.00-15.00
 

Vores grupperejser

Familierejser

Vil du at tage din familie med på en skøn rejse? Eller måske fejre en rund fødselsdag eller et sølvbryllup? Er I mindst 10 personer, der rejser sammen, betaler I kun for 9.

Læs mere her

Padelrejser til grupper

Vi tilbyder særlige padelpakker med det meste inklusiv og til grupper på mindst 8 personer. Vælg mellem flere af vores Apollo Sports-hoteller med padelbaner. Er i mindst 10 personer, så deltager gruppelederen gratis.

Læs mere her

Sports- og foreningsrejser

Tag af sted med vennerne, træningsholdet eller foreningen. Gode resultater opnås ikke kun via hård træning, men også via sammenhold og motivation.

Book en træningslejr

Konferencerejser

Styrk sammenholdet og øg effektiviteten på arbejdspladsen – tag på en konferencerejse med sol og varme! Vi hjælper til med at planlægge den ideelle konferencerejse for jeres firma.

Book en konferencerejse

Studierejser

Rejs ud og oplev en af vores spændende destinationer i løbet af studieåret. Oplev kulturen og historien og kombinér disse oplevelser med jeres fællesskab.

Studierejser

Bliv din egen rejsearrangør

Er I en større gruppe, der rejser sammen? Så lad os hjælpe dig. Er I mindst 20 personer, så tilbyder vi dig den 21. person gratis.

Bliv din egen rejsearrangør

Rejs 10 betal for 9 til sommer

Tag familien, vennerne eller træningsholdet med på en rejse. På udvalgte hoteller kan du rejse 10 og kun betale for 9 hele sommeren 2022. Du får den billigste person i rabat.

Læs mere her


Flere tilbud & tips

Se vores tilbud, se alle nyhederne eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle aktuelle tilbud

Her finder du alle vores billige rejser, bedste tilbud og aktuelle kampagner lige nu.

Se alle vores tilbud

Afbudsrejser

Find billige pakkerejser med hoteller og fly eller kun fly. Her kan du bestille en afbudsrejse med afrejse indenfor de næste 90 dage. Book i dag og rejs i morgen!

Book en afbudsrejse

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her