WOD & Olympic lifting

Antonia Fält-Kottulinsky

Den flerdobbelte Crossfit Games-atlet Antonia Fält - Kottulinsky kommer til Playitas Resort!

I løbet af ugen vil hun undervise flere klasser, der spænder fra olympiske løft og svedige wods til gymnastik og funktionel fitness. På disse hold vil du finde en blanding af gymnastik, fitness, styrke og olympiske løft - og du vil træne for at blive så alsidig en atlet som muligt. Er du nysgerrig på gymnastik, vil du prøve din første pull-up eller har du drømt om at lære at lave en muscle-up? Eller kan du bare godt lide at træne, til du bliver rigtig træt? Her kan du tilpasse sessionerne til dig selv, da alle øvelser kan praktiseres på alle niveauer - og alle sessioner er tilpasset både til begyndere og til dem, der har trænet i lang tid.


Holdbeskrivelser

Olympiske løft er ryk og stød eller snatch og clean and jerk. De olympiske løft er en stor del af funktionel fitness. Er du interesseret i at lære mere om teknikken i de forskellige løft, eller kan du bare godt lide at løfte tunge vægte? Så er du kommet til det rette sted, Antonia Fält-Kottulinsky er flere gange CrossFit Games-atlet og har en personlig rekord i snatch på 90 kg og i clean and jerk på 110 kg med en kropsvægt på omkring 70 kg. 

Gymnastik Butterfly pull-ups og muscle ups? Det kan virke som en jungle, men i bund og grund handler gymnastik som regel om at kende det grundlæggende. På dette hold gennemgår vi det grundlæggende i alle gymnastikøvelserne og perfektionerer teknikken. Vi afslutter timen med en sjov workout inspireret af det, vi har lært i teknikdelen! 

Funktionel fitness kan dyrkes på alle niveauer, og det fantastiske er, at alle workouts kan tilpasses, så både en professionel atlet og en nybegynder får den samme type udfordring! Funktionel fitness er en blanding af gymnastik, cardio og olympiske løft, ofte kombineret med hinanden i såkaldte "wods". Ideen er at opbygge en så alsidig atlet som muligt, men også at fremme velværet. 


Program

Gæsteinstruktøren holder 2-3 lektioner hver dag, undtagen på ankomst- og afrejsedagen. Programmet præsenteres på stedet på hvert hotel.  


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage i undervisningen, uanset tidligere niveau, og al undervisning foregår på engelsk. Ud over gæsteinstruktørens sessioner kan du også deltage i hotellets almindelige udvalg af sport og aktiviteter.


Hvor booker jeg og hvad koster det?

For at booke rejsen skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen, hvorefter du bare booker din rejse som normalt. Det er ikke nødvendigt med forhåndstilmelding hjemmefra for at deltage i sessionerne, men du registrerer dig i sportsreceptionen på stedet på hotellet. 
Nogle af sessionerne på Playitas Resort er mod betaling i henhold til hotellets almindelige program.

Info om ugen

Pris: Nogle af  på Playitas Resort er underlagt et ekstra gebyr, der betales i sportsreceptionen på stedet. 

Dato & hotel:

3.-10. sept 2024, Playitas Resort

Afrejse fraKøbenhavn og Billund

Dette indgår:

  • Træning i henhold til hotellets faste program
  • Hotel og træningscenter i topklasse

BOOK PLAYITAS RESORT

Kontakt os: Sports@apollorejser.dk

Om instruktøren


Antonia Fält-Kottulinsky

Antonia Fält-Kottulinsky er flere gange CrossFit Games-atlet og velbevandret i alle de gymnastiske elementer i funktionel fitness. Hun har trænet funktionel fitness siden 2015 og har store meritter fra internationale konkurrencer, senest vandt hun Elfit Egypt i Egypten i november 2022 med hård modstand. Hun elsker at coache og har gjort det siden 2017 hos CrossFit Nordic i Stockholm, men holder også workshops rundt omkring i Sverige. Hun er certificeret CrossFit level 1 coach.

 


Om hotellet


 

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas