Dance Party med Swedish Training Camp

Playitas Resort, Fuerteventura

Forestil dig Studio 54 i New York, musikken brager ud af højttalerne, dansegulvet er fyldt med mennesker, der bevæger sig i takt til musikken. Det er svedigt, der er højt til loftet, og du kan stoppe med at drømme NU. Drømmen er ved at gå i opfyldelse, og vi forbereder os på en fed dansefest på Fuerteventura og Playitas Resort. 


Om rejsen

Med ikke mindre end 24 dansehold i løbet af ugen kan du lære eller øve dine færdigheder i salsa, disco, jive, bollywood, bachata, samba, latinamerikanske rytmer, zumba, trommer, dansefitness og aerobic og meget, meget mere. Vi vil også tilbyde power walks og stretch and relax-sessioner. Det er selvfølgelig også muligt at bruge hotellets fitnesscenter og andre træningsfaciliteter, hvis man har lyst til det.

Petra Alm Johansson med et team, der tidligere har arbejdet sammen med Dance Party i Grækenland og Varberg ved flere lejligheder, vil sørge for, at vi får det fedeste og sjoveste dansegulv nogensinde. Andre instruktører vil blive præsenteret inden længe. Ud over danseundervisningen vil ugen byde på temaaftener, hvor et af ugens temaer vil være DISCO, med alle mulige detaljer, der hører til temaet.

Du får også mulighed for at høre et foredrag med Petra PT Alm Johansson "Alt er muligt, hvis du bare har besluttet dig". Vi vil også afholde vores populære muskelquiz, have skøn eftertræning, solbade og have mulighed for at tilbringe en hel uge sammen med ligesindede.


Ugens program

Det fulde program er tilgængeligt 2 uger før afrejse.

Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i programmets indhold og tider.


Hvem kan deltage?

Denne rejse er for alle, der elsker at danse, uanset niveau og tidligere danseerfaring, og der kræves ingen forkundskaber.


Om Swedish Training Camp

Swedish Training Camp er en del af virksomheden Golden Wellness AB, som ejes og drives af Petra og Håkan. Både Petra og Håkan arbejder fuldtid med event- og træningsvirksomheden Golden Wellness. Swedish Training Camp har visionen: "At få så mange mennesker som muligt i bevægelse og få dem til at forstå de positive effekter af det". Det skal være sjovt, enkelt og svedigt og inspirere til trænings- og livsglæde, til at tænke enkelt og ikke komplicere tingene, og til at turde gå uden for boksen, lave en high five og udfordre sig selv! Swedish Training Camp har mange års erfaring med at arrangere træningsrejser (over 50 træningsrejser i bagagen) og som lejede instruktører for andre træningsfirmaer.

Priser fra: 10.998,-

Dato: 14.-21. marts 2025

Hotel: Playitas Resort

Afrejse fra: København & Billund

Dette indgår:                             

  • Fly tur/retur
  • Mad om bord på flyet
  • Bagage + håndbagage
  • Transfer tur/retur
  • Indkvartering i delt dobbeltværelse på Playitas Resort
  • Halvpension (morgenmad og aftensmad)
  • Lederstyret træning i henhold til det svenske Training Camp-program
  • Hotel og træningsfaciliteter i topklasse
  • * Enkeltværelsestillæg på 2.500,-

Værd at vide om grupperejser

BOOK HER
Deadline for booking 28. februar 2025, eller tidligere, hvis arrangementet er fuldt booket.

Kontakt: sports@apollosports.dk


Om instruktørerne


 

Petra Alm-Johansson

Petra Alm Johansson, Grundlægger af den svenske træningslejr. Over 150 rejser i bagagen. Energi-mennesket fra Halmstad, der arbejder fuldtid som personlig træner, gruppetræningsinstruktør, sundhedsinspirator og foredragsholder på sit eget center Golden Wellness i Varberg og i udlandet. Lær dette energibundt at kende på turen, hvor Petra vil få jer til at føle jer som stjerner, komme ud af jeres komfortzone og følge med strømmen.


Om hotellet

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas