Seniorrejse med Apollo Sports

Cavo Spada Deluxe & Spa, Kreta

NYHED! Tag med Apollo Sports Senior til det naturskønne, historiske Kreta til en uge fyldt med fællesskab, vandreture, udflugter og træning i fantastiske omgivelser.


Om rejsen

Forlæng sommeren og nyd den græske sensommervarme i autentiske Kolymbari på Kretas vestkyst. Her ligger vores populære Apollo Sports-hotel Cavo Spada Deluxe & Spa, et velholdt 5-stjernet hotel med en perfekt beliggenhed lige ud til den lange stenstrand, der strækker sig mellem landsbyerne Kolymbari og Maleme.

Her har vi mulighed for at starte dagen med en afslappet gåtur i omgivelserne, eller vække kroppen med yoga med udsigt over Det Ægæiske Hav. Vi vil bruge dagene på at træne med erfarne og kyndige instruktører, vandre i utrolige omgivelser og have mulighed for at tage på udflugter og lære om Kretas historiske og kulturelle arv.

På Cavo Spada finder du ud over service i verdensklasse også en padelbane og to tennisbaner, et dejligt poolområde med tilhørende poolbar ude på molen, et fitnesscenter med tilhørende spinningrum og selvfølgelig en spa med en bred vifte af faciliteter og behandlinger.

I løbet af ugen vil vi træne på forskellig vis, arrangere fælles tenniskampe og padleturneringer, lytte til inspirerende foredrag af vores gruppeledere Eva og Nette, deltage i skønne musikquizzer, byde op til dans og have mulighed for at deltage i både madlavningskurser og olivenoliesmagninger.

Hotellet har All Inclusive, og i restauranten er kærligheden til den græske og kretensiske madkultur i centrum. Buffetbordet er fyldt med friskbagt brød, lækre olivenolier, lokale oste og traditionelle græske retter med et moderne twist. Køkkenet er hovedsageligt baseret på lokale ingredienser, så vidt muligt økologiske og lokalt producerede, og det er ikke ualmindeligt at finde honning på morgenbordet. Dejligt at nippe til en skål græsk yoghurt, mens morgensolen varmer.


Program

Program

Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i programmets indhold og tidspunkt.

Muligheden for at booke udflugter med Eva og Nette vil blive tilbudt deltagerne tættere på afrejsen.


Hvem kan deltage?

Denne rejse er for dig, der ønsker en aktiv ferie med mulighed for at gøre mere end bare at ligge og slappe af i solstolen, og som ønsker at komme hjem fra ferien lidt stærkere, lidt gladere og lidt mere inspireret! Uanset om du har trænet i lang tid eller er nybegynder, er der noget for dig her, og instruktørerne, der ledsager dig, er professionelle og hjælper dig med at tilpasse holdene til dit niveau.

Priser fra 9.898,-

Dato: 12.-19. okt 2024

Hotel: Cavo Spada Deluxe & Spa

Afrejse fra: København & Billund

Dette indgår:                            

  • Fly tur/retur
  • Mad om bord på flyet
  • Bagage + håndbagage
  • Transfer tur/retur
  • Delt dobbeltværelse
  • All Inclusive
  • Træning og aktiviteter i henhold til programmet
  • Hotel og træningsfaciliteter i topklasse

Enkeltværelsestillæg 2.700,-

BOOK

Kontakt: Sports@apollorejser.dk

 


Om instruktøren


Eva Niklasson

Eva har arbejdet i fitnessbranchen i 35 år, hvor hun har undervist i gruppetræning og styrketræning og arbejdet som personlig træner. Eva brænder for at undervise i motion og se den glæde, der spreder sig, når effekten af fysisk aktivitet opnås. Eva tror på, at alle kan deltage i enhver form for motion, så længe man finder sit eget niveau og tør være modig. Sammen bliver vi stærke!  

Janette Blomgren

Nette har 29 års erfaring med gruppetræning og en passion for at motivere og finde glæde i forskellige bevægelser. Den energiske pige fra Norrland forlod sit job som stewardesse for at fokusere helhjertet på træning og sundhed. Hun har rejst meget og vil være der for at støtte hende. Herhjemme arbejder hun som sundheds-/motivationscoach og personlig træner for seniorer og andre. Hun brænder for mobilitet, mindfulness, men også for dans og funktionel træning og siger ikke nej til nye udfordringer.


Om hotellet


 

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Hotel Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis på Kreta er et hotel af en høj standard og en del af Apollo Sports hotellerne. Her bor du lige ud til stranden, har All Inclusive, samt mulighed for at benytte hotellets spa, behandlinger i spaen og de øvrige faciliteter som hotellet byder på. Især sport og fitness har særlig gode faciliteter både udenfor og indendørs. Der tilbydes holdtræning, cykling, tennis og gode løberuter i nærområdet omkring hotellet. Den 12.-19. maj 2017 blev hele hotellet omdannet til en olympisk træningslejr, hvor det svenske OL-hold trænede før vinter OL i Sydkorea i 2018.