Core to the Beat

Johanna Nilsson

Vores populære Apollo Sports-instruktør og energistjerne Johanna Nilsson vender tilbage til vores sportshoteller som gæsteinstruktør i en uge fyldt til randen med skønne træningstimer med stor variation!


Om ugen

Leder du efter en træningsrejse med alle dine yndlingshold samlet? Johannas træningsuge er en blandet pose af alle dine yndlingstimer. Fyld dine dage med svedige wods, endorfinfyldte spinningtimer, intens tabata og booty step eller festlig vandgymnastik, blid pilates og beroligende morgenyoga. Her har du mulighed for en varieret træningsuge i et dejligt klima, på træningsfaciliteter i topklasse!


Holdbeskrivelser

Spinning er konditionstræning på en stationær cykel, hvor vi bevæger os gennem forskellige typer kreative landskaber. Vi veksler mellem intensitet, modstand og upbeat musik for at arbejde med vores udholdenhed og benstyrke. En rigtig svedfest!

Bootystep med fokus på ben og puls, men frem for alt fokus på ballemusklerne. Vi bruger et stepbræt og et booty band og arbejder enkelt og legende i takt til musikken.

Pilates, hvor vi arbejder med de dybe, stabiliserende mavemuskler til bløde, dynamiske bevægelser sammen med åndedrættet. Vi arbejder blidt på en måtte, med vores egen kropsvægt og udfører øvelser, der øger mobilitet, styrke og balance.

Tabata er klassisk træning i intervalformat, hvor vi arbejder i 20/10 sekunder. Der vil være masser af øvelser med fokus på både styrke og kondition. En helkropstræning med høj intensitet og kvalitet!

Aqua - den bedste tid på dagen og også den mest festlige træning? Til munter musik vil der være vandaerobic for alle aldre og et sjovt afbræk fra den ellers stille pool. Du vil ikke gå glip af denne fest!

Core to the beat er en træning, der fokuserer på det, mange ofte overser eller ikke ønsker at træne, nemlig mave og torso! Under denne session udmatter vi alle musklerne omkring kroppens kerne. Vi lader musikken, rytmen og sangens struktur styre al vores hårde, men åh så vigtige, coretræning!

WOD står for Workout Of the Day, en session, hvor vi sørger for at trætte vores muskler maksimalt gennem styrketræning og eksplosivitet, primært ved hjælp af vægte, men også vores egen kropsvægt. Vi arbejder med mange gentagelser, samarbejdsøvelser, og fokus er på at turde udfordre sig selv!

Morgenyoga giver en blød, rolig og behagelig start på dagen for både krop og sind. Vi arbejder i langsomme dynamiske bevægelser og stationære stillinger med fokus på åndedrættet. Mobilitet og balance vil også blive udfordret i løbet af sessionen.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset tidligere niveau, og alle hold foregår på engelsk. Ud over gæsteinstruktørens hold kan du også deltage i hotellets almindelige udbud af sport og aktiviteter.


Program

Gæsteinstruktøren holder 2-3 lektioner hver dag, undtagen på ankomst- og afrejsedagen. Programmet præsenteres på stedet på hvert hotel.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dem, der bor på det pågældende hotel i den uge, hvor gæsteopvisningen finder sted. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen og derefter bare booke din rejse som normalt. Det er ikke nødvendigt med forhåndstilmelding for at deltage i sessionerne.  

Info om ugen

Pris: Al træning i løbet af ugen er gratis og er indgår i prisen, når du booker en træningstur til det relevante hotel i denne uge.

Dato & hotel:                        

30. juli – 6. aug, Playitas Resort

15.-22. sept, Levante – powered by Playitas

Afrejse fra: København

Dette indgår:  

  • Alle hold med gæsteinstruktøren
  • Aktiviteter i henhold til hotellets faste program
  • Hotel og træningscenter i topklasse.

Book Playitas Resort

Book Levante - powered by Playitas

Kontakt os: Sports@apollorejser.dk


Om instruktøren

Johanna Nilsson

Johanna har for nylig afsluttet 1 års fuldtidsstudier som sundhedscoach, licenseret personlig træner og gruppetræningsinstruktør på Lillsveds Idrottsfolkhögskola i Stockholm. En holistisk, solid og omfattende uddannelse i træning og sundhed, som har givet Johanna mange forskellige nøgler og værktøjer til at arbejde videre med træning og velvære. Før uddannelsen arbejdede hun 4 sæsoner for Apollo og holdt træningssessioner på 3 forskellige Playitas-hoteller i både Grækenland og Egypten. Hendes filosofi er, at vi sammen kan give hinanden meget mere glæde, fællesskab og velvære ved at træne i grupper og lade os inspirere af hinanden. Derfor er gruppetræning noget, der ligger Johannas hjerte særligt nært. Hun kan lide alt fra de rolige yogatimer til de højeksplosive spinningtimer og tror på en bred og alsidig træning for at kunne have det så godt som muligt, både mentalt og fysisk.

 

 


Om hotellet

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas

Levante - powered by Playitas

Her er der tale om et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familien, par, enlige rejsende og højt præsterende sportsfolk, ligesom det også egner sig til den almindelige motionist. Her bestemmer du selv tempoet og kan træne så meget eller så lidt, som du vil, og det bedste er, at de fleste aktiviteter er inkluderet i prisen under konceptet "Sports Inclusive". Levante - powered by Playitas ligger på Rhodos' østkyst og har en perfekt beliggenhed i rolige omgivelser, direkte på Afandou-stranden. Med en uovertruffen vifte af sports- og træningsmuligheder, en dejlig sandstrand, høj hotelkomfort og generøse poolområder, får du alt, hvad du behøver for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Læs mere om Levante - powered by Playitas