Yoga

Astrid Salthaug

Astrid Salthaug er en erfaren og dygtig yogainstruktør, der ser alle deltagere og tilpasser sig niveauet og erfaringen i gruppen. Astrids undervisning er inkluderende og lægger stor vægt på, at værktøjer fra yoga kan være nyttige for absolut alle, uanset ens baggrund, interesse og erfaring.


Holdbeskrivelser

Vinyasa Flow/Slow Vinyasa Flow er en flydende og dynamisk yogaform, hvor stillinger bindes sammen til en holistisk time sammen med åndedrættet. Vinyasa betyder "at forbinde åndedræt med bevægelse" eller "at placere i en bestemt rækkefølge". Vinyasa Flow er en mere aktiv form for yoga. Elementer du altid finder i en Vinyasa-time er balance, vejrtrækning, styrke, fleksibilitet, kontrol, ro og afspænding. Astrid sætter timen efter niveauet på deltagerne, og så kan det være, hun sætter tempoet lidt ned, så alle kan følge med, i så fald vil time blive mere Slow Vinyasa Flow.

Yin yoga falder vi helt til ro og laver kun siddende og liggende stillinger, gerne med puder og klodser for at gøre stillingerne mere behagelige at holde i længere tid ad gangen. Hver stilling holdes i 3-5 minutter, så kroppen og hovedet når at løsne sig og slippe spændingerne. Vi arbejder meget med at åbne området omkring hofter, ryg og skuldre. Yin er perfekt til dig, der har et aktivt og hektisk liv (yang energi). Balancer ud med Yin!

Yoga Nidra (yogisk søvn) er en guidet koncentrationsteknik/meditation, hvor du slapper godt af. Yoga Nidra udføres liggende, og det eneste du skal gøre er at lytte. Ved at lade din bevidsthed følge forskellige visualiseringsteknikker, kommer du i kontakt med underbevidstheden og kan skabe forandringer i den.


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2–3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres efter ankomst.


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller passer alle der synes om en aktiv livsstil og rejser du alene, vil du aldrig være ensom. På et sportshotel er det altid let at finde nye træningsbekendtskaber og ligesindede. Følg med på en træningsrejse med et fuldspækket program og deltag i det du vil. Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau og du bestemmer selv tempoet undervejs. Fra 15 år.


Hvordan booker jeg, og hvad koster det?

Træningen er gratis for dig der bor på det valgte hotel i den pågældende uge. Klik på det blå bookinglink og gå til den aktuelle dato for træningsugen.  

Info om ugen

Pris: Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge.

Dato og hotel:

2.-9. september 2024, Sivota Retreat - powered by Playitas

Arejselufthavne: København og Billund

Dette indgår:       

  • Alle hold med gæsteinstruktøren
  • Aktiviteter i henhold til hotellets faste program
  • Topklasse hotel & træningsfaciliteter

Book Sivota Retreat – powered by Playitas

Kontakt os: sports@apollorejser.dk  

 

 


Om instruktøren


 

Astrid Salthaug

Astrid Salthaug

Astrid Salthaug fra Norge og er altid imødekommende og møder dig, hvor du er i dit liv. Hun har erfaring fra flere træningsture, festivaler og uddannelser. Astrid støtter dig til at finde det, der føles godt i netop din krop, så du kan få ro i dit sind og agere lidt tydeligere i dit eget liv. Hun vil gøre yogafilosofien tilgængelig for en moderne yogi, så alle kan være med. Astrid har undervist i yoga på fuld tid i mange år, og er desuden uddannet personlig træner og gruppetræner. I dag underviser hun dog udelukkende i yoga og er daglig leder hos Joy Yoga i Oslo.

 


Om hotellet


 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenoveret og unikt hotel beliggende i Sivota på det græske fastland, placeret i naturskønne omgivelser. Hotellet tilbyder en bred vifte af træningsfaciliteter med blandt andet et nybygget fitnesscenter med frivægte, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et cykelcenter. Vores powered by Playitas-hoteller garanterer et højt niveau på alt lige fra service til sportsinfrastruktur, træning og sund mad for såvel aktive feriegæster som professionelle og eliteudøvere, og på dette hotel får du også Sports Inclusive.

Læs mere om Sivota Retreat - powered by Playitas