Yoga & Meditation Week

Soulwork by Nicole

I et par uger besøger Soulwork by Nicole Apollo Sports – powered by Playits hoteller og tilbyder både dejlig dynamisk yoga i forskellige tempo og sværhedsgrader, men også beroligende yin yoga, pranayama og meditation. Du får mulighed for at prøve forskellige former for yoga og det er lige meget om du er en erfaren yogi eller aldrig har prøvet yoga før. Hovedfokus er at have det godt i både krop og sjæl og ikke at præstere. Sammen med Nicole får du redskaber til at udvikle din yogapraksis ved at styrke både din krop og dit indre.


Holdbeskrivelser

Slow flow er et hold, hvor vi kombinerer dynamisk yoga i et behageligt tempo og med stillinger, som vi holder lidt længere. Her får du mulighed for virkelig at lande i enhver stilling og være i fuld tilstedeværelse med krop og åndedræt.

Spicy vinyasa er et dynamisk hold, hvor målet er at have det sjovt og udforske sammen med krop og åndedræt. Her kan både muskler og puls fungere, men du deltager altid ud fra dine egne forudsætninger og dagsform. Det er et hold, hvor du får mulighed for at udvikle din yoga, prøve mere avancerede asanas, men med en legende og uhøjtidelig attitude.

Yinyoga er en rolig, mere meditativ time, hvor vi bliver i hver stilling i lang tid og arbejder med kroppens organer, vores bindevæv, men også tankegangen. Her får du mulighed for stilhed, restitution og refleksion.

Pranayama & meditation inkluderer en kombination af pranayama (åndedrætsteknikker) og guidet meditation.


Program

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 hold hver dag, undtagen ankomst- og afrejsedagen. Programmet præsenteres på stedet på hvert hotel. 


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage på de forskellige hold, uanset niveau. Alle hold afholdes på engelsk. Udover gæsteinstruktørerens hold, kan du også deltage i hotellets regelmæssige udvalg af sportsgrene og aktiviteter. 


Hvordan booker jeg, og hvad koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dem, der bor på det pågældende hotel i den aktuelle uge for gæsteinstruktøreren. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen, hvorefter du booker din rejse som normalt. Ingen forhåndstilmelding er nødvendig for at deltage i sessionerne. 

 

Info om ugen

Pris: Al træning med gæsteinstruktøren i løbet af ugen er gratis, når du booker en rejse til hotellet i den pågældende uge.   

Datoer & hoteller:

22.-29. marts 2024, Aqua Vista - powered by Playitas UDSOLGT

16.-23. juni 2024, Porto Myrina - powered by Playitas

Afrejse fra: København

Dette indgår:           

  • Alle hold med gæsteinstruktøren  

  • Aktiviteter i henhold til hotellets faste program  

  • Topklasse hotel & træningsfaciliteter

Book Aqua Vista - powered by Playitas

Book Porto Myrina - powered by Playitas

Kontakt: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren


Soulwork By Nicole

Om Nicole

Nicole har undervist i yoga siden 2017 og underviser i de fleste yogastile. Hendes klasser passer til erfarne yogier, ligesom dee passer til dig, der prøver yoga for første gang. Nicoles yogatimer er præget af leg, mindfulness, selvkærlighed og empati. En udforskning, hvor du på en prestigeløs måde kan lande i kroppen og udvikle dig i dit eget tempo, ud fra dine specifikke forhold. Nicole deltog i sin første yogalæreruddannelse i Indien i 2017, i stilene hatha og vinyasa, og er siden vendt tilbage flere gange for at fylde op med ny viden. Blandt andet studerede hun en Meditation Master Teacher Training i den spirituelle by Rishikesh i det nordlige Indien i 2019, og i begyndelsen af ​​2020 vendte hun tilbage til det sydlige Indien for en Advanced Yoga Teacher Training, i stilene hatha, ashtanga og vinyasa. Udover de uddannelser Nicole har taget i Indien, har hun også taget uddannelser i yin yoga og hot yoga hjemme i Sverige, hvor hun kommer fra.

Instagram: @soulworkbynicole


Om hotellerne

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padel på et af hotellets tre nye padelbaner.

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas