Yoga, Pilates and Strength Week

Louise Maabjerg

Louise Maabjerg er en erfaren og dygtig yoga- og styrketræningsinstruktør fra Norge. Hvis du ikke har dyrket yoga før, er denne uge en god mulighed for at lære yoga at kende på en tryg og god måde. Derudover vil der være forskellige styrkeklasser, hvor du kan få pulsen op og mærke dine muskler arbejde.


Holdbeskrivelser

Vinyasa yoga er en flowklasse med fokus på vejrtrækning sammen med bevægelse. Vi arbejder med solhilsen, balance og styrke samt hofteåbnere og afspænding.

Yin yoga er en rolig klasse med fokus på vejrtrækning og nærvær. Vi holder hver øvelse i 3-6 minutter. I løbet af timen forklarer jeg fordelene ved øvelserne, og hvilke chakraer de påvirker. Fokus på hofter, ryg og skuldre.

Power Pilates er en energisk og sjov pilatestime med øvelser for ryg, sæde/lår og mave.

Pilates Hiit er en klasse, hvor vi arbejder med velkendte pilatesøvelser i 45 sekunder og holder 15 sekunders pause, 10 øvelser og 4 blokke.

Power er udholdenhedsstyrketræning for hele kroppen. Øvelser som squats, dødløft, brystpres, lunges, triceps, skulderpres osv. Vi arbejder med alle de store muskler i kroppen med i alt ca. 700 gentagelser.

BOX er en bokseklasse med grundslag, lige slag, hooks og uppercuts. Vi arbejder også med sparkeøvelser som roundhouse kicks. Forskellige intervaller og fitnesselementer i timen.

Crosstraining her kører vi hver anden styrke- og konditionsøvelse med 9 stationer og 4 runder, 45 sekunder og 15 sekunders pause. 

ABS arbejder vi med kernemusklerne i 10 forskellige øvelser. Vi arbejder i 40 sekunder og har 20 sekunders pause, 2 øvelser pr. blok og 5 blokke i alt.

Info om ugen

Pris: Al træning i denne uge er inkluderet i prisen, når du booker et ophold på det pågældende hotel i denne uge.

Dato & hotel:

1.-8. sept. 2024 Levante –  powered by Playitas, Rhodos.

Afrejse fra: København & Billund

Dette indgår:                     

  • Al træning i denne uge foregår med gæsteinstruktør Louise.
  • Aktiviteter i henhold til hotellets eget program
  • Top hotel & fitnesscenter.

Book Levante – powered by Playitas  

Kontakt os: apollo@apollorejser.dk


Program

Gæsteinstruktøren har 2-3 timer hver dag, med undtagelse af ankomst- og afrejsedage. Programmet præsenteres på stedet på hvert hotel


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage i de forskellige klasser, uanset niveau. Instruktøren sørger for, at der er plads til alle, og at alle får en dejlig og oplevelsesrig ferie. Du skal dog være mindst 15 år gammel.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er inkluderet for dem, der bor på det pågældende hotel i gæsteugen. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til datoen for træningsugen, og så skal du bare booke din rejse som normalt. Det er ikke nødvendigt at forhåndsreservere for at deltage i undervisningen.


Om instruktøren


 

Louise Maabjerg

Louise Maabjerg

Louise har arbejdet som gruppefitnessinstruktør siden 2016 og har flere certificeringer i udholdenhedsstyrketræning, HIIT og yoga. Hun er en energisk, positiv og motiverende instruktør og har regelmæssige hold på SATS Kalbakken i Oslo ved siden af sit fuldtidsjob. 

Hun elsker at motivere, træne, inspirere og bidrage til bedre folkesundhed og har en oprigtig tro på, at træning giver folk et bedre liv, både mentalt og fysisk. Hun tror meget på teamwork, deling af erfaringer, energi og motivation. »Hvis man træner sammen i en gruppe, er det nemmere og mere sandsynligt, at man holder sin træningsaftale med sig selv. Hun har en vision om, at når vi arbejder sammen med gode værdier, klare mål og en god plan, som vi følger, er der ingen grænser for de resultater, vi kan opnå sammen. 


Hotellet


 

Levante - powered by Playitas

Her er der tale om et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familien, par, enlige rejsende og højt præsterende sportsfolk, ligesom det også egner sig til den almindelige motionist. Her bestemmer du selv tempoet og kan træne så meget eller så lidt, som du vil, og det bedste er, at de fleste aktiviteter er inkluderet i prisen under konceptet "Sports Inclusive". Levante - powered by Playitas ligger på Rhodos' østkyst og har en perfekt beliggenhed i rolige omgivelser, direkte på Afandou-stranden. Med en uovertruffen vifte af sports- og træningsmuligheder, en dejlig sandstrand, høj hotelkomfort og generøse poolområder, får du alt, hvad du behøver for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Læs mere om Levante - powered by Playitas