Yoga & Meditation with @yogabyfrida

I forskellige uger besøger @yogabyfrida forskellige Apollo Sports - powered by Playitas hoteller. Frida tilbyder skøn dynamisk yoga i forskellige tempo og sværhedsgrader, men også beroligende yin yoga, Pranayama og meditation. Det er lige meget om du er en erfaren yogi eller aldrig har prøvet yoga før. Hovedfokus er, at have det godt i både krop og sjæl og ikke på at præstere.


Om de forskellige yoga-typer

Sunrise yoga: En blød og skøn start for din krop og sjæl. For at starte dagen på den bedste måde og give kroppen energi, laver vi yoga til solopgangen med komfortable stillinger og bløde flows. Vi laver også nogle gode taknemmelighedsøvelser, som vi kan have med os resten af ​​dagen. Denne klasse er vigtig for at holde sig i god balance og ro resten af ​​dagen.

Pranayama: Åndedrætsøvelser som berører og påvirker livskraften i os. En rolig time hvor fokus er på at prøve forskellige typer af vejrtrækningsøvelser.

Meditation: Kendskab til kroppen og andre meditative øvelser for at berolige sindet. Du får vigtige redskaber i løbet af denne time, til at sænke dit stressniveau, lande i en mere fysisk og mental afspænding og få et fokuseret og klart perspektiv på tingene.

Yoga Nidra: En guidet meditationsteknik for at få din krop til at slappe helt af og opløse psykiske og fysiske spændinger. I lighed med meditation hvor din bevidsthed flyttes rundt i din krop, vil jeg guide dig gennem denne time med min stemme, mens du ligger afslappet i Shavasana (fladt liggende på ryggen på din yogamåtte). Nidra betyder søvn og det er en god mulighed for at finde sig selv i en tilstand mellem at være vågen og at sove - også kaldet en yogisk søvn. 

Yin Yoga: En af de mest stille former for yoga med både siddende og liggende stillinger. Fokus i yin yoga er at lade hele kroppen slappe af, for at frigøre eventuelle spændinger i led og bindevæv. Hver stilling holdes i flere minutter for at stimulere kroppen, hvilket beroliger både krop og sjæl, samtidig med at du mindsker stress og angst.

Hatha yoga: Yoga med fokus på stillinger hvor du smelter sammen med stillingen langsomt og gnidningsløst. Til dig der ønsker at øge mobiliteten og lære mere om skønne yogastillinger (stående, siddende og liggende). Alle stillinger holdes i lange og bløde vejrtrækninger. Hatha yoga er en forening af krop, sjæl og sind, men også en balance mellem aktivitet og hvile.

Vinyasa Yoga: I Vinyasa Yoga bevæger vi os mellem stillinger gennem dit åndedræt som viser vejen – et flow der giver dig varme, styrke, balance og en behagelig vidunderlig kraftfuld energi. Timen er bygget op over et tema og der er elementer af leg og udfordring for dem som har lyst.

Vinyasa Healing: En dynamisk fysisk og kraftfuld form for yoga. En flydende og stærk Vinyasa for at øge blodcirkulationen og din vejrtrækning med efterfølgende afspænding, hvor healing og massage indgår. I denne praksis øger du smidighed, styrke og får en større forståelse for kroppen og hjernen. 

Danseyoga: En skøn klasse til at kunne kombinere skøn dans og yoga. Timen er afslappet og er inspireret af simple dansekoreografier, kombineret med Hatha-stillinger. Glæde og frihed er nøgleordene i hele timen. Et skønt koncept hvor du tager udgangspunkt fra din måtte og med legende bevæger dig rundt for kreativt at bruge din krop i skønne bevægelser.

DanceEnergyYoga: Her følger du hjerteslag og rytmen i dine vejrtrækninger fra start til slut. Frigørende dans kombineret med synkronisering af åndedræt og yogastillinger. Vi smelter os ind i yogaens magiske verden og lader vores latter og åndedræt guide vores kroppe rundt i vidunderlige bevægelser. En energisk time med et godt flow.

Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres efter ankomst.


Hvordan booker jeg og hvad er prisen?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt, til det aktuelle hotel, den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen forhåndstilmelding for at deltage i træningen. OBS! Visse træningpas på Playitas Resort kan være mod betaling. 

Hvem kan deltage?

Vores træningshoteller passer til alle som kan lide en aktiv ferie og en aktiv livsstil, uanset niveau. På et sportshotel kan du altid finde nye træningsmakkere, uanset om du rejser selv, med venner, eller som familie. Følg med på en spændende ferie fyldt med træning, hvor der også er rig mulighed for afslapning.

Info om ugen

Pris: Deltagelse er gratis, når du booker et ophold til det aktuelle hotel i den gældende periode.

OBS! Visse træningpas på Playitas Resort kan være mod betaling. 

Dato & hotel:

30. maj-6. juni 2023, Playitas Resort
6.-13. juni 2023, Playitas Resort
18.-25. juni 2023, Porto Myrina - powered by Playitas
1.-8. oktober 2023, Levante - powered by Playitas

Dette er inkluderet:

  • Træning med Frida Wirsén
  • Topklasse hotel og fitnessfaciliteter.

Book Playitas

Book Porto Myrina

Book Levante - powered by Playitas

Kontakt os:
Mail: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren

Frida Wirsén

Om Frida

Sundhedsinspiratøren, Frida fra Sverige har dyrket yoga i mere end 20 år og har undervist i Hatha, YinYoga, Yoga Nidra og Vinyasa i mere end 12 år. Med sit eget firma "YogaByFrida" har hun etableret sine egne yogakoncepter, som DanceYoga, DanceEnergyYoga og VinyasaHealing, der giver en vidunderlig kombination af yogastillinger og dansekoreografier. Som en af ​​Sveriges dygtigste yogainstruktører leverer Frida altid ægte glæde og passion for sin yoga og har to år i træk været nomineret som årets forbillede og årets holdtræningsinstruktør. Frida forsker desuden indenfor medicin- og idrætsvidenskab og har blandt andet studeret i temaet: “Kan yoga reducere stress og motivere til øget fysisk aktivitet?” 

Instagram @yogabyfrida


Om hotellerne

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er vores nyeste powered by Playitas-hotel. Her er der tale om et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familien, par, enlige rejsende og højt præsterende sportsfolk, ligesom det også egner sig til den almindelige motionist. Her bestemmer du selv tempoet og kan træne så meget eller så lidt, som du vil, og det bedste er, at de fleste aktiviteter er inkluderet i prisen under konceptet "Sports Inclusive". Levante - powered by Playitas ligger på Rhodos' østkyst og har en perfekt beliggenhed i rolige omgivelser, direkte på Afandou-stranden. Med en uovertruffen vifte af sports- og træningsmuligheder, en dejlig sandstrand, høj hotelkomfort og generøse poolområder, får du alt, hvad du behøver for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Læs mere om Levante - powered by Playitas

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padel på et af hotellets tre nye padelbaner. 

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas »​

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas »​