Dansefest med Cathrine Wilhelmsen

Skal du med til Playitas i uge 39 eller uge 8? Så er det bare med at glæde sig til alle træningstimerne gæsteinstruktør Cathrine skal køre i disse uger. Uanset hvilken træningstime så kan vi garantere træning med kvalitet og træningsglæde

Cathrine er en alsidig instruktør med en lang historik, som har meget i sit træningsrepertoire. Deltag på hold som du måske normalt ikke deltager på. Cathrine er en dygtig instruktør, som underviser på en sjov og lærerig måde, og timerne passer til alle. Stor erfaring som instruktør gør Cathrine i stand til at tilpasse undervisningen til det ønskede niveau.


Holdbeskrivelser

Yoga: Her er der både rolige og mere aktive varianter. Prøv de forskellige og lær glæden og variationen i Yoga at kende. Rolig yoga, aktiv yoga og YIN yoga.

Zumba: Ganske enkelt danseinspireret træning til latinske rytmer. En og en sang, hvor du får trænet både hovedet, hjerterytmen og smilebåndet. Det hedder ZUMBA fitness, for selvom vi laver dansetrin, så har det en akut træningseffekt. Musikken og instruktøren vil inspirere dig til at give alt!

Cardio energy: Cardio Energy er den ultimative konditionstimen! Selvom vi bevæger os i takt med musikken, så er trinene enkle og koreografien nem at følge med til. Musikken og instruktøren vil inspirere dig til at give alt! Timen indeholder hop og løb, men som deltager kan du vælge selv at modificere trinene, så du får mest muligt udbytte og glæde af timen.

Styrke med egen kropsvægt: Denne styrketræning er en effektiv styrkesession til munter musik. Vi træner hele kroppen ved kun at bruge egen kropsvægt. Vi lover at det nok skal blive tungt, men hvis du ønsker at bruge ekstra hjælpemidler for at det skal blive tungere, så er du velkommen til det.

Aqua-aerobic: Træning i vand er en skånsom form for træning. Dejlige bevægelser i vand til dejlig musik.


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2–3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres efter ankomst. OBS! Visse træningsplads på Playitas Resort kan være mod betaling.


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller passer alle der synes om en aktiv livsstil og rejser du alene, vil du aldrig være ensom. På et sportshotel er det altid let at finde nye træningsbekendtskaber og ligesindede. Følg med på en træningsrejse med et fuldspækket program og deltag i det du vil. Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau og du bestemmer selv tempoet undervejs. Fra 15 år.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træningen er gratis for dig der bor på det valgte hotel i den pågældende uge. Klik på det blå bookinglink og gå til den aktuelle dato for træningsugen. OBS! Visse træningspas kan være mod betaling grundet stor efterspørgsel og et mindre antal pladser.

Info om ugen

Dato og hotel:

Afrejselufthavn: København & Billund

Dette indgår:

  • Hotel & træningsresort i topklasse
  • Træning med gæsteinstruktøren

*OBS! Visse træningspas på Playitas kan være mod mindre betaling.

Book Playitas Resort

Kontakt os: sports@apollorejser.dk  

 


Om instruktøren

Cathrine Wilhelmsen

Siden jeg var 20 år, har jeg været træningsinstruktør og haft mange forskellige træningstimer på forskellige centre. At motivere og instruere i gruppetræningstimer er noget som giver mig stor glæde i hverdagen. Hver eneste time. Fælles træningseffekt, sjov og glæde er balsam for sjælen i en stresset hverdag og TRÆNINGSGLÆDE, det finder du i alle timerne som jeg afholder. Mit hjerte banker ekstra for træning med munter musik. Sjove timer og god træningseffekt er fællesnævneren på alle mine timer. 


Om hotellet

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas »​