Kontakt os

Herunder ser du, hvor og hvordan du kommer i kontakt med os afhængigt af dine ønsker og behov.

Ofte stillede spørgsmål

1. Hvordan betaler jeg min rejse?

Fristen for betaling af rejsen afhænger af, hvor længe der er til rejsens påbegyndelse. Vær opmærksom på at rejsen automatisk vil blive annulleret, hvis betaling ikke finder sted inden forfaldstidspunktet. Hvis rejsen skal betales samme dag, som du booker, så skal dette gøres med kreditkort direkte på apollorejser.dk.

Dage før afrejse

Betalingsfrist

60 dage eller mindre

Rejsen skal betales umiddelbart efter med kreditkort via Min rejse.

60 dage eller mere

Depositum skal betales indenfor 5 dage. Restbeløbet skal betales senest 60 dage før afrejse *)


*) Undtagelse: 

For rejser med rutefly og bestemt rejselængde skal du betale depositum samtidig med du booker rejsen. Vær opmærksom på at skrive navnet i bookingen præcis, som det er skrevet i passet. Flyselskaberne tillader som regel ikke ændringer efterfølgende.

For vores rejser med rutefly og fleksibel rejselængde skal den fulde betaling ske straks i forbindelse med bookingen, uanset hvor længe der er til rejsens påbegyndelse. 

Mere information om betaling finder du på siden her.

2. Har jeg mulighed for online check-in på min rejse?

Det varierer flyselskaberne i mellem. Herunder har vi samlet en oversigt over de mest gængse:
 

 • SAS Charter (SK): Ja. En sms udsendes 7 dage før afrejse med instruktioner om, hvordan du tjekker ind online. Online check-in til afrejsen er åben fra 7 dage til 72 timer før afgang. Hvis du ikke har tjekket ind online, er du velkommen til at tjekke ind ved check-in automaterne i lufthavnen. I Kastrup lufthavn forgår indcheckningen i Terminal 3. Du kan med fordel anvende selvbetjeningsskrankerne, der står placeret i midten af Terminal 3. Bemærk, at du på disse skærme skal vælge ’SAS Charter’, og derefter angive dit flyreference nummer, som står anført under Flydetaljer på Min Rejse. Det er ikke muligt at foretage check-in online til hjemrejsen.
 • Jettime (JTD): Ja. Du modtager en sms 7 dage før afrejse med instruktioner om, hvordan du checker ind online. Online check-in til afrejsen er åben fra 7 dage til 48 timer før afrejse. Hvis du ikke har checket ind online, er du velkommen til at checke ind ved check-in automaterne i lufthavnen. I Kastrup lufthavn forgår indcheckningen i Terminal 2. Bemærk, at du her skal angive dit flyreference nummer, som står anført under Flydetaljer på Min Rejse. (OBS: Online check-in er ikke muligt fra Billund til Hurghada).
 • Atlantic Airways (RC): Nej. Det er desværre ikke muligt på Atlantic Airways. 
 • Braathens Regional Airlines (BIX): Ja. Du modtager en sms 7 dage før afrejse med instruktioner om, hvordan du checker ind online. Online check-in til afrejse er åben fra 7 dage til 72 timer før afrejse. Hvis du ikke har checket ind online, er du velkommen til at checke ind ved check-in automaterne i lufthavnen. Bemærk, at du her skal angive dit flyreference nummer, som står anført under Flydetaljer på Min Rejse. (OBS: Online check-in er ikke muligt fra Billund - Tenerife). 
 • Sunclass Airlines (DK): Ja. Det er muligt at tjekke ind online 24 timer før afrejse (billetnummer er dit bookingnummer). Klik her for mere information. I Kastrup foregår indcheckningen i Terminal 2. I Billund kan man checke ind 12 timer før afrejse.
 • Corendon Airlines (CXI): Nej. Det er desværre ikke muligt på Corendon Airlines.
   

Rejser med rutefly
Hvis du har bestilt en rejse med rutefly, vil det være muligt at tjekke ind online hos de fleste flyselskaber. Dette gøres via flyselskabets hjemmeside, normalt tidligst 48 timer før afrejse. Ofte vil der være en funktion der hedder check my booking / manage my booking. Denne slår du op ved at bruge flyselskabets reference nummer / din individuelle PNR (passenger name reference), som fremgår af dine rejsedokumenter.
 

