Kombinationsrejser

Når du rejser med os, kan du ofte kombinere to eller flere rejsemål under én og samme rejse. Det er den nemmeste måde at opleve mest på ferien og lære et land bedst at kende. Du kan booke en rejse til et af vores solrige rejsemål og nyde livet på stranden, og siden rejse videre til et andet rejsemål for mere sol og strand. Der er selvfølgelig også mulighed for at kombinere din sol- og strandferie med en storbyferie.

Her ser du hvilke kombinationsrejser, du kan tage på med Apollo. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis vi skal hjælpe dig med at booke en kombinationsrejse, eller hvis du har specifikke ønsker om en kombination.

OBS! Efter destinationerne står der en parentes med lufthavnsforkortelser.
Cph = København, Bll = Billund, Aal = Aalborg

 

Book kombinationsrejser

70 13 33 00
Mandag-fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-15.00
Søndag: 10.00-15.00

Book kombinationsrejse online


Book kombinationsrejser til disse rejsemål:

Thailand

I Thailand tilbyder vi flere forskellige kombinationsrejser. Hvad siger du f.eks. til at kombinere den myldrende og fascinerende storby Bangkok med Hua Hin eller Koh Samui – hvor der er fokus på sol, strand og afslapning?

Kombinationsmuligheder i Thailand

Vietnam

Oplev landet med de venlige mennesker! Vietnam har både fantastisk byliv i Saigon og paradisstrande og afslapning i Phan Thiet. Og du kan opleve begge dele med en kombinationsrejse i Vietnam.

Kombinationsmuligheder i Vietnam

Spanien

I altid skønne Spanien kan du kombinere en uge Tenerife med en uge på smukke La Gomera, som viser dig en ny og uberørt side af de Kanariske Øer.

Kombinationsmuligheder i Spanien

Emiraterne

Kombinér to fantastiske hoteller der er indbegrebet af luksus! Oplev Hotel Ritz-Carlton Al Wadi Desert og fantastiske Waldorf Astoria Ras al Khaimah

Kombinationsmuligheder i Emiraterne

Kombinationsrejser der kan bookes fra primo 2020

Kombinationsrejser i Egypten

Vil du opleve mere af skønne Egypten, så kan du kombinere et spændende krydstogt på Nilen i Egypten med skønne badedage i Hurghada eller El Gouna - det er helt op til dig, hvad du har lyst til!

Kombinationsmuligheder i Egypten

Grækenland

Vi tilbyder et stort udvalg af kombinationsmuligheder i Grækenland. Kombinér for eksempel badeparadiset Naxos med billedskønne Santorini, eller måske Skiathos og Skopelos?

Kombinationsmuligheder i Grækenland

Kroatien

Kombinér for eksempel Makarska Riviera med Brac, øen der charmerer alle. Vi tilbyder også fantastiske skærgårdskrydstogter, som du kan kombinere med et ophold i land. En perfekt måde at lære Kroatien at kende.

Kombinationsmuligheder i Kroatien