Zumba and Dance Fitness

Irina Cernova

Er du klar på en aktiv uge fyldt med glade rytmer? Den dygtige og erfarne Irina er i denne uge klar til, at give dig en danseoplevelse for livet. Du kan være på alle hold, uanset hvad erfaring du har med dans. Alle timer handler om at have det sjovt samtidig med, at man måske udfordrer sig selv. Du vil helt sikkert lære nogen nye dansetrin sammen med Irina, hvor der er fuld fokus på Zumba, rytmer og dansetrin!


Holdbeskrivelser

Zumba ® - denne klasse er for alle og enhver krop. Hver klasse er som en fest! Vi tager "arbejdet" ud af træningen ved at blande lavintensive og højintensive bevægelser til en intervalstil, kaloriebrændende dansefitnessfest. Når først latin- og verdensrytmerne tager over, vil du se, hvorfor Zumba® Fitness-timer ofte kaldes motion i forklædning. Det er træning for hele kroppen der kombinerer alle elementer af fitness - cardio, muskelkonditionering, balance og fleksibilitet, boostet energi og lykke!

Fitness Mavedans for hele familien – gør dig klar til endnu en sjov og svedig klasse, hvor Irina vil introducere dig til de magiske, men udfordrende moves fra mavedansens verden. I løbet af klassen vil du lære nogle grundlæggende mavedansebevægelser og inkorporere dem i nemme koreografier.

80'er vs 90'er danseklasse – hvilket hold er du? Deltag i denne dansetime og bevæg din krop til de kendte sange fra fortiden. Irina vil bringe dig tilbage til dansegulvet i din yndlingsklub. Dresscode: 80s/90s (du vælger et hold)

Dancing Queen – Journey with ABBA – denne dansetime handler om ABBA – den ikoniske svenske supergruppe fra 1970'erne, der stadig er meget populær i dag. Irina vil lære dig et par nemme, men sjove koreografier til de bedste sange fra denne gruppe. Er du klar til at vække din Dancing Queen?


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2–3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres efter ankomst.


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller passer alle der synes om en aktiv livsstil og rejser du alene, vil du aldrig være ensom. På et sportshotel er det altid let at finde nye træningsbekendtskaber og ligesindede. Følg med på en træningsrejse med et fuldspækket program og deltag i det du vil. Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau og du bestemmer selv tempoet undervejs. Fra 15 år.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træningen er gratis for dig der bor på det valgte hotel i den pågældende uge. Klik på det blå bookinglink og gå til den aktuelle dato for træningsugen. OBS! Visse træningspas kan være mod betaling grundet stor efterspørgsel og et mindre antal pladser.

Information om ugen

Book din rejse til hotellet i den pågældende uge, og deltag på træningen. Visse træningspas på Playitas kan dog være mod betaling. 

Dato og hotel:

13.-20. okt 2024, Porto Myrina - powered by Playitas

Dette indgår:                

  • Dans med Irina
  • Hotel- og træningsresort i topklasse

Book Aqua Vista - powered by Playitas

Book Porto Myrina - powered by Playitas

Kontakt: sports@apollorejser.dk  


Om instruktøren og hotellet:

 

Irina Cernova

Irina Cernova

Irina er Zumba® og dansefitness instruktør/koreograf, fra København og har mere end 15 års erfaring i bagagen. Efter at have undervist i næsten alle Zumba-programmer i de sidste 10 år, er det stadig hendes aller største passion. Hendes elever kalder hende "energibomben" og beundrer hendes positive indstilling og optimisme, men Irinas hemmelighed er enkel: hun giver alltid sig selv 101 %, mens hun underviser og er altid inspireret af hver person, der træder ind til timen.

Udover Zumba underviser Irina også i mavedans, reggaeton, bachata, solo latina og andre dansefitness-programmer, organiserer masterclasses, udendørsklasser, temadansefester og events. Hun har desuden tidligere organiseret danserejser og undervist i dansemesterklasser rundt om i Europa.

Følg Irina på Instagram @irinacernova

Følg Irina på Facebook 

 

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padel på et af hotellets tre nye padelbaner.

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas