Træningsrejse med Swedish Training Camp

Playitas Resort, Fuerteventura

Velkommen til en træningsrejse sammen med Swedish Training Camp, en træningsuge med inspiration, kundskab og træningsglæde! Vi fylder dagene med træning, sol, strand & skønt fællesskab på sportshotellet Playitas Resort.


Om rejsen

Swedish Training Camp inspirerer dig med deres passion og glæde for at få alle i bevægelse og fysisk udvikling. Kombiner dette med foredrag og god mad i et dejligt fællesskab med ligesindede. Det er vigtigt for os at få alle til at føle sig velkomne og inkluderede. Vi sørger for detaljerne, så du får en skøn oplevelse hos os.

Hver dag vil du kunne deltage i vores populære StyrkeBox sessioner, i disse sessioner vil du udvikle dig i specifik styrketræning. Vi har fokus på teknik og gennemgår forskellige muskelgrupper hver dag. Hver dag kan du også vælge at deltage i Cardio HIIT, som er en cardiobaseret intervaltræning. Her får du pulsen op og det hele er med. Udover disse populære og fantastiske sessioner, har vi tilbagevendende sessioner i løbet af ugen: core, mobilitet/Stretch, MRL, TABATA, Boot camp, Løbeskole og intervaller med tekniktips.


Træningsprogram

Vi har sammensat et komplet ugeprogram, der passer til alle og du vælger selv hvor meget eller lidt du vil deltage i. I mange år starter vi med powerwalks eller en energisk løbetur om morgenen inden morgenmaden.

Ugens program præsenteres her inden længe.

Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i programmets indhold og tider. 

Holdbeskrivelser

Walk - Vi går så hurtigt, at det løber ned ad ryggen.

Run - Distance eller intervaller, i omgivelserne omkring hotellet.

Intervaller med tekniktips - Forskellige intervaller på bakker, eller forskellige tidsintervaller. Vi gennemgår også gode tips og teknikker til at forbedre løb. Man kan også deltage i powerwalk.

Styrkeboksen - Udvikling inden for styrketræning. Dette er vores mest populære session, hvor vi træner 3 muskelgrupper i en session samt en cardio del, hvor vi roterer i 4 forskellige cirkler. Styrkeboksen vender tilbage hver dag under vores træningsture og er værdsat af alle, både erfarne og nye i fitnesscentret. Vi hjælper alle med at tage det næste niveau, og du mærker en udvikling på kun 1 uge.

Cardio Hiit - Højintensiv træning for øget kondition og fedtforbrænding. Det er kontrasten til Styrkeboxen og vores lige så populære pas som Styrkeboxen. Men nu snakker vi pulstræning. Opsætningen er det samme som Styrkeboksen, det vil sige 4 forskellige cirkler indeholdende forskellige cardioøvelser. Det er baam, boom og all in. Cardio Hiit er også en tilbagevendende session hver dag hele ugen. Perfekt til at komme i bedre form og udmatte dig selv. Alle kan deltage, da vi arbejder i tidsintervaller helt individuelt i gruppen.

MRL - Fokus på at styrke mave, numse og lår. Et populært pas for alle. Rigtig god til også at styrke omkring knæled og hofter og kernen. Også godt for at forhindre skader.

Boot Camp - Træning i lokalområdet eller på stranden med kroppen og naturen som redskaber. Der kan være boksinspirerede øvelser. Masser af teamwork og high fives. Rigtig sjovt.

Core - Kropskontrol med rolig bevægelse. Fokus på mave, ryg & bevægelighed.

Strech & Avslappning - Vi blødgør og strækker kroppen i rolige bevægelser. Vi kan både begynde og afslutte med afslapning/mindfulness. Barfodet på måtten med rolig musik.

TABATA- Svedfest med 100% kondition og styrke. 20 sek. arbejde, 10 sek. hvile. Musik med nedtælling og nonstop. Enkelt og spændende for alle. Kan foregå med eller uden redskaber.


Hvem kan deltage?

Rejsen passer for alle, uanset om du er i starten af ​​din træning eller har trænet længe. Vi lægger stor vægt på personlig kommunikation og at alle føler sig godt tilpas. Det betyder, at ingen skal føle sig alene.
Dette er også en rejse, hvor du sagtens kan rejse alene. Du møder mange nye venner, som du vil have det sjovt med og minder, der holder hele livet.


Om Swedish Training Camp

Swedish Training Camp er en del af virksomheden Golden Wellness AB, som ejes og drives af det svenske par, Petra og Håkan. Både Petra og Håkan arbejder med events og træningsvirksomheden Golden Wellness på fuld tid. Swedish Training Camp har visionen, "At få så mange mennesker som muligt i bevægelse og få dem til at forstå de positive effekter af det". Det skal være sjovt, enkelt og svedigt. Swedish Training Camp har mange års erfaring med at arrangere træningsrejser (over 50 træningsrejser i bagagen) , og hjælper ligeledes andre træningsvirksomheder med deres træningsevents. Petra og Håkan startede med at tilbyde trærningsrejser igennem Apollo i Sverige, hvilket hurtigt blev en succes og dette har Apollo i Danmark ligeledes gjort med stor succes og mange deltagere.

Pris fra: 10 698,- pr. person

Dato: 8.-15. nov. 2024

Hotel: Playitas Resort

Afrejse fra: København & Billund

Dette indgår:

  • Fly tur & retur
  • Mad om bord på flyet 
  • Bagage + håndbagage
  • Transfer tur & retur 
  • Ophold i delt dobbeltværelse på Playitas Resort 
  • Halvpension (morgenmad & middag)
  • Alle pas ifølge program med Swedish Training Camp
  • Goodiebag med bl.a. trænings t -shirt
  • Hotel og træningsfaciliteter i topklasse

*rejser du alene kommer der enkeltværelsestillæg på 2.500,-

BOOK

Sidste dag for booking 25. oktober 2024, eller tidligere hvis der er udsolgt.

Kontakt os: sports@apollorejser.dk

 


Om instruktørerne

 

Petra Alm-Johansson - Uddannet personlig træner og ernæringsrådgiver. Over 25 års erfaring som gruppetræningsinstruktør. Foredragsholder, sundhedsinspirator og fysisk træner for forskellige elitehold i Sverige. Arbejder med event& træningsfirmaet Golden Wellness på fuld tid.

Håkan Johansson - Certificeret tennistræner, padeltræner og fysisk træner med over 30 års fuldtidserfaring. Certificeret mental coach. Opgaver som personlig træner og fysisk træner i forskellige sportsgrene på eliteniveau gennem mange år.

Afhængigt af antallet af rejsende har vi flere fantastiske instruktører med på turen. De har mange års erfaring med trænings- & træningsture. Disse præsenteres i programmet senest 2 måneder før afrejse.


Om hotellet

 

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas