Boosttræning

Stine Næss-Hartmann

Boost træning med Stine Næss-Hartmann

Stine er en engageret og motiverende træner. Hun er superdygtig til at skabe sjove og enkle sessioner, som alle kan være med til. Hun elsker musik, så her bliver træningstimerne fyldt med fængende rytmer og motiverende tilråb fra Stine.


Holdbeskrivelser

Cirkeltræning: øvelserne tilpasses individuelt, så alle kan være med. Øvelserne udfordrer balance, styrke og udholdenhed. Her vil Stine følge dig tæt, så alle øvelserne bliver udført korrekt. Du bestemmer selv, hvor hård og udfordrende denne time skal være.

Abs and ass: Dette bliver en udfordrende og sjov time med et ordentligt mave- og numsefokus.

Bootcamp: en hård klasse for dig, der skal presses til at træne og bevæge dig. Bootcamp giver dig associationer til militæret, men det er dog bare sjov og leg. Timen faciliterer alsidig træning med fokus på både udholdenhed og styrke.

CrossTraining: dette er en crossfit-inspireret klasse, hvor vi vil bruge vægte og andet udstyr.

Tabata: Intervaltime, hvor du arbejder i 20 sekunder og hviler i 10 sekunder. En effektiv og sjov træningssession.

Løbeteknik: Vil du forfine din løbeteknik? Stine er en god løbetræner, som vil give dig tips og råd til dit videre løb.


Program

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 klasser hver dag, dog med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Det fulde program præsenteres ude på det specifikke hotel efter ankomst.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt, til det aktuelle hotel, den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen forhåndstilmelding for at deltage i træningen.


Hvem kan deltage?

Vores træningshoteller passer til alle som kan lide en aktiv ferie og en aktiv livsstil, uanset niveau. På et sportshotel kan du altid finde nye træningsmakkere uanset om du rejser selv, med venner, eller som familie. Følg på en spændende ferie fyldt med træning, hvor du selv vælger at deltage i det du har lyst til, hvornår du har lyst. Der er rig mulighed for at afprøve noget nyt og udfordre dig selv, men du kan samtidig også slappe af præcis som du selv har lyst til.
 

Information om ugen

Pris: Al træning i løbet af ugen er gratis og er inkluderet i prisen, når du bestiller en træningsrejse til det pågældende hotel i denne uge.

Dato: 25.aug.-1. sept. 2024 på Porto Myrina – powered by Playitas.

Hotel: Porto Myrina – powered by Playitas

Inkluderet i rejsen:                  

  • Al træning i løbet af ugen med gæsteinstruktør Stine
  • Topklasse hotel & træningsfacilitet

Book Porto Myrina– powered by Playitas

Kontakt: sports@apollorejser.dk


Om instruktören


 

Stine Hartmann- Næss

Stine Næss-Hartmann

Stine er et energibundt og er uddannet personlig træner på Akademiet for Personlig Træning. Siden hun var lille, har hun været aktivt involveret i forskellige former for sport, alt fra basketball til tennis. Hun vil gerne gøre træning sjovt, og elsker at motivere andre til at yde deres bedste! Stine elsker at løbe og arbejder til daglig som kommunikationschef for Oslo Marathon.

Følg Stine på Instagram: @stine.hartmann


Om hotellet


 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenoveret og unikt hotel beliggende i Sivota på det græske fastland, placeret i naturskønne omgivelser. Hotellet tilbyder en bred vifte af træningsfaciliteter med blandt andet et nybygget fitnesscenter med frivægte, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et cykelcenter. Vores powered by Playitas-hoteller garanterer et højt niveau på alt lige fra service til sportsinfrastruktur, træning og sund mad for såvel aktive feriegæster som professionelle og eliteudøvere, og på dette hotel får du også Sports Inclusive.

Læs mere om Sivota Retreat - powered by Playitas