Yoga Retreat

med Maybritt

Hvis du trænger til en indre og ydre rejse ind i yogaens verden i enestående smukke rammer ved den charmerende græske kyst Sivota, kan du forvente en opløftende og uforglemmelig ferie, der vil bevæge dig helt ind i sjælen. Retreatet er faciliteret af erfarne yogalærer Maybritt Christie Estell Sehested, som lægger vægt på, at du vil opleve at blive nulstillet, groundet og samtidig føle dig styrket på alle planer.


Om turen

Yoga retreatet er for dig, der har brug for et indre forfriskende brusebad, der stimulerer alle celler, en dejlig oplevelse af berigede indtryk for sanserne, der skyller stagnerede tilstande bort. Du får muligheden for at mærke dig selv, møde ind i kroppen og lande hjem i integrationen og samspillet med krop, sind og ånd.

Vi dyrker skøn yoga morgen og aften i yoga teltet udenfor. Klasserne består af blide flow bevægelser synkroniseret med åndedrættet krydret med elementer fra hatha, yin og restorativ yoga. Dybdeafspænding og åndedrætsteknikker er også en del af undervisningen, som Maybritt guider på en blid, nænsom og nærværende måde. Der er indlagt en yoga fridag og desuden rig mulighed for at opleve den græske natur, der omgiver os og det blå hav et øjekast fra hotellet. Der lægges særlig fokus på at berolige nervesystemet, så du føler dig mere robust og samlet, når du tager derfra. Fordybelse og selvforkælelse vækker begejstringen i dig og du vil opleve at føle dig mere levende, reguleret og samtidig mærke en dyb ro. Retreatet lægger op til at være en afladning af for mange informationer i krop og sind og i allerhøjeste grad en vitalitets genopladning, som skaber mere plads og rum inden i dig. Du kommer tættere på dig selv, fornemmer din kerne, din essens, den største ressource du har til rådighed.


Ugeprogram

Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i programmets indhold og tidspunkter. Endeligt program oplyses 2 uger før afrejse.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage, undervisningen tilrettelægges således, at du kan tage det til dit eget niveau. Yoga klassen starter altid i et roligt tempo, bygges langsomt op til et aktivt, men behageligt niveau, der er udfordrende, men ikke forceret, hvorefter tempoet sættes ned igen og øvelserne integreres med åndedrætsteknikker, yoga nidra og meditation. Hvad enten du har brug for stilhed under retreatet, er der plads til det, eller ønsker du at være social med ligesindede, er der selvfølgelig også mulighed for det. Alt er velkomment.

 


 

Pris: fra 8.698,-

Dato og hotel:

2.-9.- sep 2024 8.898,-

Afrejselufthavn: København

Dette indgår:

  • Fly tur/retur 
  • Mad om bord på flyet 
  • Bagage + håndbagage 
  • Transfer tur/retur
  • Ophold i delt dobbeltværelse/lejlighed på Mega Ammos    
  • Måltider : Halvpension (morgenmad og middag)
  • Træning med instruktør ifølge program med Maybritt
  • Hotel- og fitnessfaciliteter i topklasse 

*Enkeltværelsestillæg 2.000,-


Kontakt os: sports@apollorejser.dk  

Om instruktøren og hotellet

Maybritt

Maybritt har praktiseret yoga i 17 år og har faciliteret retreats og workshops i ind -og udland i mere end 12 år. 

Process arbejde har altid været hendes store interessefelt og passion, da denne fordybelsesmetode skaber mærkbare resultater, som fortsat motiverer hende til at skabe udviklingsforløb i form af retreats og workshops.

Hun har boet i Ungarn og Spanien og yogaen har altid været en rød tråd igennem livet. For hende har det været en strategi til at transformere og helbrede følelser, løsne blokeringer og finde en ubeskrivelig fred herigennem. Til dagligt underviser hun i yoga, pilates, bevægelse og afspænding samt tilbyder urban retreats og workshops i København.

Hun er desuden uddannet coach og ernæringskonsulent.

Følg med på hendes instagram her: yoga_retreat_inspire

 

Om hotellet

Mega Ammos er et hyggeligt familiedrevet hotel, der ligger nær en af Sivotas bedstre strande. Her er du omgivet af oliventræer og har smuk udsigt. Høj kundetilfredshed i kombination med en varm og personlig atmosfære gør, at Mega Ammos er et medlem af vores Apollo Mondo Local-hoteller.

Læs mere her.