WOD & Full Speed Week

Camilla Aastrop Andersen

Camilla Aastrop Andersen bedst kendt som "Treningsfrue" på Instagram er en erfaren instruktør, der gerne vil motivere dig til at give det lilla ekstra i sine timer. Camilla elsker styrketræning og kondition og det vil du mærke i timerne. Her vil der være masser af motivation og træningsglæde. Du lærer måske endda noget nyt i løbet af ugen!


Holdbeskrivelser 

HIIT står for High Intensity Intervals og er en form for intervaltræning, hvor du arbejder i korte intervaller med høj intensitet.

Kredsløbstræning er et arrangement hvor vi træner hele kroppen på forskellige stationer, vi bruger meget af vores egen kropsvægt men også vægte/bånd som modstand hvis du ønsker det.

Teknikpas hvor vi gennemgår basisøvelser som er almindelige i x-fit, her lægger vi stor vægt på teknik og tester forskellige øvelser med udstyr såsom vægtstænger.

WOD betyder "Dagens træning" og er en almindelig praksis indenfor crossfit, her kan det komme så lidt som noget, men ofte en blanding af styrke og kondition.

Mobility er pasformen, hvor vi arbejder med fleksibilitet og mobilitet, strækker og blødgør kroppen.

Løb intervaller eller afslappet gåafstand.

Minibånd er velegnede, hvor vi bruger små gummibånd som modstand til at opbygge styrke.

Core er passet, hvor vi styrker ilden.


Program

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 timer hver dag med undtagelse af ankomst- og afrejsedage. Programmet præsenteres på stedet på det respektive hotel.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage i de forskellige klasser, uanset tidligere niveau. Alle klasser afholdes på engelsk. Med gæsteinstruktørens pas kan du også deltage i hotellets faste udbud af sport og aktiviteter.


Hvor booker jeg & hvad koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dem, der opholder sig på det pågældende hotel i den pågældende uge til gæstespillet. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen, så er det bare at bestille din rejse som normalt. Der kræves ingen forhåndstilmelding for at deltage i passet.

*Nogle af passene med den nuværende gæsteinstruktør på Playitas Resort kan være tilgængelige mod et ekstra gebyr, i henhold til Playitas' almindelige program.

Information om rejsen

Pris: Al træning med gæsteinstruktøren i løbet af ugen er gratis, når du bestiller en rejse til hotellet i den aktuelle uge.

*Nogle af passene med den nuværende gæsteinstruktør på Playitas Resort kan være tilgængelige mod ekstra betaling, i henhold til Playitas' almindelige program.

Dato & hotel: 

29. september - 6. oktober 2023, Playitas Resort Fuerteventura

Afrejse fra: Stockholm

Dette indgår:           

  • Alle pas med gæsteinstruktøren
  • Aktiviteter efter hotellets faste program
  • Topklasse hotel & træningsfacilitet

Book Playitas Resort

Kontakt os: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren


 

Camilla Astorp andersen

Camilla Aastorp Andersen, bedre kendt som Treningsfrue, er en energisk kvinde. Hun brænder for fysisk aktivitet for mennesker og er kendt for sit glade og positive humør. Hun er uddannet personlig træner og ejer og driver Skedsmo CrossFit sammen med sin mand Jørgen. Hos Camilla er energi og træningsglæde i fokus.

  • Uddannet personlig træner på Akademiet for Personlig Træning 2016
  • CrossFit niveau 1 2019
  • Arbejder med sociale medier under navnet Treningsfrue
  • Forfatter til bogen Helårsskreppen och Treningsdagboka
  • Ejer og tager sig af Skedsmo CrossFit
  • Foredragsholder

 


Om hotellet


 

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas