HIIT Week

Wissam & Renate

Tag med os ud i solen og varmen, og træn sammen med Wissam og Renate! Velkommen til en hård træningsuge i et dejligt klima og med træningsfaciliteter i topklasse! Gør dig klar til en uge fyldt med sol, sved og latter!


Holdbeskrivelser

WOD betyder workout of the day og er en helkropstræning, hvor vi bruger vores egen kropsvægt og frie vægte.

HIIT står for High Intensity Interval Training og er en kort, men effektiv træning. I 45 sekunder giver vi alt, hvad vi har, hviler i 15 sekunder og bruger 8 forskellige øvelser, som vi laver i tre runder.

HYROX er et træningspas med specifikt fokus på de øvelser, der forekommer i træningsdisciplinen, og vi arbejder med både teknik og udholdenhed.

BBB er en session, hvor vi fokuserer på underkroppen i et cirkulært eller AMRAP (så mange runder som muligt) format.


Program

Gæsteinstruktøren holder 2-3 lektioner hver dag, undtagen på ankomst- og afrejsedagen. Programmet præsenteres på stedet på hvert hotel. 


Hvordan booker jeg, og hvad koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dem, der bor på det pågældende hotel i den uge, hvor gæsteopvisningen finder sted. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen, så booker du bare din rejse som normalt. Det er ikke nødvendigt med forhåndstilmelding for at deltage i holdene.

* Nogle af holdene med den aktuelle gæsteinstruktør på Playitas Resort kan være mod et ekstra gebyr i henhold til Playitas' almindelige program.

Info om ugen

Pris: Al træning i løbet af ugen er gratis og er indgår i prisen, når du booker en træningstur til det relevante hotel i denne uge.

Dato og hotel: 20.-27. august 2024, Playitas Resort

Afrejse fra: København

Hvad indgår i prisen?

  • Al træning i løbet af ugen med gæsteinstruktørerne
  • Hotel og træningsfaciliteter i topklasse
  • Aktiviteter i henhold til hotellets faste program

Book Playitas Resort

Kontakt os: Sports@apollorejser.dk 

 


Om instruktøren


 

Wissam

Wissam har trænet siden barndommen og har haft sit eget fitnesscenter i Assendelft i 5 år.

Renate

For ca. 5 år siden lagde Renate sin livsstil om og begyndte med HIIT-træning efterfulgt af løb. Nu har Renate deltaget i HYROX 9 gange, herunder to verdensmesterskaber, og løbet to maratonløb. Sport er deres passion, og de elsker at gøre motion tilgængelig for alle. Deres dag er fuldendt, når de ser nogen gøre fremskridt og have det sjovt under deres træningssessioner!

 


Om hotellet


 

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas