Dance Party med Swedish Training Camp

Porto Myrina – powered by Playitas, Limnos

Forestil dig Studio 54 i New York, musikken brager ud af højtalerne, dansegulvet er fyldt med mennesker, der bevæger sig i takt til musikken. Sveden drypper, der er højt til loftet, og du kan stoppe med at drømme NU. Drømmen går i opfyldelse, og vi lader til en fed dansefest i Grækenland i Porto Myrina - powered by Playitas.


Om rejsen

Med ikke mindre end 24 danseklasser i løbet af ugen kan du lære eller øve dine færdigheder i Salsa, disco, jive, bollywood, Bachata, samba, latinamerikanske rytmer, zumba, trommer, dancefitness & aerobic. samt meget meget mere. Vi vil også tilbyde powerwalks samt stretch- og afspændingssessioner. Der er naturligvis mulighed for at benytte hotellets fitnesscenter og øvrige træningsfaciliteter, hvis man ønsker det.

Trion Kristjan Lotus, Petra Alm Johansson & Maria Beijerstam som tidligere har arbejdet sammen med Dance Party i Varberg sørger for, at vi har det sejeste og sjoveste dansgulv ever.

Udover dansetimerne vil ugen indeholde temaaftener, hvor et af ugens temaer vil være DISCO, med alle detaljer som den røde løber, bling bling & diskokugle.

Du vil også komme til at lytte til et foredrag af Petra PT Alm Johansson "Allt går om man bara har bestämt sig”.

Et højdepunkt udover al dansen er, at vi tager dig med på en vandretur til den anden side af øen. Der nyder vi en fantastisk græsk frokost, som vores venner på denne hyggelige restaurant tilbereder til os (mod merpris). Vi har også tid til svømning, is i byen og hyggelige små stop undervejs.

Vi vil også gennemføre vores popmusikquiz, dejlig eftertræning, sol, svømning & mulighed for at tilbringe en hel uge med ligesindede.


Ugens program 

Programmet præsenteres snarest. 

Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i programmets indhold og tidspunkter. Komplet program modtaget 2 uger før afrejse.


Hvem kan deltage?

Denne rejse er for alle, der elsker at danse, uanset niveau og tidligere danseerfaring, og der kræves ingen forkundskaber.


Om Swedish Training Camp

Swedish Training Camp er en del af virksomheden Golden Wellness AB, som ejes og drives af det svenske par, Petra og Håkan. Både Petra og Håkan arbejder med events og træningsvirksomheden Golden Wellness på fuld tid. Swedish Training Camp har visionen, "At få så mange mennesker som muligt i bevægelse og få dem til at forstå de positive effekter af det". Det skal være sjovt, enkelt og svedigt. Swedish Training Camp har mange års erfaring med at arrangere træningsrejser (over 50 træningsrejser i bagagen) , og hjælper ligeledes andre træningsvirksomheder med deres træningsevents. Petra og Håkan startede med at tilbyde trærningsrejser igennem Apollo i Sverige, hvilket hurtigt blev en succes og dette har Apollo i Danmark ligeledes gjort med stor succes og mange deltagere.

Pris fra: 10 698,- pr. person

Dato: 15.-22. sept. 2024

Hotel: Porto Myrina – powered by Playitas

Afrejse fra: København

Dette indgår:                                     

  • Fly tur & retur
  • Mad om bord på flyet
  • Bagage + håndbagage
  • Transfer tur & retur
  • Ophold i delt dobbeltværelse på Porto Myrina – powered by Playitas
  • Halvpension (morgenmad & middag)
  • Træning med instruktør og andre aktiviteter ifølge program med Swedish Training Camp
  • Goodiebag
  • Hotel og træningsfaciliteter i topklasse

*rejser du alene kommer der enkeltværelsestillæg på 2.700,-

BOOK
Sidste dag for booking 1. september 2024, eller tidligere hvis der er udsolgt.

Kontakt os: sports@apollorejser.dk


Om instruktörerna 


 

Petra Alm-Johansson

Petra Alm Johansson,  Grundaren av Swedish Training Camp. Över 150 resor i bagaget. Energiknippet från Halmstad som jobbar på heltid som PT, gruppträningsinstruktör, hälsoinspiratör och föreläsare på egna anläggningen Golden Wellness i Varberg och utomlands. Lär känna denna energiknippe under resan där Petra kommer få Er att känna Er som stjärnor, komma utanför komfortzonen och go with the flow.

Kristjan Lotus, Proffsdansaren från Lettland som gjorde sitt första dansjobb i Sverige med Rhapsody in Rock 2006. Varit med i Lets dance i 7 år där han stått på pallen några gånger och vunnit en gång med Jessica Andersson. Dans är hans hobby, jobb, passion och kärlek i livet. Nu kan du lära känna Kristjan mer under resan där han kommer lära oss sina bästa kunskaper och sprida en otrolig glädje i sina energifyllda danspass.

Maria Beijerstam, Zumba-dronningen fra Varberg i Sverige, der hver uge glæder varbergboerne med dans på Golden Wellness. Marias passion for dans smitter. Lær Maria mere at kende i løbet af ugen. Hun har en passion for latinamerikanske rytmer, det swinger, det er sjovt og med Marias fantastiske drive & pep vil du aldrig forlade dansegulvet.


Om hotellet

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padel på et af hotellets tre nye padelbaner.

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas