Grupperejser

I Apollos gruppeafdeling vil du komme i kontakt med kompetente og erfarne konsulenter, som vejleder dig ved valg af rejsemål, hoteller, faciliteter og oplevelser på rejsen. Fra første kontakt får du hjælp af vores grupperejsekonsulenter, som tilbyder fuld service gennem hele forløbet, fra vejledning i planlægningen og til afvikling af grupperejsen.

Med en grupperejse hos Apollo Rejser får du:

  • Hjælp fra booking til afgang
  • Et program tilpasset gruppens behov
  • Nøje udvalgte hoteller
  • Et stort udbud af sports-hoteller
  • Grupperabat når mere end 10 personer rejser sammen på udvalgte hoteller og destinationer
 

Apollo har lang erfaring med at arrangere familierejser til store familier, men også rejser for både virksomheder, klubber og foreninger, samt skolerejser, firmarejser, konferencerejser og sportsrejser med Apollo Sports.

Vi tilbyder også flere individuelle grupperejser for voksne og unge i form af træningsrejser til et vores Apollo Sports-hoteller, ligesom vi tilbyder grupperejser for singler. Find aktuelle grupperejser på vores træningskalender. 

Send os en forespørgsel og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. Er i mere end 10 personer der rejser sammen, kan i opnå grupperabat på udvalgte hoteller og destinationer. Ønsker du at deltage i en arrangeret grupperejse med andre, så finder du vores solo rejser her - grupperejser for både voksne og unge.

Book grupperejse

35 20 19 02
Mandag-fredag: 09.00-14.00
 

Vores grupperejser

Familierejser

Vil du at tage din familie med på en skøn rejse? Eller måske fejre en rund fødselsdag eller et sølvbryllup? Er I mindst 10 personer, der rejser sammen, betaler I kun for 9.

Sports- og foreningsrejser

Tag af sted med vennerne, træningsholdet eller foreningen. Gode resultater opnås ikke kun via hård træning, men også via sammenhold og motivation.

Konferencerejser

Styrk sammenholdet og øg effektiviteten på arbejdspladsen – tag på en konferencerejse med sol og varme! Vi hjælper til med at planlægge den ideelle konferencerejse for jeres firma.

Studierejser

Rejs ud og oplev en af vores spændende destinationer i løbet af studieåret. Oplev kulturen og historien og kombinér disse oplevelser med jeres fællesskab.

Bliv din egen rejsearrangør

Er I en større gruppe, der rejser sammen? Så lad os hjælpe dig. Er I mindst 20 personer, så tilbyder vi dig den 21. person gratis.

Rejs 10 betal for 9 til sommer

Tag familien, vennerne eller træningsholdet med på en rejse. På udvalgte hoteller kan du rejse 10 og kun betale for 9. Du får den billigste person i rabat.

Forretningsrejser & Firmarejser

Vi skræddersyer forretningsrejsen efter dine ønsker. Uanset om det er teambuilding i Portugal eller en skikonference i Alperne, så skræddersyr vi rejsen efter dine behov og dit budget.

Læs mere om vores forretningsrejser


Flere tilbud & tips

Se vores tilbud, se alle nyhederne eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle aktuelle tilbud

Her finder du alle vores billige rejser, bedste tilbud og aktuelle kampagner lige nu.

Afbudsrejser

Find billige pakkerejser med hoteller og fly eller kun fly. Her kan du bestille en afbudsrejse med afrejse indenfor de næste 90 dage. Book i dag og rejs i morgen!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her