Yoga & Meditation Week

Soulwork by Nicole

I et par uger besøger Soulwork by Nicole Apollo Sports – powered by Playitas hoteller og tilbyder både dejlig dynamisk yoga i forskellige tempo og sværhedsgrader, men også beroligende yin yoga, pranayama og meditation. Du får mulighed for at prøve forskellige former for yoga og det er lige meget om du er en erfaren yogi eller aldrig har prøvet yoga før. Hovedfokus er at have det godt i både krop og sjæl og ikke at præstere. Sammen med Nicole får du redskaber til at udvikle din yogapraksis ved at styrke både din krop og dit indre.


Holdbeskrivelser

Slow flow er et hold, hvor vi kombinerer dynamisk yoga i et behageligt tempo med stillinger, hvor vi bliver lidt længere. Her får du mulighed for virkelig at lande i hver stilling og være helt til stede med krop og åndedræt.

Spicy vinyasa er en dynamisk klasse, hvor målet er at have det sjovt og udforske sammen med krop og åndedræt. Her kommer både muskler og puls på arbejde, men du deltager altid ud fra dine egne forudsætninger og dagsform. Det er en klasse, hvor du får mulighed for at udvikle din yoga, prøve mere avancerede asanas, men med en legende og uhøjtidelig attitude.

Yinyoga er en rolig, mere meditativ klasse, hvor vi bliver i hver stilling i lang tid og arbejder med kroppens organer, vores bindevæv, men også mindsettet. Her får du mulighed for stilhed, restitution og refleksion. 

Pranayama & Meditation er en kombination af pranayama (åndedrætsteknikker) og guidet meditation, som bidrager til ro og harmoni.

Dynamisk meditation er en legende variant af meditation, hvor vi arbejder med bevægelse i forskellige former for at finde indre ro, nærvær og aktivere det parasympatiske nervesystem på alternative måder.


Program

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 hold hver dag, undtagen ankomst- og afrejsedagen. Programmet præsenteres på stedet på hvert hotel. 


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage på de forskellige hold, uanset niveau. Alle hold afholdes på engelsk. Udover gæsteinstruktørerens hold, kan du også deltage i hotellets regelmæssige udvalg af sportsgrene og aktiviteter. 


Hvordan booker jeg, og hvad koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dem, der bor på det pågældende hotel i den aktuelle uge for gæsteinstruktøreren. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen, hvorefter du booker din rejse som normalt. Ingen forhåndstilmelding er nødvendig for at deltage i sessionerne. 

 

Info om ugen

Pris: Al træning med gæsteinstruktøren i løbet af ugen er gratis, når du booker en rejse til hotellet i den pågældende uge.   

Datoer & hoteller:

28. dec 2024 - 4. januar 2025, Monte Feliz

Afrejse fra: København

Dette indgår:           

  • Alle hold med gæsteinstruktøren  

  • Aktiviteter i henhold til hotellets faste program  

  • Topklasse hotel & træningsfaciliteter

Book Monte Feliz

Kontakt: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren


Soulwork By Nicole

Om Nicole

Nicole har undervist i yoga siden 2017 og underviser i de fleste yogastile. Hendes klasser passer til erfarne yogier, ligesom dee passer til dig, der prøver yoga for første gang. Nicoles yogatimer er præget af leg, mindfulness, selvkærlighed og empati. En udforskning, hvor du på en prestigeløs måde kan lande i kroppen og udvikle dig i dit eget tempo, ud fra dine specifikke forhold. Nicole deltog i sin første yogalæreruddannelse i Indien i 2017, i stilene hatha og vinyasa, og er siden vendt tilbage flere gange for at fylde op med ny viden. Blandt andet studerede hun en Meditation Master Teacher Training i den spirituelle by Rishikesh i det nordlige Indien i 2019, og i begyndelsen af ​​2020 vendte hun tilbage til det sydlige Indien for en Advanced Yoga Teacher Training, i stilene hatha, ashtanga og vinyasa. Udover de uddannelser Nicole har taget i Indien, har hun også taget uddannelser i yin yoga og hot yoga hjemme i Sverige, hvor hun kommer fra.

Instagram: @soulworkbynicole


Om hotellet

Monte Feliz

Monte Feliz er beliggende på en bakke i Bahia Feliz på den sydlige del af øen og byder på helt nye sportsfaciliteter og udstyr i topklasse; fitnessrum, WOD-box, yoga, holdtræning, tennis, padel, pools og cykelcenter samt vandsport. Den høje beliggenhed i Bahia Feliz er enestående, og mulighederne for gruppe- og individuel træning er omfattende - både til lands og til vands. Som på alle vores Apollo Sports-hoteller er der garanti for et højt niveau af service, sportsinfrastruktur, træning og sund mad.

Læs mere om hotel Monte Feliz »