Træningsuge med Mirah Damkjær

Byd velkommen til en træningsuge med høj solskin og humør! Du kan forvente en blanding af crossfit inspireret træning, traditionel styrketræning samt cardio. Du får mulighed for at forbedre din mobilitet og smidighed, samt kropsbevidsthed. Jeg garanterer dig en fantastisk træning, hvor du forbedrer dit standpunkt, uanset niveau. Ikke mindst kan du forvente at gå fra timen i bedre humør, end da du kom!


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 daglige træningspas, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres på rejsemålet.


Holdbeskrivelser

WOD: Workout Of the Day - hver dag er lig med en ny træning, så du hele tiden får variation i din træning. Funktionel træning med både vægtløftning og pulstræning. 

Endurance: For dig som kan lide at få pulsen op og arbejde med simple øvelser. Mindre tekniske øvelser og flere gentagelser og høj intensitet igennem hele timen. 

HIIT: HIIT står for “høj intensiv intervaltræning” og foregår i højt tempo i korte intervaller, hvor du får muligheden for at presse dig selv maksimalt. Der skiftes mellem øvelser som får pulsen højt op og syre øvelser.

Core & abs: for dig som ønsker at styrke din core - dvs. din kerne, som består af dine dybe mavemuskler og rygmuskler. En stærk coremuskulatur giver dig en flot kropsholdning og fladere mave.

Upperbody: fokus på at styrke overkroppen, primært fra navlen og op. Træningspassene varieres fra gang til gang, hvor der på hvert hold er særligt fokus på én af de store muskelgrupper på overkroppen.

Lowerbody: fokus på at styrke underkroppen, primært fra navlen og ned. Træningspassene varieres fra gang til gang, hvor der på hvert hold er særligt fokus på én af de store muskelgrupper på underkroppen. 

Booty: Fokus på at træne ben- og baldemuskulaturen samt at udføre øvelserne teknisk korrekt, hvor baldemuskulaturen bliver mest mulig aktiveret. Træningsformen består hovedsageligt at et styrkepas med middel til høj belastning. 

Cardio: træningen består primært af basis- og kropsvægtøvelser. Du vil med garanti få pulsen op i top på cardio-holdet. 

Mobility til dig som ønsker at blive mere smidig og forbedre din bevægelighed i andet træning. Der er fokus på udstræk, balance, åndedræt og forøgelse af din kropsbevidsthed. 

Kettlebell: til dig som elsker at træne med kettlebells eller ønsker at forbedre din teknik med kettlebells. Træningen består primært med brug af kettlebell. Hele kroppen bliver trænet og pulsen kommer op. 

Meditation: Meditation handler om at lade sindet falde til ro. Meditation virker afstressende og får nervesystemet til at falde til ro. Der er fokus på at være i nuet og fokusere på åndedræt. 

Stretch & Relax: Inspireret af Yoga og Mindfulness, hvor der fokuseres på lange stræk af de store muskelgrupper, mens du fokuserer på åndedrættet og derved oplever en indre ro. 


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen.


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller passer alle der synes om en aktiv livsstil og rejser du alene, vil du aldrig være ensom. På et sportshotel er det altid let at finde nye træningsbekendtskaber og ligesindede. Følg med på en træningsrejse med et fuldspækket program og deltag i det du vil. Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau og du bestemmer selv tempoet undervejs. Fra 15 år.


Om hotellet

Læs mere om hotellet her. 

Info om ugen

Pris: Deltagelse i træningen er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

Dato & hotel:

 Dette indgår:

  • Alt træning med Mirah Damkjær
  • Hotel & træningsresort i topklasse

BOOK REJSE TIL HURGHADA

BOOK REJSE TIL LA PARED

Kontakt os: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren & hotellerne


 

Mirah Damkjær

Mit navn er Mirah Damkjær og jeg er 25 år. Jeg er en entusiastisk eventyrlystig kvinde, som brænder for at formidle & inspirere andre til at leve en ’sund livsstil’, som indebærer: mentalt velvære, træning og intuitivt forhold til mad.
Jeg har i de sidste 7 år beskæftiget mig indenfor fitness branchen, som souschef, instruktør og personlig træner. Jeg er selvstændig og har udgivet 3 e-bøger og deler inspiration online. Her har jeg et større talerør til at kunne kommunikere ud til flere mennesker og skabe et socialt sammenhold både fysisk og online.  Dette sker bland andet ved at jeg har afviklet og medvirket i større træningsevents i samarbejde med Hummel Training, Arca, Barebells & Nocco.

Motivation er for mig i større grad forudsat af evnen til at arbejde med sit mentale mønster. Særligt elsker jeg at arbejde med det mentale aspekt ift. at opnå sine mål. Netop derfor er mental træning afgjort et af de vigtigste parametre for at leve en ”sund livsstil” i min optik. Derfor er det for mig vigtigt at skabe en balance mellem krop og sjæl.  ”STAY POSITIVE, WORK HARD AND MAKE IT HAPPEN”

Følg Mirah på instagram: @mirahdamkjaer  

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

 

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas »​