Yoga og meditation

Jenny Sørensen Vaage

Velkommen til en uge med varierede yogaklasser fyldt med rolig afslapning, bevægelsesglæde og velvære! Sammen med yogalærer Jenny Sørensen Vaage kan du nyde en skøn uge fyldt med yoga, meditation og pranayama. I løbet af opholdet får du mulighed for at prøve forskellige former for yoga, som er tilpasset dine behov og passer til alle. Fokus er på at være til stede i øjeblikket og føle sig godt tilpas i krop og sind, mens du slapper af og nyder de smukke omgivelser. En vidunderlig måde at genoplade batterierne på.


Holdbeskrivelser

YIN YOGA er en rolig og meditativ yogaform med fokus på stilhed og afslapning. De fleste stillinger udføres liggende eller siddende på måtten, og stillingerne holdes passivt over tid (ca. 3-5 minutter) for at åbne og påvirke bindevæv, sener og led. På disse hold kan du øve dig i at gøre mindre, men være mere til stede.

ROLIG YOGA veksler mellem bevægelse og hvile og starter ofte dynamisk med blide, styrkende stillinger, før den finder ro mod slutningen. Det er en blid og let dynamisk klasse, som er god, hvis du er lidt stiv og øm. Du behøver ikke at være smidig eller stærk i forvejen, stillingerne tilpasses efter behov. Vi fokuserer især på fleksibilitet og blide styrkeøvelser i tillæg til vejrtrækning og afslapning. 

HVILENDE YOGA er en rolig og afslappende klasse med fokus på åndedræt og nærvær. Timen foregår om aftenen og er en skøn måde at afslutte dagen på, hvor du kan ånde ud og finde hvile. Vi kombinerer afslappende yin-yogastillinger med en længere dyb afspænding (Yoga Nidra), hvor du ligger på ryggen. Det giver dig mulighed for at lade batterierne op og finde ro i krop og sind.

HATHA YOGA er også kendt som klassisk yoga. I hatha yoga lærer vi vigtige redskaber til at have det godt i hverdagen, fysisk og mentalt: styrke, balance, smidighed, koncentration, selvrefleksion og afspænding. Som altid i yoga arbejder vi bevidst med vejrtrækning og nærvær. Tempoet kan være langsommere eller hurtigere, alt efter hvad vi fokuserer på. Klasserne kan være lidt mere intensive og krævende, men som altid er fokus på åndedrættet.

MORGENYOGA er dagens første session. Her vækker vi blidt kroppen med meditation, åndedrætsøvelser og enkle, bløde stræk. Morgenen er et godt tidspunkt for yogapraksis. Du har stadig nattens tyngde og træghed i dig, er stadig blød i sindet og kan sætte tonen for den kommende dag. Her starter vi roligt siddende på måtten. Vi bruger vores åndedræt til at give os selv energi, strække os ud af søvnen og vågne op! Så løsner vi op i kroppen, strækker stramme muskler og blødgør leddene. En perfekt måde at starte dagen på. 

Yogaklasserne passer til alle, og stillingerne tilpasses efter behov.

Info om ugen

Pris: Al træning i denne uge er inkluderet i prisen, når du booker et ophold på det pågældende hotel i denne uge.

Dato & hotel:

29. sept.-6.okt. 2024 Levante – Powered by Playitas, Rhodos

7.-14. dec. 2024 på Aqua Vista -  Powered by Playitas, Hurghada

8.-15. mar. 2025 på Monte Feliz, Gran Canaria

Afrejse fra: København

Dette er indgår:                     

  • Al træning i denne uge foregår med gæsteinstruktør Jenny.
  • Aktiviteter i henhold til hotellets eget program
  • Top hotel & fitnesscenter.

Book Levante – powered by Playitas

Book Aqua Vista – powered by Playitas

Book Monte Feliz

Kontakt os: sports@apollorejser.dk


Program

Gæsteinstruktøren har 2-3 timer hver dag, med undtagelse af ankomst- og afrejsedage. Programmet præsenteres på stedet på hvert hotel


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage i de forskellige klasser, uanset niveau. Instruktøren sørger for, at der er plads til alle, og at alle får en dejlig og oplevelsesrig ferie. Du skal dog være mindst 15 år gammel.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører indgår for dem, der bor på det pågældende hotel i gæsteugen. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til datoen for træningsugen, og så skal du bare booke din rejse som normalt. Det er ikke nødvendigt at forhåndsreservere for at deltage i undervisningen.


Om instruktøren


 

Jenny Sørensen Vaage

Jenny Sørensen Vaage

Jenny har en funktionel og inkluderende tilgang til yoga. Hun tilbyder altid alternativer og tilpasser yogastillingerne til den enkeltes behov. I sine yogaklasser fokuserer hun især på vejrtrækning, nærvær og afslapning. Hun er kendt for sin behagelige stemme og afslutter gerne sine timer med mantrasang. Hun har taget to af sine læreruddannelser i yogaens hjemland, Indien, og er certificeret af Yoga Alliance. Siden hun afsluttede sin første yogauddannelse i 2018, har hun regelmæssigt videreuddannet sig og studeret på egen hånd. Jenny arbejder på fuld tid som yogalærer og har undervist i flere yogastudier i Bergen og Tromsø, foruden virksomhedsyoga, privattimer og events. Hun har tidligere været medejer og daglig leder af et yogastudie i Tromsø, men efter at have boet og undervist i Tromsø i flere år har hun nu valgt en mere fleksibel livsstil, hvor hun rejser rundt og underviser. Siden 2022 har hun været bestyrelsesmedlem i Norsk Yogalærerforening og brænder for at formidle yoga som livsfilosofi. Du kan læse mere om Jenny her.  

Følg hende på Instagram
 

Foto: Elena Graham Photography

 


Hotellerne


 

Levante - powered by Playitas

Her er der tale om et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familien, par, enlige rejsende og højt præsterende sportsfolk, ligesom det også egner sig til den almindelige motionist. Her bestemmer du selv tempoet og kan træne så meget eller så lidt, som du vil, og det bedste er, at de fleste aktiviteter er inkluderet i prisen under konceptet "Sports Inclusive". Levante - powered by Playitas ligger på Rhodos' østkyst og har en perfekt beliggenhed i rolige omgivelser, direkte på Afandou-stranden. Med en uovertruffen vifte af sports- og træningsmuligheder, en dejlig sandstrand, høj hotelkomfort og generøse poolområder, får du alt, hvad du behøver for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Læs mere om Levante - powered by Playitas

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas

Monte Feliz

Monte Feliz er beliggende på en bakke i Bahia Feliz på den sydlige del af øen og byder på helt nye sportsfaciliteter og udstyr i topklasse; fitnessrum, WOD-box, yoga, holdtræning, tennis, padel, pools og cykelcenter samt vandsport. Den høje beliggenhed i Bahia Feliz er enestående, og mulighederne for gruppe- og individuel træning er omfattende - både til lands og til vands. Som på alle vores Apollo Sports-hoteller er der garanti for et højt niveau af service, sportsinfrastruktur, træning og sund mad.

Læs mere om hotel Monte Feliz »