Hvis I rejser med et andet flyselskab, så kan I på denne side under det respektive flyselskab finde mere information om mulighederne for online check-in.

3. Hvor meget bagage må jeg medbringe?

På alle vores charterrejser er det kun håndbagage, der er inkluderet i prisen. Det vil derfor sige, at hvis du ønsker at checke en kuffert ind, så skal du betale for det. Dette gøres samtidig med at du bestiller rejsen, men kan også tilvælges senere hen inde på Min rejse. Du kan læse mere om indchecket bagage på siden her

Rejser du fx med SAS Charter, Jettime, Atlantic Airways eller Braathens er det følgende regler som gælder: 

 • ​​​​​​SAS Charter: 5 kg håndbagage er inkluderet i rejsens pris. Derudover kan du tilkøbe 1 stk indchecket bagage på max 20 kg, således du totalt må medbringe 5 kg i håndbagage + 20 kg i indchecket bagage. Hvis tilkøbt, så må man på rejser med en varighed på 3 uger eller mere medbringe 30 kg. i indchecket bagage. 
 • Jettime: 5 kg håndbagage er inkluderet i rejsens pris. Derudover kan du tilkøbe 1 stk indchecket bagage på max 15 kg, således du totalt må medbringe 5 kg i håndbagage + 15 kg i indchecket bagage. Hvis tilkøbt, så må man på rejser med en varighed på 3 uger eller mere medbringe 25 kg. i indchecket bagage. 
 • Atlantic Airways: 8 kg håndbagage er inkluderet i rejsens pris. Derudover kan du tilkøbe 1 stk indchecket bagage på max 23 kg, således du totalt må medbringe 8 kg i håndbagage + 23 kg i indchecket bagage.  
 • Braathens: 5 kg håndbagage er inkluderet i rejsens pris. Derudover kan du tilkøbe 1 stk indchecket bagage på max 15 kg, således du totalt må medbringe 5 kg i håndbagage + 15 kg i indchecket bagage.  


Information om bagage for børn og spædbørn, ekstra- såvel som specialbagage samt information om bagage på øvrige flyselskaber finder du på siden her under det respektive flyselskab.

4. Hvor længe skal jeg være i lufthavnen før afrejse?

Vi anbefaler, at du er i lufthavnen mindst 2 timer inden afrejse, når du flyver med et charterfly indenfor Schengen-området. Skal du med et rutefly eller udenfor Schengen anbefaler vi, at du er i lufthavnen mindst 3 timer før afrejse.

5. Hvordan foregår check-in i lufthavnen?

Hvis du rejser med charterfly (fx SAS Charter, Jettime, Atlantic Airways eller Braathens):

Hvis du tjekker ind i lufthavnen, tjekker du ind på de automatiske indtjekningsmaskiner. 
Du indtaster flybookingreferencen eller bookingnummeret i indtjekningsmaskinen og udskriver boardingkort og bagagemærker, hvis du har tilkøbt indchecket bagage.
Du sætter selv bagagemærket fast på din kuffert og afleverer den ved bagage-afleveringen, der er skiltet med Bagage-Drop og flyselskabets navn.
Hvis du har bestilt assistance, skal du gå til en indcheckningsskranke for at tjekke ind.

Når du ankommer til lufthavnen kan du se på tavlerne, hvilke automater / indcheckningsskranker der gælder for din afgang.

Hvis du rejser med rutefly (fx Thai Airways, Emirates, Qatar, SAS Rutefly, Norwegian, Etihad Airways):

Hvis du tjekker ind i lufthavnen, tjekker du ind på de automatiske indtjekningsmaskiner. 
Du indtaster dit PNR nummer (6 cifre/bogstaver) i indtjekningsmaskinen og udskriver boardingkort og bagagemærker.
Du sætter selv bagagemærket fast på din kuffert og afleverer den ved bagage-afleveringen, der er skiltet med Bagage-Drop og flyselskabets navn.
Hvis du har bestilt assistance, skal du gå til en indcheckningsskranke for at tjekke ind.

Når du ankommer til lufthavnen kan du se på tavlerne, hvilke automater / indcheckningsskranker der gælder for din afgang.

