Yoga og meditationsuge med Soulwork by Nicole

Soulwork by Nicole besøger flere af vores Apollo Sports - powered by Playitas hoteller i løbet af vinteren og sommeren. Du får mulighed for at prøve forskellige former for yoga og det er helt gratis at deltage i de forskellige yoga- og meditationshold.

Om Yoga & meditationsugen med Soulwork by Nicole

Ugen består af et yoga- og meditationsprogram, som byder på skøn og dynamisk yoga i forskelligt tempo og i forskellige sværhedsgrader. Du vil også prøve andre former for yoga, som beroligende yin yoga, pranayama og meditation. Det er lige meget om du er en erfaren yogi, eller aldrig har prøvet yoga før. Hovedfokus er at have det godt i både krop og sjæl. Sammen med Nicole får du redskaber til at udvikle din yogapraksis ved både at styrke din krop, men også dit indre.

Holdbeskrivelser

Slow flow – Slow flow er et hold, hvor vi kombinerer dynamisk yoga i et behageligt tempo og med stillinger, som vi holder lidt længere. Her får du mulighed for virkelig at lande i enhver stilling og være i fuld tilstedeværelse med krop og åndedræt.

Spicy vinyasa - Dette er et dynamisk hold, hvor målet er at have det sjovt og udforske sammen med krop og åndedræt. Her kan både muskler og puls fungere, men du deltager altid ud fra dine egne forudsætninger og dagsform. Det er et hold, hvor du får mulighed for at udvikle din yoga, prøve mere avancerede asanas, men med en legende og uhøjtidelig attitude.

YinyogaYinyoga er en rolig, mere meditativ time, hvor vi bliver i hver stilling i lang tid og arbejder med kroppens organer, vores bindevæv, men også tankegangen. Her får du mulighed for stilhed, restitution og refleksion.

Pranayama & meditation - Dette hold inkluderer en kombination af pranayama (åndedrætsteknikker) og guidet meditation.
 

Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres efter ankomst.

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage og yogaen tilpasses gruppen. Der er også plads til nybegynderen. Du skal være fyldt 15 år for at kunne deltage. 

Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træning/yoga med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt og til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen/yogaen.

 

Info om ugen

Pris: Deltagelse i yogaen er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

Dato & hotel:

Dette indgår:           

  • Yoga med Soulwork by Nicole
  • Hotel & træningsresort i topklasse

Book La Pared - powered by Playitas

Book Sivota Retreat - powered by Playitas

Book Porto Myrina - powered by Playitas

 

Kontakt os:
Mail: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren


Soulwork By Nicole

Om Nicole

Nicole har undervist i yoga siden 2017 og underviser i de fleste yogastile. Hendes klasser passer til erfarne yogier, ligesom dee passer til dig, der prøver yoga for første gang. Nicoles yogatimer er præget af leg, mindfulness, selvkærlighed og empati. En udforskning, hvor du på en prestigeløs måde kan lande i kroppen og udvikle dig i dit eget tempo, ud fra dine specifikke forhold. Nicole deltog i sin første yogalæreruddannelse i Indien i 2017, i stilene hatha og vinyasa, og er siden vendt tilbage flere gange for at fylde op med ny viden. Blandt andet studerede hun en Meditation Master Teacher Training i den spirituelle by Rishikesh i det nordlige Indien i 2019, og i begyndelsen af ​​2020 vendte hun tilbage til det sydlige Indien for en Advanced Yoga Teacher Training, i stilene hatha, ashtanga og vinyasa. Udover de uddannelser Nicole har taget i Indien, har hun også taget uddannelser i yin yoga og hot yoga hjemme i Sverige, hvor hun kommer fra.

Instagram: @soulworkbynicole


Om hotellerne

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas »​

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenoveret og unikt hotel beliggende i Sivota på det græske fastland, placeret i naturskønne omgivelser. Hotellet tilbyder en bred vifte af træningsfaciliteter med blandt andet et nybygget fitnesscenter med frivægte, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et cykelcenter. Vores powered by Playitas-hoteller garanterer et højt niveau på alt lige fra service til sportsinfrastruktur, træning og sund mad for såvel aktive feriegæster som professionelle og eliteudøvere, og på dette hotel får du også Sports Inclusive.

Læs mere om Sivota Retreat - powered by Playitas »​

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padel på et af hotellets tre nye padelbaner. 

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas »​