Træningsuge

Mirah Damkjær

Velkommen til en træningsuge med solskin og højt humør! Du kan forvente en blanding af funktionel træning, traditionel styrketræning samt cardio. Gæstinstruktøren Mirah garanterer en fantastisk træning med fokus på bedre kropskontrol, smidighed, udholdenhed og styrke!


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 daglige træningspas, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres på rejsemålet.


Holdbeskrivelser

WOD: Workout Of the Day - hver dag er lig med en ny træning, så du hele tiden får variation i din træning. Funktionel træning med både vægtløftning og pulstræning. 

Endurance: For dig som kan lide at få pulsen op og arbejde med simple øvelser. Mindre tekniske øvelser og flere gentagelser og høj intensitet igennem hele timen. 

HIIT: HIIT står for “høj intensiv intervaltræning” og foregår i højt tempo i korte intervaller, hvor du får muligheden for at presse dig selv maksimalt. Der skiftes mellem øvelser som får pulsen højt op og syre øvelser.

Core & abs: for dig som ønsker at styrke din core - dvs. din kerne, som består af dine dybe mavemuskler og rygmuskler. En stærk coremuskulatur giver dig en flot kropsholdning og fladere mave.

Upperbody: fokus på at styrke overkroppen, primært fra navlen og op. Træningspassene varieres fra gang til gang, hvor der på hvert hold er særligt fokus på én af de store muskelgrupper på overkroppen.

Lowerbody: fokus på at styrke underkroppen, primært fra navlen og ned. Træningspassene varieres fra gang til gang, hvor der på hvert hold er særligt fokus på én af de store muskelgrupper på underkroppen. 

Booty: Fokus på at træne ben- og baldemuskulaturen samt at udføre øvelserne teknisk korrekt, hvor baldemuskulaturen bliver mest mulig aktiveret. Træningsformen består hovedsageligt at et styrkepas med middel til høj belastning. 

Cardio: træningen består primært af basis- og kropsvægtøvelser. Du vil med garanti få pulsen op i top på cardio-holdet. 

Mobility til dig som ønsker at blive mere smidig og forbedre din bevægelighed i andet træning. Der er fokus på udstræk, balance, åndedræt og forøgelse af din kropsbevidsthed. 

Kettlebell: til dig som elsker at træne med kettlebells eller ønsker at forbedre din teknik med kettlebells. Træningen består primært med brug af kettlebell. Hele kroppen bliver trænet og pulsen kommer op. 

Stretch & Relax: Inspireret af Yoga og Mindfulness, hvor der fokuseres på lange stræk af de store muskelgrupper, mens du fokuserer på åndedrættet og derved oplever en indre ro. 


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen.


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller passer alle, der elsker en aktiv livsstil. Hvis du rejser alene, vil du aldrig være ensom. På et sportshotel er det altid let at finde nye træningsbekendtskaber og ligesindede. Følg med på en træningsrejse med et fuldspækket program og deltag i det du vil. Alle kan deltage på de forskellige hold, uanset niveau og du bestemmer selv tempoet undervejs. Fra 15 år.


 

Info om ugen

Pris: Det er gratis at deltage, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

Dato & hotel:

4.-11. jan 2025, Monte Feliz

 Dette indgår:

  • Al træning med Mirah Damkjær
  • Hotel & træningsresort i topklasse

Book Monte Feliz

Kontakt os: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren & hotellet


 

Mirah Damkjær

Mirah Damkjær: 'Jeg er en entusiastisk eventyrlystig kvinde, som brænder for at formidle & inspirere andre til at leve en ’sund livsstil’, som for mig indebærer: mentalt velvære, træning, god søvn og nærende kost. 

Jeg har i de seneste 12 år beskæftiget mig indenfor fitness branchen og elsker at udleve min instruktør- og personlig træner uddannelse. Til dagligt er jeg selvstændig content creator/influencer. På Instagram, TikTok og min podcast ‘Udvid Din Horisont’ deler jeg inspiration til, hvordan vi får squeezet det bedre ud af livet og optimere vores sundhed. Ligeledes deler jeg min hverdag og mit liv ude op landet, fuld af idyl, hvor jeg bor sammen med min kæreste og vores to kattebørn. 

Mirah har flere gange været gæsteinstruktør for Apollo Sports med stor succes og har desuden sine egne træningscamps til vores træningshoteller. Med Mirah får du altid et smil på læben og en både sjov og social uge, glæd dig til at træne med Mirah. 

Følg Mirah på instagram: @mirahdamkjaer

Monte Feliz

Monte Feliz er beliggende på en bakke i Bahia Feliz på den sydlige del af øen og byder på helt nye sportsfaciliteter og udstyr i topklasse; fitnessrum, WOD-box, yoga, holdtræning, tennis, padel, pools og cykelcenter samt vandsport. Den høje beliggenhed i Bahia Feliz er enestående, og mulighederne for gruppe- og individuel træning er omfattende - både til lands og til vands. Som på alle vores Apollo Sports-hoteller er der garanti for et højt niveau af service, sportsinfrastruktur, træning og sund mad.

Læs mere om hotel Monte Feliz »