6. Kan jeg forudbestille sæder på en rejse med Apollo?

De fleste flyselskaber tilbyder muligheden for at forudbestille (mod betaling) sit favoritsæde ombord forud for ferien. Rejser du fx med SAS Charter, Jettime, Atlantic Airways eller Braathens kan du klikke dig videre på linkene herunder for at forudbestille dit sæde:

Bemærk venligst, at hvis I rejser to personer sammen, så kan I ikke kan vælge de to yderste sæder på en række. I skal vælge vinduessædet A og midtersædet B eller i stedet et sæde på hver sin side af midtergangen C og D.

Hvis I rejser med et andet flyselskab, så kan I på denne side under det respektive flyselskab finde mere information om forudbestilling af sæde ombord.

7. Kan jeg bestille bustransport på en rejse med Apollo?

Charterrejser
Skal du afsted på en charterrejse, så tilbyder vi, mod betaling, transport til det hotel, du har bestilt med os. Hvis du tilkøber transport på din rejse, vil bådtransport også være inkluderet i de tilfælde, hvor der er behov for det. Du bestiller transport samtidig med, at du bestiller rejsen, eller det kan tilkøbes efterfølgende på Min rejse. Det kan kun tilkøbes tur/retur. 

Kun fly
Vi sælger desværre ikke transport for gæster med kun fly.

Fleksible pakkerejser
På nogle af vores fleksible pakkerejser med rutefly er det muligt at tilkøbe transport til hotellet. I disse tilfælde vil du få valgmuligheden direkte i bestillingsvinduet. På storbyrejser tilbyder vi ikke transport. Her kan vi i stedet anbefale dig fx at kontakte hotellet for råd og vejledning. Du kan også læse mere på siden her.

8. Er det én fælles billet for hele rejseselskabet? Behøver jeg printe den ud og medbringe på rejsen?

Under Rejsedetaljer (på Min rejse) finder du alt information om din rejse. Du kan printe dit rejsedokument eller downloade det i PDF-format fra 14 dage før afrejse. Det er dog ikke et krav med fysiske dokumenter til din rejse. Vi opfordrer i stedet til, at du sparer papiret og på miljøet, ved at benytte dig af bookingnummeret og flybookingsreferencen.

Du får ingen billet. Flybookingsreferencen og bookingnummeret er alt, du behøver. For at kunne checke ind i lufthavnen skal du blot benytte flybookingsreferencen. For at logge ind på din rejse, anvender du dit bookingnummer, som du finder på hjemmesiden og i vores App.

Vær opmærksom på, hvis du har bestilt en rejse med charterfly på Emirates eller Qatar Airways, at du så udover Apollo-billetten også vil modtage en særskilt flybillet. En såkaldt E-ticket. Denne tilsendes på mail cirka 14 dage før afrejse. 

9. Må jeg medbringe barnevogn/klapvogn på flyet?

Hvis du rejser med børn under to år, kan du næsten altid checke en barnevogn eller klapvogn ind uden omkostninger. For mere information om, hvad der gælder for din rejse, kan du læse mere under de respektive flyselskaber på siden her. Hvis du tjekker en barnevogn/klapvogn ind, skal den normalt afleveres i særlig bagage (odd size), og du skal pakke vognen godt ind, så den ikke går i stykker under rejsen. Du kan evt medbringe en taske eller airshell til vognen. Det er også muligt at leje en airshell i lufthavnen, og de kan forudbestilles her.

Hvis du overvejer at medbringe din barnevogn/klapvogn som håndbagage, skal du sørge for, at den ikke overskrider det respektive flyselskabs regler for håndbagage og vægt. 

På vores Apollo Mondo Family og Apollo Mondo Selected Resorts kan du også leje en klapvogn under dit ophold, hvis du ikke ønsker at medbringe din egen. Du kan også forudbestille dette ved at ringe ind til os på tlf. +45 35201900.

10. Hvordan indsender jeg en reklamation efter endt rejse?

Hvis der har været forhold under din ferie, som du ikke har været tilfreds med, og det ikke har været muligt for vores rejseledere at løse på rejsemålet, så kan du efter hjemkomst indsende os en reklamation.

