Afbudsrejser og last minute rejser med Apollo

Bestil en afbudsrejse eller last minute rejse med Apollo og find billige charterrejser eller flybilletter fra flere lufthavne i Danmark. Her kan du bestille en afbudsrejse med afrejse indenfor de næste 90 dage. Spar penge på din næste ferie til mange af vores populære rejsemål. Siden opdateres ofte med nye afbudsrejser, så hold øje og find en billig afbudsrejse.

Priserne på afbudsrejser er gældende pr. person ved booking af mindst 2 personer i lejlighed/dobbeltværelse, med mindre andet er angivet. Ved bestilling af flybillet alene gælder prisen pr. person, med mindre andet er angivet. For afbudsrejser med uspecificeret indkvartering gælder specielle rejsevilkår.


Almindelige spørgsmål om afbudsrejser

Hvad er afbudsrejser?

 

En afbudsrejse er en rejse med afrejsedato inden for 90 dage og oftest til en attraktiv nedsat pris, hvilket betyder, at du kan gøre et godt køb hvis du kan rejse med kortere varsel. Afbudsrejser er pakkerejser, der inkluderer fly og hoteller.

Hvordan finder jeg billige afbudsrejser?

 

Der er mange aspekter, der påvirker priserne på afbudsrejser, såsom vejr og efterspørgsel, så det er svært at sige, hvornår det er bedst at booke en afbudsrejse. Men tæt på afrejse er ikke altid billigst, så vent ikke for længe. De billigste og bedste tilbud sælges oftest meget hurtigt!

Hvordan finder jeg afbudsrejser med All Inklusive inkluderet?

 

Vil du rejse ekstra komfortabelt? Her finder du vores afbudsrejser med All Inclusive.

Kan jeg booke kun en flybillet som afbudsrejse?

 

Ja! Flyv billigt og nemt med vores charterfly, som normalt er direkte flyvninger og har skandinavisk-talende personale. Her finder du afbudsrejser med flybillet alene.

Vilkår

 

Vi tager forbehold for eventuelle udsolgte rejser og prisændringer, da antallet af pladser er begrænset. I tilfælde af nedsatte priser bortfalder regelmæssige rabatter. Disse priser gælder ved booking på apollorejser.dk. Hvis der kun én plads tilbage, vises dette i parentes. Frapriserne i listen over afbudsrejser nedenfor er billigste alternativ på det pågældende hotel. Slå til nu til de bedste priser og få en god afbudsrejse.

Bemærk: Priserne på afbudsrejserne er pr. person, når mindst 2 rejser sammen. Der er ofte mulighed for opkøb af værelsestype, udsigt eller lign. på afbudsrejserne. Transport til og fra hotellet er ikke inkluderet i ovenstående. Tillæg for balkon, havudsigt etc. kan forekomme. Evt. visumgebyr og/eller indrejseskatter er ikke inkluderet i viste afbudsrejser. Afbudsrejsetilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter. Der tages forbehold for udsolgte hoteller, værelsestyper og afgange, samt løbende prisopdateringer. 

Læs mere om afbudsrejser

 

Her får du det fulde overblik over alle vores afbudsrejser med kortere tidshorisont til afrejse og finder masser af spændende afbudsrejser til de billigste priser. Vi tilføjer løbende alle aktuelle afbudsrejser fra vores mange rejsemål som Thailand, Grækenland, Spanien, Egypten og Kroatien, så vi altid præsenterer et bredt udvalg af vores billigste rejser herunder. Vil du hellere bruge dine penge på at opleve og udforske rejsemålet, er vores uspecificerede rejser et fint og billigt alternativ til din næste afbudsrejse. Her får du anvist indkvartering ved ankomst til rejsemålet på din uspecificerede afbudsrejse.

Priserne på vores afbudsrejser opdateres automatisk hver halve time, så besøg siden ofte, hvis du er på udkig efter billige afbudsrejser.

Priserne på afbudsrejser i oversigten er gældende pr. person ved booking af mindst 2 personer i lejlighed/dobbeltværelse. Ved bestilling af flybillet alene gælder prisen pr. person. For afbudsrejser med uspecificeret indkvartering gælder specielle rejsevilkår.

Hvor kan jeg finde en afbudsrejse fra?

Find en afbudsrejse fra disse afrejselufthavne: