Surf & Yoga Retreat med Surfakademin – Saint Jean de Luz, Frankrig

Nyhed! Surf & Yoga-retreat på Château Basque i samarbejde med Surfakademin. Retreatet er både for dem, der aldrig har surfet eller lavet yoga og meditation før, og for dem, der ønsker at udvikle deres surfing og gå dybere i deres yoga. Vi lever efter det hawaiianske ordsprog "Den bedste surfer er surferen med det største smil". Legen er altid i fokus.


Værelsestyper

Delt dobbeltværelse

Læs mere om vores værelsestyper


Faciliteter

Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Velkommen til Château Basque og Surfakademin fællesskab af surfere og yogier fra hele verden. Vi bor alle sammen på det fantastiske Château Basque lige der, hvor Pyrenæerne møder Atlanterhavet i den franske del af Baskerlandet, lige syd for Biarritz. Sammen med Surfakademin inviterer vi dig til en unik oplevelse af surfing, yoga, meditation, åndedrætsarbejde, vandreture, road trips og lange middage.

Surfakademin er ikke klasseværelset med den stressende præstationsangst, men skolegården, hvor alle får lov til at lege. Surfing er en verden, hvor alle er velkomne. Surfing handler ikke om at være den bedste i vandet. Surfing er ikke en konkurrence. Surfing er en følelse og vores passion. Det er en leg som alle kan være med til. Det er legen i bølgerne, der betyder noget, ikke præstationen. Surf & yoga-retreatet starter med et meet & greet i slotshaven, når hele gruppen er ankommet.

Om surf & yoga
Surf & Yoga-retreatet omfatter fem dage med surfundervisning. Vi surfer på de nærliggende strande i Hendaye og Bidart, afhængigt af forholdene. Normalt er bølgerne bedst tidligt om morgenen eller sent på eftermiddagen, så vi surfer på et af disse tidspunkter. Så vi pakker brædderne i surfbusserne og tager på roadtrip langs de baskiske veje.

Surfakademins hus-yogini Gabriella Johanesson tilbyder sine daglige signatur-sessioner designet til os surfere, vi slapper af, strækker ud og lander. En skøn kombination af Vinyasa Flow og Yoga Nidra. Midt på ugen tager vi en restitutionsdag fra surfing for at vandre i de nærliggende Pyrenæer.

Samarbejde med Baskerlandets bedste surftrænere og Surfakademin-teamet
Vi arbejder sammen med tre lokale legender, Nathan Curren, Justin Delanne og Sylvain Frei. De er utroligt talentfulde surfere med et væld af erfaring inden for surfcoaching.

Nathans familie har dybe rødder i surfingens historie. Hans bedstefar Pat Curren var en af pionererne inden for store bølger på Hawaii i 50'erne og 60'erne, og hans far Tom er surfingens første verdensmester i 80'erne samt et stilikon. Nathan er selv en fremragende surfer og træner. Justin, Nathans fætter, er fransk ungdomsmester, og sidst men ikke mindst Sylvain, som, når han ikke træner for Surfakademin, bruger sin tid i Nazarre på at træne big wave-surfere.

Surfakademins grundlæggere og Sveriges mest erfarne surfcoaches, Peter Sahlberg og Jens Holmer, organiserer hele arrangementet fra meet & greet til afslutningsceremonien. Med på turen er også Surfakademins yogainstruktør Gabriella Johannesson og kokken Tilde Lennaard.

Bare fordi du er nybegynder, behøver du ikke at ligne en.
For at du hele tiden kan se, hvordan du udvikler dig og korrigere ting, du kan gøre bedre, filmer og fotograferer vi et par surfsessioner hver uge, som vi derefter ser sammen i en fælles filmfeedback. Peter & Jens giver peptalks, filmfeedback, surfingfilosofi og deler ud af deres surfingoplevelser. Vi gennemgår også vandsikkerhed, surfteori og historie - alt fra hvordan bølger dannes til de skarpeste stiltricks.

Bo på et slot
Château Basque, bygget i det 17. århundrede, strækker sig majestætisk over bakkerne over Saint Jean de Luz med en panoramaudsigt over Biscayabugten og La Rhune-bjerget. Slotsparken sætter niveauet for ugens stemning. Den afgrænser og manifesterer følelsen af at tjekke ind for at tjekke ud og derefter lande på et meget drømmende sted. Mellem sessionerne bliver slottets pool et naturligt samlingssted.

Om Surfakademin
Siden 2006 har Surfakademin arrangeret vidunderlige surf- og yoga-retreats over hele verden, året rundt: Biarritz, Costa Rica, Californien og Hemmavid. Ideen til Surfakademin blev født på den legendariske North Shore på Hawaii i midten af 90'erne, da grundlæggerne Jens Holmer og Peter Sahlberg forlod Sverige for at leve med surfing. I næsten tyve år har Surfakademin lært over 20.000 skandinaver at danse på bølgerne. Alle Surfakademins instruktører er internationalt certificerede livreddere og surfinstruktører i henhold til International Surfing Association.

Indgår i surf & yoga retreat:

 • Flyg tur/retur inkl. et indchecket bagage
 • Ophold i et dobbeltværelse på Chateau Basque i syv nætter.
 • Brunch hver dag
 • 5 x surf-lektioner
 • 3 x lektioner i surfteori
 • Film- og fotofeedback
 • Alle transfers i surfbussen (transfer mellem hotel og surfområdet)
 • Udstyr (surfbræt og våddragt)
 • Vandreture i Pyrenæerne
 • 6 x yoga- og mediationssessioner (yogamåtte inkluderet)

Måltider

Indgår: 

 • Brunch  Brunch serveres normalt kl. 10.30. 

Mod betaling: 

 • Måltidspakke med fire middage 

Maden
Vores køkken hviler solidt på det rige baskiske landskab og dets afgrøder. Vi spiser plantebaseret og solidt. Brunch, som tilberedes af kokken Tilde, serveres i slotsparken og efterfølges som regel af afslapning ved poolen. Middagen tilberedes af gruppen i fællesskab under ledelse af kokken Tilde.

Værd at vide

Transfer
Transfer kan tilkøbes. Surf Academins surfbusser henter i Biarritz lufthavn kl. 15.00 om fredagen og afleverer i lufthavnen kl. 10.00 den følgende fredag.