Yoga & Meditation

Frida Wirsén

Den populære yogalærer Frida Wirsén besøger flere af Apollo Sports Powered by Playitas-hoteller og tilbyder både dejlig dynamisk yoga i forskellige tempo og sværhedsgrader, men også beroligende yin yoga, pranayama og meditation. Du får mulighed for at prøve forskellige former for yoga, og det er lige meget, om du er en erfaren yogi eller aldrig har prøvet yoga før. Hovedfokus er at have det godt i både krop og sjæl og ikke at præstere.

Alle yogakoncepterne nedenfor er designet til at give dig en stærk og spændstig krop, levere en masse glæde og energi. Samtidig får du mulighed for en harmonisk sjæl, forbedret mobilitet og for at reducere eventuel stress og forbedre din søvn.


Om de forskellige yoga-typer

Sunrise yoga: En blød og skøn start for din krop og sjæl. For at starte dagen på den bedste måde og give kroppen energi, laver vi yoga til solopgangen med komfortable stillinger og bløde flows. Vi laver også nogle gode taknemmelighedsøvelser, som vi kan have med os resten af ​​dagen. Denne klasse er vigtig for at holde sig i god balance og ro resten af ​​dagen.

Pranayama: Åndedrætsøvelser som berører og påvirker livskraften i os. En rolig time hvor fokus er på at prøve forskellige typer af vejrtrækningsøvelser.

Meditation: Kendskab til kroppen og andre meditative øvelser for at berolige sindet. Du får vigtige redskaber i løbet af denne time, til at sænke dit stressniveau, lande i en mere fysisk og mental afspænding og få et fokuseret og klart perspektiv på tingene.

Yoga Nidra: En guidet meditationsteknik for at få din krop til at slappe helt af og opløse psykiske og fysiske spændinger. I lighed med meditation hvor din bevidsthed flyttes rundt i din krop, vil jeg guide dig gennem denne time med min stemme, mens du ligger afslappet i Shavasana (fladt liggende på ryggen på din yogamåtte). Nidra betyder søvn og det er en god mulighed for at finde sig selv i en tilstand mellem at være vågen og at sove - også kaldet en yogisk søvn. 

Yin Yoga: En af de mest stille former for yoga med både siddende og liggende stillinger. Fokus i yin yoga er at lade hele kroppen slappe af, for at frigøre eventuelle spændinger i led og bindevæv. Hver stilling holdes i flere minutter for at stimulere kroppen, hvilket beroliger både krop og sjæl, samtidig med at du mindsker stress og angst.

Hatha yoga: Yoga med fokus på stillinger hvor du smelter sammen med stillingen langsomt og gnidningsløst. Til dig der ønsker at øge mobiliteten og lære mere om skønne yogastillinger (stående, siddende og liggende). Alle stillinger holdes i lange og bløde vejrtrækninger. Hatha yoga er en forening af krop, sjæl og sind, men også en balance mellem aktivitet og hvile.

Vinyasa Yoga: I Vinyasa Yoga bevæger vi os mellem stillinger gennem dit åndedræt som viser vejen – et flow der giver dig varme, styrke, balance og en behagelig vidunderlig kraftfuld energi. Timen er bygget op over et tema og der er elementer af leg og udfordring for dem som har lyst.

Vinyasa Healing: En dynamisk fysisk og kraftfuld form for yoga. En flydende og stærk Vinyasa for at øge blodcirkulationen og din vejrtrækning med efterfølgende afspænding, hvor healing og massage indgår. I denne praksis øger du smidighed, styrke og får en større forståelse for kroppen og hjernen. 

Danseyoga: En skøn klasse til at kunne kombinere skøn dans og yoga. Timen er afslappet og er inspireret af simple dansekoreografier, kombineret med Hatha-stillinger. Glæde og frihed er nøgleordene i hele timen. Et skønt koncept hvor du tager udgangspunkt fra din måtte og med legende bevæger dig rundt for kreativt at bruge din krop i skønne bevægelser.

DanceEnergyYoga: Her følger du hjerteslag og rytmen i dine vejrtrækninger fra start til slut. Frigørende dans kombineret med synkronisering af åndedræt og yogastillinger. Vi smelter os ind i yogaens magiske verden og lader vores latter og åndedræt guide vores kroppe rundt i vidunderlige bevægelser. En energisk time med et godt flow.


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres efter ankomst.


Hvem kan deltage?

Vores træningshoteller passer til alle som kan lide en aktiv ferie og en aktiv livsstil, uanset niveau. På et sportshotel kan du altid finde nye træningsmakkere, uanset om du rejser selv, med venner, eller som familie. Følg med på en spændende ferie fyldt med træning, hvor der også er rig mulighed for afslapning.


Hvordan booker jeg, og hvor meget koster det? 

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dem, der bor på det pågældende hotel i den aktuelle uge for gæsteinstruktøreren. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen, hvorefter du booker din rejse som normalt. Ingen forhåndstilmelding er nødvendig for at deltage i sessionerne.  

* Nogle af sessionerne med den aktuelle gæsteinstruktør på Playitas Resort kan være mod et ekstra gebyr, i henhold til Playitas’ almindelige program.


 

Information om ugen

Pris: Al træning med gæsteinstruktøren i løbet af ugen er gratis, når du booker en rejse til hotellet i den pågældende uge.   

* Nogle af sessionerne med den aktuelle gæsteinstruktør på Playitas Resort kan være mod et ekstra gebyr, i henhold til Playitas’ almindelige program.

Afrejselufthavn: København, Billund

Dato og hotel:
1.-8. okt. 2023, Levante - powered by Playitas

22.-29. dec. 2023, La Pared - powered by Playitas

Dette er inkluderet:

  • Alle hold med gæsteinstruktøren
  • Aktiviteter i henhold til hotellets faste program
  • Topklasse hotel & træningsfaciliteter

Book Playitas Resort

Book Levante - powered by Playitas

Book La Pared - powered by Playitas

Kontakt: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren

Frida Wirsén

Om Frida

Sundhedsinspiratøren, Frida fra Sverige har dyrket yoga i mere end 20 år og har undervist i Hatha, YinYoga, Yoga Nidra og Vinyasa i mere end 12 år. Med sit eget firma "YogaByFrida" har hun etableret sine egne yogakoncepter, som DanceYoga, DanceEnergyYoga og VinyasaHealing, der giver en vidunderlig kombination af yogastillinger og dansekoreografier. Som en af ​​Sveriges dygtigste yogainstruktører leverer Frida altid ægte glæde og passion for sin yoga og har to år i træk været nomineret som årets forbillede og årets holdtræningsinstruktør. Frida forsker desuden indenfor medicin- og idrætsvidenskab og har blandt andet studeret i temaet: “Kan yoga reducere stress og motivere til øget fysisk aktivitet?” 

Instagram @yogabyfrida


Om hotellerne

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er vores nyeste powered by Playitas-hotel. Her er der tale om et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familien, par, enlige rejsende og højt præsterende sportsfolk, ligesom det også egner sig til den almindelige motionist. Her bestemmer du selv tempoet og kan træne så meget eller så lidt, som du vil, og det bedste er, at de fleste aktiviteter er inkluderet i prisen under konceptet "Sports Inclusive". Levante - powered by Playitas ligger på Rhodos' østkyst og har en perfekt beliggenhed i rolige omgivelser, direkte på Afandou-stranden. Med en uovertruffen vifte af sports- og træningsmuligheder, en dejlig sandstrand, høj hotelkomfort og generøse poolområder, får du alt, hvad du behøver for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Læs mere om Levante - powered by Playitas

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas