Grupperejser

Oplev verden sammen med venner, familie eller kollegaer på en grupperejse arrangeret af Apollo Rejser. Vi tilbyder mange typer af grupperejser til grupper, der ønsker at rejse til et vores rejsemål med charterfly. Fra første kontakt får du hjælp af vores erfarne grupperejsekonsulenter, som tilbyder fuld service gennem hele forløbet, fra vejledning i planlægningen og til afvikling af grupperejsen.

 

Apollo har lang erfaring med at arrangere familierejser til store familier, men også rejser for både virksomheder, klubber og foreninger, samt skolerejser, firmarejser, konferencerejser og sportsrejser med Apollo Sports.

Vi tilbyder også flere individuelle grupperejser for voksne og unge i form af træningsrejser til et vores Apollo Sports-hoteller, ligesom vi tilbyder grupperejser for singler. Find aktuelle grupperejser på vores træningskalender. 

Send os en forespørgsel og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. Er i mere end 10 personer der rejser sammen, kan i opnå grupperabat. Ønsker du at deltage i en arrangeret grupperejse med andre, så finder du vores solo rejser her - grupperejser for både voksne og unge.

Book grupperejse

35 20 19 02
Mandag-fredag: 09.00-15.00
 

Vores grupperejser

Familierejser

Vil du at tage din familie med på en skøn rejse? Eller måske fejre en rund fødselsdag eller et sølvbryllup? Er I mindst 10 personer, der rejser sammen, betaler I kun for 9.

Læs mere her

Padelrejser til grupper

Vi tilbyder særlige padelpakker med det meste inklusiv og til grupper på mindst 8 personer. Vælg mellem flere af vores Apollo Sports-hoteller med padelbaner. Er i mindst 10 personer, så deltager gruppelederen gratis.

Læs mere her

Sports- og foreningsrejser

Tag af sted med vennerne, træningsholdet eller foreningen. Gode resultater opnås ikke kun via hård træning, men også via sammenhold og motivation.

Book en træningslejr

Konferencerejser

Styrk sammenholdet og øg effektiviteten på arbejdspladsen – tag på en konferencerejse med sol og varme! Vi hjælper til med at planlægge den ideelle konferencerejse for jeres firma.

Book en konferencerejse

Studierejser

Rejs ud og oplev en af vores spændende destinationer i løbet af studieåret. Oplev kulturen og historien og kombinér disse oplevelser med jeres fællesskab.

Studierejser

Bliv din egen rejsearrangør

Er I en større gruppe, der rejser sammen? Så lad os hjælpe dig. Er I mindst 20 personer, så tilbyder vi dig den 21. person gratis.

Bliv din egen rejsearrangør

Rejs 10 betal for 9 til sommer

Tag familien, vennerne eller træningsholdet med på en rejse. På udvalgte hoteller kan du rejse 10 og kun betale for 9 hele sommeren 2023. Du får den billigste person i rabat.

Læs mere her


Flere tilbud & tips

Se vores tilbud, se alle nyhederne eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle aktuelle tilbud

Her finder du alle vores billige rejser, bedste tilbud og aktuelle kampagner lige nu.

Se alle vores tilbud

Afbudsrejser

Find billige pakkerejser med hoteller og fly eller kun fly. Her kan du bestille en afbudsrejse med afrejse indenfor de næste 90 dage. Book i dag og rejs i morgen!

Book en afbudsrejse

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her