Det er dog en forudsætning, at du har kontaktet vores personale på destinationen i tilfælde af problemer, hvis du skulle ønske at klage over noget efter hjemkomsten. Dette da vi skal have haft muligheden for at løse det opståede på stedet, og reklamationer der således ikke er blevet fremført på rejsemålet under ferien, vil ikke blive behandlet efter hjemkomst.

 • Din reklamation skal være os i hænde senest 4 uger efter hjemkomst.
 • Hvis din sag vedrører et forsinket eller aflyst fly, boardingafvisning, beskadiget/tabt bagage eller anden flyrelateret klage, henviser vi til det flyselskab, du rejste med.
 • Hvis din sag drejer sig om aflysning, aflyst rejse eller tilbagebetaling af rejse, bedes du kontakte salg@apollorejser.dk eller ringe på tlf. 35201900
 • Hvis din sag drejer sig om sygdom, skade eller indbrud, henviser vi til dit forsikringsselskab. Har du købt en rejseforsikring, da du bestilte rejsen, er du forsikret hos Gouda Rejseforsikring. Du kan nå dem på telefon 88208820.


Når din klage er modtaget af os, sender vi en skriftlig bekræftelse med angivelse af den aktuelle behandlingstid. Behandlingstiden skyldes, at vi skal have tid til at kontakte det relevante personale og samarbejdspartnere, for at indsamle oplysninger om sagen. 

Vores medarbejdere, som herefter vurderer sagen, har stor erfaring med klagebehandling og rejsebranchen generelt. Alle vores medarbejdere er bekendt med rejseforhold, branchepraksis, pakkerejseloven og Rejseankenævnets retningslinjer. Alle vores klager behandles af skandinaviske medarbejdere, hvilket betyder, at din klage kan blive besvaret på svensk, norsk eller dansk. Når behandlingen er afsluttet, vil du skriftligt modtage svar med vores beslutning.

Du kan indsende reklamation her.

Spørgsmål og svar
 

Få svar på dine spørgsmål her

Telefon

3520 1900


Mandag - Fredag: 09.00-16.30

Lørdag: 10.00-14.00

Søndag: Lukket

 

 

Send en rejseforespørgsel

 

E-mail

Spørgsmål til allerede bestilt rejse
salg@apollorejser.dk

Gruppe- og konferencerejser
grupperejser@apollorejser.dk

Træningsrejser
sports@apollorejser.dk

 

 

Butik/hovedkontor i Danmark

Adresse:

Amager Strandvej 390, 4. sal
2770 Kastrup
Butik:

Mandag - fredag: 09.00-16.30
Lørdag - søndag: Lukket

OBS! Kontantfri butik

 

 

Temarejser med TEMA

 

Telefon: 70 100 399

E-mail: info@temarejser.dk

 

Grupperejser

Er I mere end 20 personer som behøver hjælp til planlægning af en grupperejse, sportsrejse eller konferencerejse?
Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud:

Send en forespørgsel

Mail: grupperejser@apollorejser.dk
Telefon: 35 20 19 02

Åbningstider
Mandag - fredag: 09.00 - 14.00
Lørdag - søndag: Lukket

Pressehenvendelser

Glenn Bisgaard
Direkte tlf.: 35 20 10 08

E-mail: Glenn.Bisgaard@apollorejser.dk

Læs pressemeddelelser »


 

Lost & found

Har du glemt noget på rejsemålet? Vi kan hjælpe med en eftersøgning efter glemte effekter på hotellet, i transferbussen eller på nogen af udflugterne, der gennemføres under Apollos ledelse.

Mere information »
 

Reklamation

Hvis du har noget at reklamere over, har vi brug for din feedback, så snart du vender hjem. Når vi har modtaget klagen, sender vi en skriftlig bekræftelse.

Hvis du har et tilfælde af sygdom, skade eller indbrud, bedes du kontakte dit forsikringsselskab.

Mere information »

Apollo Sports

Har du spørgsmål om vores træningsrejser?

Kontakt os på:

Mail: sports@apollorejser.dk
Instagram: @apollosports
Facebook @apollosportsnordic

Skirejser

Telefon: +46 08-333 669
Mail: sports@apollorejser.dk

Mere information

Du kan finde mere information her:
Værd at vide | Pas og visum | Om betaling | Om billetterBagage på flyet