Træningsrejse med Swedish Training Camp

Monte Feliz, Gran Canaria

Taqg på en træningsrejse i samarbejde med Swedish Training Camp, en træningsuge med inspiration, viden og træningsglæde! Vi fylder dagene med træning, sol, svømning & skønt fællesskab på Apollo Sports' nyåbnede træningshotel Monte Feliz på Gran Canaria.


Om rejse

Swedish Training Camp inspirerer dig med deres passion og glæde ved at få alle til at bevæge sig og udvikle sig fysisk. Kombiner det med foredrag og god mad i et skønt fællesskab med ligesindede. Det er vigtigt for os, at alle føler sig velkomne og inkluderede. Vi er opmærksomme på detaljerne, så du får en vidunderlig oplevelse hos os.

Hver dag vil du kunne deltage i vores populære StyrkeBox-hold, hvor du udvikler dine styrketræningsevner. Vi fokuserer på teknik og gennemgår forskellige muskelgrupper hver dag. Hver dag kan du også vælge at deltage i Cardio HIIT, som er en fitness-baseret interval-session. Her får du pulsen op, og det er all in. Ud over disse populære og fantastiske træningspas har vi tilbagevendende i løbet af ugen: core, mobilitet/stræk, MRL, TABATA, Boot camp, løbeskole og intervaller med tekniktips.

Vi har sammensat et ugeprogram, som passer til alle, og du vælger selv, hvor meget eller hvor lidt du vil deltage i. I mange år har vi startet med powerwalks eller en energisk joggetur om morgenen før morgenmaden.


Program

Programmet for ugerne vil blive præsenteret her på siden inden længe.

Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i programmets indhold og tider. Det fulde program er tilgængeligt 2 uger før afrejse.

Holdbeskrivelser

Walk - Vi går hurtigt, så vores rygge bliver gennemblødte.

Run - Distance eller intervaller, i nærheden af hotellet.

Intervaller med tekniktips - Forskellige intervaller på bakker eller forskellige tidsintervaller. Vi gennemgår også gode tips og teknikker til at forbedre dit løb. Det er også muligt at deltage i powerwalking.

StyrkeBoxen - Udvikling i styrketræning. Dette er vores mest populære hold, hvor vi træner 3 muskelgrupper i én session og en cardio-del, hvor vi roterer i 4 forskellige cirkler. StyrkeBoxen vender tilbage hver dag under vores træningsture og er værdsat af alle, både vant og uvant med fitnesscentret. Vi hjælper alle med at tage det næste niveau, og du mærker en udvikling på bare 1 uge.

Cardio Hiit - Træning med høj intensitet for øget kondition og fedtforbrænding. Opsætningen er den samme som i StyrkeBox, dvs. 4 forskellige cirkler med forskellige fitnessøvelser. Det er baam, boom og all in. Cardio Hiit er også et tilbagevendende hold hver dag i løbet af ugen. Perfekt til at få bedre kondition og træne sig selv op. Alle kan være med, da vi arbejder i tidsintervaller helt individuelt i gruppen.

MRL - Fokus på at styrke mave, balder og lår. En værdsat træning for alle. Rigtig god til at styrke knæled, hofter og core. En vigtig træning også for at forebygge skader.

Boot Camp - Træning i nabolaget eller på stranden med kroppen og naturen som redskaber. Der kan være bokseinspirerede øvelser. Masser af teamwork og high five. Legende og sjovt.

Core - Kropskontrol med langsomme bevægelser. Fokus på mave, ryg og bevægelighed.

Strech & Afslapning - Vi blødgør og strækker kroppen i langsomme bevægelser. Vi kan både starte og slutte med afspænding/mindfulness. Barfodet på måtten med rolig musik.

TABATA - Svedfest med 100% kondition og styrke. 20 sekunders arbejde, 10 sekunders hvile. Musik med nedtælling og nonstop. Enkelt og opmuntrende for alle. Kan foregå med eller uden udstyr.


Hvem kan deltage?

Rejsen passer til alle, uanset om du ny i din træning eller har trænet i lang tid. Vi lægger stor vægt på personlig kommunikation og på, at alle føler sig godt tilpas. Det betyder, at ingen behøver at føle sig alene. Dette er også en tur, hvor du sagtens kan rejse alene. Du vil møde mange nye venner, som du vil have det sjovt med og skabe minder for livet.


Om Swedish Training Camp

Swedish Training Camp er en del af virksomheden Golden Wellness AB, som ejes og drives af Petra og Håkan. Både Petra og Håkan arbejder fuldtid med event- og træningsvirksomheden Golden Wellness. Swedish Training Camp har visionen: "At få så mange mennesker som muligt i bevægelse og få dem til at forstå de positive effekter af det". Det skal være sjovt, enkelt og svedigt og inspirere til glæde ved træning og livet, til at tænke enkelt og ikke komplicere tingene.

 

og ting, og at turde gå ud af boksen, lave en high five og udfordre sig selv! Swedish Training Camp har mange års erfaring med at arrangere træningsrejser (over 100 træningsrejser) og som lejede instruktører for andre træningsfirmaer.

Priser fra: 11.598,-

Dato:
15.-22. feb 2025, 11.598,-
5.-12. april 2025, 11.998,-

Hotel: Monte Feliz

Afrejse fra: København & Billund

Dette indgår:

  • Fly tur/retur
  • Mad om bord på flyet
  • Bagage + håndbagage
  • Transfer tur/retur
  • Indkvartering i en delt lejlighed på Monte Feliz
  • Halvpension (morgemnad & middag)
  • Superviseret træning i henhold til det svenske Training Camp-program.  
  • Hotel og træningsfaciliteter i topklasse

* Enkeltværelsestillæg 3.000,-

Book feb 2025

Deadline for booking 1. februar 2025, eller tidligere, hvis arrangementet er fuldt booket.

Book april 2025

Deadline for booking er 22. marts 2025, eller tidligere, hvis arrangementet er fuldt booket.

Værd at vide om grupperejser

Kontakt: sports@apollorejser.dk

 


Om trænerne


 

Petra Alm-Johansson - Licenseret personlig træner og ernæringsekspert. Over 25 års erfaring som gruppetræningsinstruktør. Foredragsholder, sundhedsinspirator og fitnesstræner for forskellige elitehold i Sverige. Arbejder fuld tid med event- og træningsvirksomheden Golden Wellness.

Yderligere trænere vil deltage i løbet af ugerne, hvilket vil blive annonceret snarest.


Om hotellet


 

Monte Feliz

Monte Feliz er beliggende på en bakke i Bahia Feliz på den sydlige del af øen og byder på helt nye sportsfaciliteter og udstyr i topklasse; fitnessrum, WOD-box, yoga, holdtræning, tennis, padel, pools og cykelcenter samt vandsport. Den høje beliggenhed i Bahia Feliz er enestående, og mulighederne for gruppe- og individuel træning er omfattende - både til lands og til vands. Som på alle vores Apollo Sports-hoteller er der garanti for et højt niveau af service, sportsinfrastruktur, træning og sund mad.

Læs mere om hotel Monte Feliz »