Vandrerejser med Apollo

Vandrerejser

Det bliver mere og mere populært at tage på vandrerejser. Vi er ikke overraskede, fordi en vandrerejse er en fantastisk måde at opleve et rejsemål på. Foruden de positive virkninger fysisk aktivitet, så ser du naturen fra en helt anden side, smukke udsigter og får minder for livet. Uanset om du er nybegynder eller ekspert, så kan vi hjælpe dig med at finde gode vandrerejser. Vælg mellem arrangerede vandreture, dagsvandringer eller tag på vandretur på egen hånd.


Værd at vide

Niveauer/sværhedsgrader

Vores vandreture er opdelt i tre niveauer:

Let: Roligt tempo og enklere let tilgængeligt terræn (ikke kuperet). Kræver ikke meget kondition og vandreturene er ikke så lange.

Middel: Lidt længere distancer og mere kuperet terræn. Varieret sværhedsgrad og overflade. Du skal have en god kondition og helst ingen problemer med dine knæ.

Avanceret/Svært: Svært betyder kuperet terræn, store højdeforskelle (stigninger) og kræver god fysisk kondition, dvs. god kondition og ingen problemer med at gå op og ned (knæproblemer anbefales ikke)

Pak det rette udstyr

Det kan være svært at pakke til en vandretur, og hvad, du skal have med, afhænger selvfølgelig af, hvilken type vandring du skal på. En dagstur kræver fx ikke samme type udstyr som en hel uges vandring. Men nogle ting er godt at have med, uanset om du planlægger en kortere vandring eller en hel uge. Du finder flere tips til pakning under respektive vandretype. 

• Vandre- eller løbesko
• Regnslag, skaljakke (forår/efterår)
• T-shirts samt shorts eller tights
• Hat eller kasket 
• Badetøj 
• Solbriller
• Vandflaske
• Kamera 
• Energibarer eller chokolade
• Toiletpapir

Generelle tips

At vandre er en enkel og nem måde at se mere af verden på. Tag vandreskoene på og tag af sted! Hvis du vil have gode tips med på vejen, har vi samlet vores bedste tips nedenfor.

• Det kan blive meget varmt ved Middelhavet i sommermånederne, og på en vandrerejse er du ofte højt oppe, hvor solen er endnu mere skarp. Tænk på hvilken tid på året, du vil gennemføre vandringen – måske er det bedst at tage på vandrerejse i foråret eller efteråret?

• Uanset hvornår du tager på vandrerejse, er det vigtigt at medbringe en kasket/hat og en masse vand. Ifør dig tøj afhængig af vejret og husk at gode sko er meget vigtigt.

• Medbring vabelplaster og solcreme – to vigtige ting, der kan redde dagen på en vandring.

• Husk at ordentligt om ruten, du skal vandre. Ved mange vandrestier findes der masser af information. Afvig ikke fra vandreruten.

• Glem ikke dit kamera! Du vil ærgre dig, hvis du ikke kan forevige de fantastiske udsigter fra din vandretur.


Dagsvandring med guide

Vil du booke, eller har du allerede booket, en rejse til Madeira eller Kreta med os, kan du nemt forudbestille nogle vandreture. Du bliver hentet på dit hotel og vandrer med en licenseret lokalguide. En nem måde at opleve mere af dit rejsemål!

Vandring på Limnos

Limnos har et varieret landskab, der indbyder til store vandreoplevelser på tværs af sletter og bjerge, til geologiske fænomener og varme kilder.

Vandring på Lesvos

Hvis du ønsker at vandre på en afmærket sti i spektakulære omgivelser (eller løbe trail) på din ferie, er der vandrestier, der rækker til flere uger på Lesvos!

Vandring på Samos

Samos er en ø med masser af vandrestier, der fører dig gennem grønne områder og op i bjergene.

Vandring på Rhodos

Tag med os på en vandretur op ad Akramitsi-bjerget, Rhodos' næsthøjeste bjerg. Book en vandreudflugt med Apollo.

Vandring i Epirus-området

I Epirus-regionen er der nogle af Grækenlands smukkeste steder og en del vandrestier, der fører dig lige ind i den græske vildmark.


Vandring på egen hånd

Kombinér en weekend med oplevelser fra høje højder, smukke bjerge og skjulte stier – tag på vandring på egen hånd på din ferie! Her er et par eksempler.