WOD & Cardio week

Espen Berget

I denne uge har du mulighed for at træne med en erfaren styrke- og konditionsinstruktør og norsk OCR-mester, Espen Berget, på vores nyåbnede Sportshotell Monte Feliz på Gran Canaria. Det bliver en god blanding af styrke og kondition, og han lover, at der vil være fokus på udvikling og mestring kombineret med en god portion sjov.


Holdbeskrivelser

WOD står for Workout of the day og er funktionel træning med en blanding af styrke og kondition, men det kan også være sessioner, der kun fokuserer på en af delene.

Funktionel fitnesstræning er en session, der er inspireret af konkurrenceformen Hyrox. Den omfatter løb, kælkeskub, kælketræk, skierg, rowerg, wall-balls, burpee broad jump, lunges og farmers carry. En hård og intensiv session.

Sports Basecamp er træning, der er inspireret af grundtræning til forskellige sportsgrene. Øvelser, der blandt andet arbejder med styrke, kondition, balance og koordination. Træning, som både er præstationsfremmende og skadesforebyggende. En arbejdsperiode på 45 sekunder med 15 sekunders hvile mellem hver øvelse.

Indoor cycling er 45 minutters intervaltræning til fængende musik. Vi arbejder på forskellige dele af intensitetsskalaen og gennemgår både tung og let pedalering.

Social jogging er en let løbetur i de smukke, nærliggende omgivelser. I et roligt tempo er der fokus på at finde et behageligt og godt flow og lære andre ligesindede at kende.

Løbeinterval er intervalløb på strandpromenaden. Opvarmning, samlet træktid på ca. 20 minutter sammen og nedjog. Vi løber frem og tilbage på samme strækning, så ingen bliver tabt for hinanden. Træningen er derfor velegnet til alle, uanset niveau.

Trail Run er en løbetur op ad de nærmeste bjergtoppe. Tempoet er roligt, men det er en session, hvor du bør have løbet lidt før for at kunne deltage. Bakkerne er stejle og tunge. Du bør medbringe noget at drikke og en let snack.

Info om ugen

Pris: Al træning i denne uge indgår i prisen, når du booker et ophold på det pågældende hotel i denne uge.

Dato & hotel:

14.-21. dec. 2024 Monte Feliz, Gran Canaria

Afrejse fra:                       
København & Billund

Dette er indgår:                     

  • Al træning i denne uge foregår med gæsteinstruktøren.
  • Aktiviteter i henhold til hotellets eget program
  • Top hotel & fitnesscenter.

Book Monte Feliz

Kontakt os: sports@apollorejser.dk


Program

Gæsteinstruktøren har 2-3 timer hver dag, med undtagelse af ankomst- og afrejsedage. Programmet præsenteres på stedet på hvert hotel


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage i de forskellige klasser, uanset niveau. Instruktøren sørger for, at der er plads til alle, og at alle får en dejlig og oplevelsesrig ferie. Du skal dog være mindst 15 år gammel.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er indgår for dem, der bor på det pågældende hotel i gæsteugen. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til datoen for træningsugen, og så skal du bare booke din rejse som normalt. Det er ikke nødvendigt at forhåndsreservere for at deltage i undervisningen.


Om instruktøren


 

Espen Berget

Espen Berget

Espen har en grad i idrætsvidenskab og 7 års erfaring som træner og instruktør.  Han brænder for at have det sjovt med motion. Til daglig er han ansvarlig for træning og teambuilding i Folkehallerne. Han kombinerer dette med at være en hårdtarbejdende topatlet i forhindringsbanesporten OCR. I 2023 blev han norsk mester og har deltaget i både verdens- og europamesterskaberne. Espens undervisning fokuserer på udvikling og mestring, kombineret med en god portion sjov!


Hotellet


 

Monte Feliz

Monte Feliz er beliggende på en bakke i Bahia Feliz på den sydlige del af øen og byder på helt nye sportsfaciliteter og udstyr i topklasse; fitnessrum, WOD-box, yoga, holdtræning, tennis, padel, pools og cykelcenter samt vandsport. Den høje beliggenhed i Bahia Feliz er enestående, og mulighederne for gruppe- og individuel træning er omfattende - både til lands og til vands. Som på alle vores Apollo Sports-hoteller er der garanti for et højt niveau af service, sportsinfrastruktur, træning og sund mad.

Læs mere om hotel Monte Feliz »