Grupperejser

Grupperejser

Planlægger du en grupperejse, en familierejse eller måske en sportsrejse? Så er det os, du skal tale med. Vi kan sammensætte en rejse, der passer bedst for dig og dem, som du skal rejse med. Hvis I er mere end 10 voksne, som skal på en rejse, så vil vores kompetente sælgere være behjælpelige med at lave et godt tilbud til jer. OBS! Vi kan desværre ikke tilbyde hjælp til grupperejser ved storbyferier, weekendrejser o.lign.

Grupperejser med Apollo

  • Gode priser
  • Plads til både store og mindre grupper
  • Nøje udvalgte hoteller
  • Engagerede og erfarne rejsekonsulenter

Konferencerejser

Styrk sammenholdet og øg effektiviteten på arbejdspladsen – tag på en konferencerejse med sol og varme! Vi hjælper til med at planlægge den ideelle konferencerejse for jeres firma.

Konfencerejser

Sportsrejser og foreningsrejser

Tag af sted med vennerne, træningsholdet eller foreningen. Gode resultater opnås ikke kun via hård træning, men også via sammenhold og motivation.

Sportsrejser og foreningsrejser

Familierejser

Planlægger du at tage din familie med på en skøn tur til sol og varme? Eller måske fejre en rund fødselsdag eller et sølvbryllup? Er I mindst 10 personer, der rejser sammen, betaler I kun for 9.

Familierejser

Studierejser

Rejs ud og oplev en af vores spændende destinationer i løbet af studieåret. Oplev kulturen og historien og kombinér disse oplevelser med jeres fællesskab.

Studierejser

Book grupperejse

7021 4455​
Mandag-fredag: 09.00-15.00