Padel week med Swedish Padel Camp på Sivota Retreat – powered by Playitas

Velkommen på en padelrejse i samarbejde med de dygtige Swedish Padel Camp. Vi tager til det lækre sportshotel, Sivota Retreat - powered by Playitas, som ligger i Sivota, på det græske fastland langs kysten. Hotellet har tre nybyggede padelbaner med god udsigt. Hoteller ligger i grønne omgivelser og i gåafstand til en lille skøn og hyggelig havneby. Vil du træne mere end fire timers padel om dagen, er der en række andre aktiviteter og muligheder for sport på hotellet. 


Om padelrejsen

I en hel uge hjælper vi dig med at udvikle dit padelspil. Vi sætter meget fokus på teknik og kampspil, alt sammen i et vidunderligt miljø. Vi vælger altid destinationer med padelbaner af høj kvalitet, overnatning, mad og afslapning. Det er vigtigt for os at få alle til at føle sig velkomne og inkluderede under ugen. Vi sørger for alle detaljerne, så du får en skøn oplevelse hos os.

Udover en masse padelspil er der plads til solbadning, svømning, afslapning og hygge. Der er 0 meter til stranden, så en dukkert i det turkise hav og en eftertræning er et must efter et par svedige timers padelspil.


Hvem kan deltage?

Rejsen er velegnet fra begynder til en god motionist og konkurrencespiller. Vi lægger stor vægt på kommunikation og den enkelte person og at alle føler sig godt tilpas. Det betyder, at ingen behøver at føle sig alene på noget tidspunkt.

Dette er også en tur hvor du sagtens kan rejse alene afsted. Du vil med garanti møde nye venner, som du vil have det fantastisk med og sammen skabe minder for livet.


Program

Program 28. august  Program 4. september

Bemærk venligst, at programmet er foreløbigt og kan blive justeret.


 

Info om ugen

Pris fra* 9898,- pr. person 2023 og 10.698 2024

Dato og hotel:

28. august-4. september 2023. 9898,- pr. person 2 PLADSER TILBAGE

4.-11. september 2023. 9898,- pr. person UDSOLGT

26. august -2. september 2024. 10.698,- pr. person

2. -9. september 2024. 10.698,- pr. person

Afrejselufthavn: København, Stockholm

Dette indgår:                 

  • Fly tur/retur inkl. bagage og mad
  • Transfer tur/retur
  • Delt dobbeltværelse*
  • Halvpension (morgenmad og aftensmad)
  • 3-4 timers padel om dagen
  • Hotel & træningsresort i topklasse

*rejser du alene kommer der enkeltværelsestillæg på 2.700, -

BOOK 28. AUG-4. SEP 2023 BOOK 26. aug-2 SEP 2024 BOOK 2-9 SEP 2024

Kontakt os: sports@apollorejser.dk 

 


Instruktører på rejsen

Svensk Padel Camp drives af Petra og Håkan fra Sverige, Varberg.
Svensk Padel Camp er en del af Golden Wellness AB, som har mange års erfaring med at arrangere træningsrejser. 


Håkan Johansson - Certificeret padel - og tennistræner, med over 30 års erfaring som fuldtids tennistræner. Uddannet mental coach. Håkan arbejder til dagligt med opgaver som at træne fitnesstrænere indenfor forskellige sportsgrene på eliteniveau gennem mange år. Håkan arbejder desuden med event- og træningsvirksomheden Golden Wellness AB.

Petra Alm-Johansson - Autoriseret personlig træner og uddannet diætist. Over 25 års erfaring som gruppetræningsinstruktør. Foredragsholder, sundhedsinspirator og fitnesstræner for forskellige elitehold i Sverige. Arbejder desuden med event- og træningsvirksomheden Golden Wellness.

Kalle Johansson - Certificeret padel- og tennistræner. Elitespiller i tennis. Erfaring med at instruere grupper i både Sverige og i udlandet. Arbejder sideløbende med studier og træning/konkurrence hos familiefirmaet Golden Wellness AB, både som padeltræner, tennistræner og fitnessinstruktør.


Om hotellet

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenoveret og unikt hotel beliggende i Sivota på det græske fastland, placeret i naturskønne omgivelser. Hotellet tilbyder en bred vifte af træningsfaciliteter med blandt andet et nybygget fitnesscenter med frivægte, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et cykelcenter. Vores powered by Playitas-hoteller garanterer et højt niveau på alt lige fra service til sportsinfrastruktur, træning og sund mad for såvel aktive feriegæster som professionelle og eliteudøvere, og på dette hotel får du også Sports Inclusive.

Læs mere om Sivota Retreat - powered by Playitas