Jumping fitness week

Charlotte & Betina

Kom og få sved på panden, smil på læben og få trænet hele kroppen igennem til det max populære HIIT Jumping Fitness!

Der vil med garanti blive lagt op til en svedig fest, masser af smil og masser af sprudlende endofiner til jeres ferie!

Gæsteinstruktørerne, Charlotte og Betina, har sammen haft diverse temaer og fester på trampolinen hjemme på Midtfyn i Danmark. ”Vi elsker at sprede og skabe en god stemning samt energi, ej at forglemme en hård træning med effekten af, at kroppen er brugt og rørt igennem på den fede måde, som efterlader én med energi og overskud”.


Holdbeskrivelser

Jumping fitness Basic (Let/Middel): Her bruges de 15 Jumping Fitness trin. Middel tempo og teknisk let og simpelt. Der er pauser hvor der er tid til at få luft og pulsen ned.

Jumping fitness Fatburner (Middel/Hård): Her er der ekstra fokus på forbrænding. Frisk tempo, lidt hurtigere bevægelser, hver 3 sang er en løbe sang. Teknisk, middel niveau. Ikke så lange pauser

Jumping fitness Jumping Fitness ((Middel/Hård): Her er vi i et frisk tempo, lidt mere koreografi incl. som minimum 2 stomping sange. Pauserne er ikke så lange.

Jumping fitness Jump/styrke (Middel): Hver sang er i frisk tempo så pulsen kommer op, hver anden sang er en styrketræning, hvor vi træner ben, baller, ryg, mave og arme. Motorisk let.

Jumping fitness TEMA: Instruktørerne vil i løbet af ugen køre et par hold med et gennemgående tema. Feks. 80’er 90’er PINK eller AVICII TEMA - hold øje med ugeprogrammet!


Program

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 hold hver dag, undtagen ankomst- og afrejsedagen. Programmet præsenteres på stedet på hvert hotel.


Hvem kan deltage?

Jumping Fitness er for alle, der har lyst til at få sved på panden og smil på læben. Jumping Fitness er grundet trampolinens affjering en meget skånsom træningsform og anbefales til alle, der har problemer med eks. hovedpine/migræne, nakke, ryg, hofte, knæ. Der er mange med særlige udfordringer/begrænsninger, som finder stor velvære i Jumpingen. Er du gravide eller har du lige født, fraråder vi Jumping Fitness. Vi råder dig til at vente 4-6 mdr efter fødsel, herefter vil Jumping Fitness være en fantastisk bækkenbundstræning.

Jumping Fitness frarådes endvidere i forbindelse med hjertesygdom.

Det er på eget ansvar at deltage til Jumping Fitness. Alle hold afholdes på engelsk. Udover gæsteinstruktørerens hold, kan du også deltage i hotellets regelmæssige udvalg af sportsgrene og aktiviteter.


Hvordan booker jeg, og hvad koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dem, der bor på det pågældende hotel i den uge, hvor gæsteopvisningen finder sted. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen, så booker du bare din rejse som normalt. Det er ikke nødvendigt med forhåndstilmelding for at deltage i holdene.

* Nogle af holdene med den aktuelle gæsteinstruktør på Playitas Resort kan være mod et ekstra gebyr i henhold til Playitas' almindelige program.

Info om ugen

Pris: Al træning med gæsteinstruktøren i løbet af ugen er gratis, når du booker en rejse til hotellet i den pågældende uge.  

* Nogle af sessionerne med den aktuelle gæsteinstruktør på Playitas Resort kan være mod et ekstra gebyr, i henhold til Playitas’ almindelige program.

Dato og hotel: 24. sep. – 1. okt 2024, Playitas Resort

Afrejse fra: København & Billund

Hvad indgår i prisen?

  • Al træning i løbet af ugen med gæsteinstruktørerne
  • Hotel og træningsfaciliteter i topklasse
  • Aktiviteter i henhold til hotellets faste program

Book Playitas Resort

Kontakt os: Sports@apollorejser.dk 

 


Om instruktørerne


 

Charlotte

Når Charlotte ikke arbejder i sin egen frisør salon i Årslev på Midtfyn, bruges der tid på trampolinen hvor hun i gennemsnit har 3-5 hold om ugen. Charlotte er uddannet jumping fitness instruktør i 2021 og har desuden taget uddannelsen i jumping fusion i 2022.

Betina

Arbejder som social og sandhedsassisten på lungemedicinsk på OUH, og når tiden ikke går med det, bliver den 3-4 gange om ugen brugt på trampolinen også i Årslev på Midtfyn. Betina er uddannet jumping fitness instruktør i 2021 og har desuden taget uddannelsen i jumping fusion i 2022.

 


Om hotellet


 

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas