Om Apollo

Med Apollo kan du rejse til hele verden. Vi tilbyder et bredt udvalg af rejsemålrejsetyper og hoteller for at finde netop din drømmerejse. Vi arrangerer charterrejser, træningsrejser, krydstogter, rundrejser, grupperejser og kombinationsrejser. Hvis du foretrækker selv at pakke din storby- eller solferie selv med fleksibel rejselængde.

Vi vil give dig en fantastisk ferieoplevelse! Derfor får vi hjælp af vores gæster og hotelejere, så du som rejsende kan benytte dig af tidligere hotelgæsters meninger og bedømmelser.

Vi tager selvfølgelig ansvar for alle vores rejsende. Det betyder, at alle som køber pakkerejser med Apollo, er dækket af vores pakkerejsegaranti. Desuden arbejder vi for bæredygtige rejser og socialt ansvar. Apollo er den første nordiske rejsearrangør, der er certificeret efter Travelife's kriterier for rejsearrangører.

Om virksomheden

Siden vi startede i 1986, har vi gjort vores bedste for at skabe fantastiske ferieoplevelser.

Om virksomheden

Bæredygtige rejser

Sammen med gæster og samarbejdspartnere vil vi lægge grundlaget for en bæredygtig rejse.

Bæredygtige rejser

Vores rejsemål

Vi har rejser til hele verden - med et bredt udvalg af forskellige rejsetyper, der passer alle behov.

Vores rejsemål

Kontakt os

Kontakt os hvis du har brug for hjælp, har spørgsmål eller vil booke en rejse.

Kontakt os

Arbejd for Apollo

Vil du arbejde i vores udlandsorganisation. Læs mere om krav og andre karrieremuligheder.

Karriere hos Apollo Travel Group

Presseinformation

Her finder du aktuelle kontaktoplysninger, pressemeddelelser og billeder.

Presseinformation

Om Apollo og DER Touristik Nordic AB

Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører med cirka 900 medarbejdere og 1 mio. rejsende om året. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier og krydstogt samt fleksible rejser til hele verden, hvor du som kunde selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, Golf Plaisir, Lime Travel, Xtravel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, Der Touristik Nordic AB, en del af DER Touristik Group. Vi arbejder på bæredygtige rejser med et socialt ansvar og Apollo Rejser var først blandt de nordiske rejsearrangører til at modtage en holdbarhedscertificering baseret på organisationen Travelifes internationale kriterier for rejsearrangører.

Med Apollo Rejser, rejser du trygt og sikkert dækket af pakkerejseloven. Apollo Rejser er officielt registreret hos Rejsegarantifonden, som DER Touristik Denmark, Filial af DER Touristik Nordic AB (CVR 17435930) med registrering nr. 830.