Rejseinspiration

Glem alt om charterfordomme som grisefester, bæltetasker og Hawaian Tropic sololier. Med byer som Meloneras, Maspalomas og Puerto Mogan langs øens sydkyst tager Gran Canaria førstepladsen som De Kanariske Øers absolut centrum for dig, der har smag for livets goder.

Las Palmas er en perle på Gran Canaria som har fået medvind i sejlene. Her findes øens bedste strand, billigste shopping og det bedste udbud af forlystelsesliv. Ønsker du at kombinere storbyliv med sol og strand, skal du rejse til Las Palmas.

Santorini er en af de smukkeste øer i Grækenland. Den er bl.a. kendt for sine smukke omgivelser og fantastiske solnedgange ved Oia.

Naxos er den største af Kykladerne, og man kommer hertil med båd fra Santorini. Øens landskab er meget varierende med høje bjerge, små byer og dybe grønne dale.

Vida vyer

Shop LØs PÅ GRAN CANARIA

Hvornår har du mere tid til rigtig god shopping, hvis ikke på ferien? Gran Canaria har desuden har en betydeligt lavere skat på varer end herhjemme (syv procent) – og det giver bare endnu en god grund til at slå til. 

Hvis du ønsker en afslappende ferieoase, så skal du rejse til Maspalomas. På den kilometerlange sandstrand trives børnefamilier og solnydere. Det er en dejlig og anderledes oplevelse at gå i de smukke sanddyner i Maspalomas-ørkenen. Lille og elegante Meloneras er en af Gran Canarias mest trendy feriebyer. Her ligger de eksklusive hoteller, de finere restauranter, en masse barer og et førsteklasses kasino.

Wadi Rum er et paradis for naturelskere, og anses af mange for at være et af verdens mest fascinerende ørkenlandskaber.

Den kroatiske skærgård viser sig fra sin smukkeste side - søsiden. Rejsen starter i Split og tager dig med på syv herlige dage i det turkise Adriaterhav, hvor du vil opleve skjulte badebugter og øernes pittoreske havne.

Kilometerlange strande med blødt sand, som er skabt til at bygge fine sandslotte. Aqualand med betagende vandattraktioner, som opfylder både små og store drømme. Derudover er der en skøn velkommende atmosfære, et behageligt klima året rundt og ikke mindst mad, der passer til børn i alderen 0 til 100 år. Velkommen til Gran Canaria -- øen som er perfekt til en familieferie.

I Bulgarien finder du fantastiske brede og rene sandstrande, en smuk natur og rigtig god mad og vine. Her er der plads til både børnefamilien og festaberne!

Fuerteventura tilbyder et perfekt vejsystem med gode, asfalterede veje. Cykelruterne varierer fra 2 til 6 timer og er mellem 50 og 160 km lange.

Varaderos kridhvide strande og Havannas specielle byatmosfære. Hvad end du vælger, vil du snart opdage, at på Cuba er alt anderledes.