Vandrerejser med Apollo

Vandrerejser

Det bliver mere og mere populært at tage på vandrerejser. Vi er ikke overraskede, fordi en vandrerejse er en fantastisk måde at opleve et rejsemål på. Foruden de positive virkninger fysisk aktivitet, så ser du naturen fra en helt anden side, smukke udsigter og får minder for livet. Uanset om du er nybegynder eller ekspert, så kan vi hjælpe dig med at finde gode vandrerejser. Vælg mellem arrangerede vandreture, dagsvandringer eller tag på vandretur på egen hånd.

Aktuelle vandrerejser

Startdato Event Hotel/Rejsemål  
SEPTEMBER 2021
27. september Vandring i Pindus-bjergene Epirus, Grækenland Læs mere
OKTOBER 2021
2.,9. oktober Vandringsrejse Vestkreta Kreta, Grækenland Læs mere
13.,20. oktober Vandrerejse i Kappadokien Kappadokien, Tyrkiet Læs mere

 


Hvordan vil du vandre?

Syv dage med smukke udsigter, 2- eller 3-dages udflugter på ferien eller når du har lyst?Vandrerejse

Vil du helt og aldeles dedikere en ferieuge til vandring, kan du tage på en vandrerejse med Apollo Sports. Her indgår alt – mad, hoteller og arrangerede vandreture. 


Dagsvandring med guide

Vil du booke, eller har du allerede booket, en rejse til Madeira eller Kreta med os, kan du nemt forudbestille nogle vandreture. Du bliver hentet på dit hotel og vandrer med en licensieret lokalguide. En nem måde at opleve mere af dit rejsemål!


Vandring på egen hand

Kombinér en weekend med oplevelser fra høje højder, smukke bjerge og skjulte stier – tag på vandring på egen hånd på din ferie! Vælg blandt udfordrende vandrestier som Caminito del Rey og Cinque Terre.


Værd at vide

Pak det rette udstyr

Generelle tips