Rejsevilkår

Apollos pakkerejser (fly og hotel/krydstogt) er omfattet af pakkerejseloven og de almindelige betingelser for pakkerejser. Du er derfor omfattet af alle rettigheder, der gælder for pakkerejser. Apollo har det fulde ansvar for den korrekte gennemførelse af pakkerejsen som helhed. Du kan finde vilkårene for vores pakkerejser under 'Generelle vilkår for pakkerejser' nedenfor.

Vores andre produkter, som f.eks. kun flyrejser, er underlagt deres egne vilkår og betingelser, som du kan finde under "Vilkår og betingelser for andre produkter" nedenfor. Bemærk venligst, at disse ikke er underlagt pakkerejseloven. Samme sted finder du også andre betingelser, bl.a. for temaferier.

Det er vigtigt, at du sætter dig ind i de rejsebetingelser, der gælder for den rejse, du har bestilt. Disse betingelser udgør sammen med al information i rejseinformationen på apollo.se (rejseinformation, hotel- og destinationsinformation, flyselskaber m.m.) og eventuelle andre publikationer udgivet af Apollo en del af kontrakten mellem Apollo og den rejsende.