Yoga og meditationsuge med Soulwork by Nicole

Soulwork by Nicole besøger flere af vores Apollo Sports - powered by Playitas hoteller i løbet af vinteren og sommeren. Du får mulighed for at prøve forskellige former for yoga og det er helt gratis at deltage i de forskellige yoga- og meditationshold.

Om Yoga & meditationsugen med Soulwork by Nicole

Ugen består af et yoga- og meditationsprogram, som byder på skøn og dynamisk yoga i forskelligt tempo og i forskellige sværhedsgrader. Du vil også prøve andre former for yoga, som beroligende yin yoga, pranayama og meditation. Det er lige meget om du er en erfaren yogi, eller aldrig har prøvet yoga før. Hovedfokus er at have det godt i både krop og sjæl. Sammen med Nicole får du redskaber til at udvikle din yogapraksis ved både at styrke din krop, men også dit indre.

Holdbeskrivelser

Slow flow – Slow flow er et hold, hvor vi kombinerer dynamisk yoga i et behageligt tempo og med stillinger, som vi holder lidt længere. Her får du mulighed for virkelig at lande i enhver stilling og være i fuld tilstedeværelse med krop og åndedræt.

Spicy vinyasa - Dette er et dynamisk hold, hvor målet er at have det sjovt og udforske sammen med krop og åndedræt. Her kan både muskler og puls fungere, men du deltager altid ud fra dine egne forudsætninger og dagsform. Det er et hold, hvor du får mulighed for at udvikle din yoga, prøve mere avancerede asanas, men med en legende og uhøjtidelig attitude.

YinyogaYinyoga er en rolig, mere meditativ time, hvor vi bliver i hver stilling i lang tid og arbejder med kroppens organer, vores bindevæv, men også tankegangen. Her får du mulighed for stilhed, restitution og refleksion.

Pranayama & meditation - Dette hold inkluderer en kombination af pranayama (åndedrætsteknikker) og guidet meditation.
 

Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres efter ankomst.

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage og yogaen tilpasses gruppen. Der er også plads til nybegynderen. Du skal være fyldt 15 år for at kunne deltage. 

Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træning/yoga med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt og til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen/yogaen.

 

Info om ugen

Pris: Deltagelse i yogaen er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

Dato & hotel:

Dette indgår:           

  • Yoga med Soulwork by Nicole
  • Hotel & træningsresort i topklasse

Book Levante

Book Porto Myrina

Kontakt os:
Mail: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren


Soulwork By Nicole

Om Nicole

Nicole har undervist i yoga siden 2017 og underviser i de fleste yogastile. Hendes klasser passer til erfarne yogier, ligesom dee passer til dig, der prøver yoga for første gang. Nicoles yogatimer er præget af leg, mindfulness, selvkærlighed og empati. En udforskning, hvor du på en prestigeløs måde kan lande i kroppen og udvikle dig i dit eget tempo, ud fra dine specifikke forhold. Nicole deltog i sin første yogalæreruddannelse i Indien i 2017, i stilene hatha og vinyasa, og er siden vendt tilbage flere gange for at fylde op med ny viden. Blandt andet studerede hun en Meditation Master Teacher Training i den spirituelle by Rishikesh i det nordlige Indien i 2019, og i begyndelsen af ​​2020 vendte hun tilbage til det sydlige Indien for en Advanced Yoga Teacher Training, i stilene hatha, ashtanga og vinyasa. Udover de uddannelser Nicole har taget i Indien, har hun også taget uddannelser i yin yoga og hot yoga hjemme i Sverige, hvor hun kommer fra.

Instagram: @soulworkbynicole


Om hotellerne

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

 

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er vores nyeste powered by Playitas-hotel. Her er der tale om et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familien, par, enlige rejsende og højt præsterende sportsfolk, ligesom det også egner sig til den almindelige motionist. Her bestemmer du selv tempoet og kan træne så meget eller så lidt, som du vil, og det bedste er, at de fleste aktiviteter er inkluderet i prisen under konceptet "Sports Inclusive". Levante - powered by Playitas ligger på Rhodos' østkyst og har en perfekt beliggenhed i rolige omgivelser, direkte på Afandou-stranden. Med en uovertruffen vifte af sports- og træningsmuligheder, en dejlig sandstrand, høj hotelkomfort og generøse poolområder, får du alt, hvad du behøver for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Læs mere om Levante - powered by Playitas