Family Catski Nordmakedonien

Tag familien med på et skieventyr til Nordmakedonien med familievenlig offpiste, små menneskemængder og med komfort i fokus! På vores familieweekend er skiløbet tilpasset alles evner og niveau. Vores guider vil sørge for, at du er tryg og sikker på bjerget, og med en snowcat kommer vi til det sjoveste bakker. Skiløbet foregår med en snowcat, hvilket betyder, at skiløbet foregår i offpiste-områder uden for skisystemer og præparerede pister.Faciliteter

Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

 

Fatmap

Godt 3D-værktøj til os skiløbere, her kan du finde forskellige ture og off-piste-ture.

Vejrprognoser

Her kan du finde snehistorik og vejrudsigt for området for de næste 6 dage.

Pistkort

Vi kommer ikke til at stå meget på pisterne på denne tur, men tjek bjergene ud.


Mere information

I de majestætiske nordmakedonske bjerge omfavnes eventyrlystne skiløbere af uberørt puddersne og dramatiske bjerglandskaber, hvor hver pist går gennem et uudforsket vinterparadis. Turen er fem dage lang og inkluderer tre hele dage med ubegrænsede højdemeter. I modsætning til traditionel offpiste-skiing sidder du komfortabelt i en cat, der tager dig med til de uforglemmelige pister.

Familieuge
Vores familieweekend er tilpasset, så hele familien kan komme på catskiing. Eventet er tilpasset alles evner i offpisten, selvfølgelig kan evne og niveau variere meget blandt børnene, og det er dig som forælder, der bestemmer, hvad dit barn kan klare. Anbefales fra 10 år og op efter.

Turen foregår i en lille gruppe på maks. 14 deltagere sammen med lokale guider. Du bor i en lodge, der støder op til pisten: Træd ud af døren og hop i catten. Vi spiser frokost og middag på overnatningsstedet, mens frokosten ofte indtages på pisterne. Der er adgang til pool og sauna.

Udstyr
Der er mulighed for at leje udstyr på stedet. Obligatorisk udstyr:

 • Lavineudstyr, skovl, sonde og transciever (gratis udlån på stedet)
 • Ski, skistave og hjelm

Sværhedsgrad
Niveau: begynder - avanceret.

Ophold
På skisportsstedet bor du på Hotel Arena Tetaks med ski-in/ski-out-faciliteter + sidste nat på Hotel London i centrum af Skopje. Alle indkvarteringer har private faciliteter. Fokus er på socialt samvær, afslapning og god mad og tiltrængt søvn efter dagens skiløb.

Indgår:

 • Fly tur/retur
 • Transfer på hele rejsen
 • Ophold i delt dobbeltværelse
 • Helpension
 • Skiløb med cat og aktiviteter i henhold til program
 • Erfarne guider

Måltider

Indgår:

 • Helspension
  Morgenmad og middag serveres på overnatningsstedet, mens frokosten ofte indtages på pisterne.

Værd at vide

Transfer
Vi anbefaler, at du booker et fly med en ankomsttid mellem kl. 14.00-15.00, og afgangstid kl. 15.00-16.00. Dette er for at transferen skal fungere problemfrit. Hvis du ankommer efter det anbefalede tidspunkt, og rejser før det anbefalede tidspunkt, skal du selv sørge for og betale for transferen.