Billige afbudsrejser og last minute rejser

Find en billig afbudsrejse eller last minute rejse og find billige charterrejser eller flybilletter fra flere lufthavne i Danmark.

 

Her kan du bestille en afbudsrejse med afrejse indenfor de næste 90 dage. Spar penge på din næste ferie til mange af vores populære rejsemål. Hold øje med denne side og find enkelt en billig afbudsrejse i vores priskalender.


Hvornår kan du rejse?

Find en billig ferie den måned der passer dig bedst.


Find en afbudsrejse fra disse lufthavne:


Almindelige spørgsmål om afbudsrejser

Hvad er afbudsrejser?

 

En afbudsrejse er en rejse med afrejsedato inden for 90 dage og oftest til en attraktiv nedsat pris, hvilket betyder, at du kan gøre et godt køb hvis du kan rejse med kortere varsel. Afbudsrejser er pakkerejser, der inkluderer fly og hoteller.

Hvordan finder jeg billige afbudsrejser?

 

Der er mange aspekter, der påvirker priserne på afbudsrejser, såsom vejr og efterspørgsel, så det er svært at sige, hvornår det er bedst at booke en afbudsrejse. Men tæt på afrejse er ikke altid billigst, så vent ikke for længe. De billigste og bedste tilbud sælges oftest meget hurtigt!

Hvordan finder jeg afbudsrejser med All Inklusive inkluderet?

 

Vil du rejse ekstra komfortabelt? Her finder du vores afbudsrejser med All Inclusive. Du kan også vælge at anvende filterfunktionen i priskalenderen her på siden og kun søge efter All Inclusive.

Kan jeg booke kun en flybillet som afbudsrejse?

 

Ja! Flyv billigt og nemt med vores charterfly, som normalt er direkte flyvninger og ofte har skandinavisk-talende personale. Her finder du afbudsrejser med flybillet alene, men du kan også vælge at søge efter flybilletter i priskalenderen.

Er der særlig vilkår med en afbudsrejse?

 

Nej det er det egentlig ikke. Der gælder de helt almindelige betingelser, ligesom når du bestiller en hvilket som helst anden rejse. Se vores rejsebetingelser her.

Vi tager dog forbehold for eventuelle udsolgte rejser og prisændringer, da antallet af pladser er begrænset. Frapriserne i priskalenderen over afbudsrejser er billigste alternativ på det pågældende hotel. Slå til nu til de bedste priser og få en god og billig afbudsrejse.

Bemærk at de viste priser pr. person, når mindst 2 rejser sammen. Vælger du at foretage en søgning på flere end 2 personer så får du prisen for alle. Du kan også søge efter 1 person og få prisen med eventuel enkeltværelsestillæg. Der er ofte mulighed for opkøb af værelsestype, udsigt eller lign. på afbudsrejserne. Transport til og fra hotellet er ikke inkluderet i ovenstående. Tillæg for balkon, havudsigt etc. kan forekomme. Evt. visumgebyr indrejseskatter, hotelskatter og/eller turistskatter er ikke inkluderet i viste afbudsrejser. Afbudsrejsetilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter. Der tages forbehold for udsolgte hoteller, værelsestyper og afgange, samt løbende prisopdateringer. Vores afbudsrejser er det samme som restpladser og last minute rejser. De viste priser gælder nye bookinger og gælder ikke grupperejser.

Læs mere om afbudsrejser

 

Søger du efter billige ferie? Så er du kommet til det rette sted! På denne side kan du nemlig finde alle typer af afbudsrejser til varmen. I vores priskalender finder du let afbudsrejser for 1 person eller afbudsrejser for hele familien, vælg blot antal personer. Du kan også enkelt søge efter en billig afbudsrejse med All Inclusive og finde afbudsrejser fra  din ønskede afrejselufthavn. Søger du kun efter flybilletter, så kan du også finde det her på vores side over afbudsrejser. Vores afbudsrejser er rejser med minde end 90 dage til afrejse og er det samme som restpladser og last minute rejser.

Apollo Rejser er din ultimative rejsepartner, når det kommer til at finde de bedste afbudsrejser og spare penge på din næste ferie.

Hos Apollo Rejser tilbyder vi et bredt udvalg af afbudsrejser. Uanset om du drømmer om en solrig ferie ved Middelhavet eller en kulturel rejse til Egypten, så har vi noget for enhver smag. I vinterhalvåret, kan du også finde spændende afbudsrejser til fx Thailand og Asien.

En af de største fordele ved at vælge en afbudsrejse med Apollo Rejser er de betydelige besparelser, du kan opnå. Vores afbudsrejser tilbydes ofte til nedsatte priser, da de er restpladser eller afbestillinger, hvilket betyder, at du kan få en fantastisk ferie til en brøkdel af prisen. Dette giver dig mulighed for at spare penge, som du kan bruge på at udforske din destination, deltage i spændende aktiviteter eller forkæle dig selv med lækre lokale retter.

Vi ved, at fleksibilitet er vigtig, når det kommer til afbudsrejser, og derfor tilbyder vi også forskellige afrejsedatoer og rejsevarigheder, så du kan finde en rejse, der passer til dine behov og ønsker. Vores erfarne rejsekonsulenter er altid klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte afbudsrejse, der passer til dine ønsker og budget.

Når du bestiller en afbudsrejse med Apollo Rejser, kan du også være tryg ved, at du rejser med et velrenommeret rejseselskab, der har mange års erfaring inden for rejsebranchen. Vi tilbyder en høj kvalitet af service og sikrer, at du får en behagelig og problemfri rejseoplevelse fra start til slut.

Så hvorfor vente? Gå på opdagelse i vores spændende udvalg af afbudsrejser her på vores hjemmeside eller kontakt vores rejsekonsulenter i dag for at finde din drømmerejse til en fantastisk pris. Book din næste afbudsrejse med Apollo Rejser og oplev en uforglemmelig ferie uden at sprænge budgettet!